16

9689

преди 11 години

Едва ли някой му е повярвал,но от нямай къде....Мутра.

15

Анонимен

преди 11 години

ЕЕЕ АЙДЕ СТИГА БЕ НЕМОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА НАГЪЛ И ***

14

Гражданин за EРБ

преди 11 години

МухоБойко НЕ Е КАТО ПЪРВАНОВ......МухоБойко СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА И ПОМАГА НА МИШО БИРАТА ДА ИЗБЯГА ОТ ДАНЪЧНИ ПРОВЕРКИЩЕ ГЛАСУВАМ И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЗА СИК, ЩОТ МИ Е КЕФ МАФИЯТА ДА УПРАВЛЯВА ТАЗИ ЗАПАДНАЛА СТРАНА НАСЕЛЕНА С 7МИЛИОНА ТИКВИКОНГРАЧУЛЕЙШЪН

13

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия магистрали бе,стига!Нека си ги прави съответното министерство или министерства!Не съм чул някой друг министър-председател в ЕС да говори ,че е направил детски градини,магистрали,асфалтирам,стадиони и т.н.Тияа министри за какво са?Защо те не отчитат какво е направено от техните министерства.Стига с тия приказки за асфалт,пътища ...или това е най-лесното,защото огромните проблеми са мчного и решаването им не е лъжица за всяка уста.

12

Гражданин за EРБ

преди 11 години

Борисов за пътищата на Балканите: Безобразни са!ТОЯ МУ Е ВРЕМЕ ДА ГО ГО ПОГРЕБЕН В АСФАЛТОВ КОВЧЕГ......САМО ТОГАВА ЩЕ СПРЕ ДА МИРИШЕ РАНО СУТРИ НА ***...А С КОИТО НИ ОСИР...А ВСЯКА СУТРИН...КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

11

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха! Влаковете развивали по 180 км:))) Ми то вече влакове няма бе Тиквоооо!:)))

10

СГС

преди 11 години

МИНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛ=***=СТРОИТЕЛЕН МИНИСТЪР=ТИКВА

9

Анонимен

преди 11 години

Асфалтпаша за пътищата на Балканите: Безобразни са!

8

гражданин

преди 11 години

ББ само знае магистрали,пречиствателни станции,този път пропусна да се похвали със залите.Това не е политика,а хвалипръцковщина.Хората няммат вода с дни,той за пречиствателни станции говори.Били финансирани пътищата от ЕС.Само преди дни беше казал,че поредният път ще се строи от републиканския бюджет.Не може да даде по 20 лв. увеличение на заплати,цените продължават да си вдигат,монополите си правят каквото искат.Ама и журналистите са едни ***...

7

Албански реотан

преди 11 години

До скоро албанския реотан беше нарицателно за неуспех, явно за бат батман не е така. До къде я докарахме!?

6

Ба си тъпия

преди 11 години

Чак ме хваща срам. Хората му се надсмиват, а *** мисли че ги е очаровал. Ама какво искаме, все пак е един пожарникар.

5

Оногондур

преди 11 години

Дарт Бойко, защо нищо не казваш за прословутия завод за преработка на ***?Къде е той и кога ще се построи?

4

Eur0tica

преди 11 години

Защо трябва да се хвалим с нещо ,което в Западна Европа а и по другите краища на света са го направили преди 50 години ???

3

Анонимен

преди 11 години

Тикво-мутрата най-накрая отиде да похвали аверите си (разни албански военнопрестъпници и главорези) от антихристиянската република Косово прочута с трафик на хора, органи, наркотици и оръжия. Обсъждат ли вече и какви български територии ще бъдат преотстъпени за албанците?

2

Анонимен

преди 11 години

"Европейската комисия кофинансира 80% от нашите проекти " Засега нищо не финансира, когато бъдат завършени и одобрени, тогава. Засега от нашите пенсии и заплати.

1

възмутен

преди 11 години

Този човек вече не се трае! Не чувства ли, че става смешен и досаден! Грамофонната плоча се изтърка Борисов! Доказахте, че сте некадърно, алчно, егоистично и антинародно управление!