38

7

преди 11 години

ААААА добре ,че ни го казахте.Иначе ние невежите българи си мислехме ,че колкото си по-беден толкова си по-здрав и издръжлив.Всъщност ние сме издръжливи,защото на тазибедност един германец едва ли ще е жив при тази мизерия и стрес.

37

Анонимен

преди 11 години

Много ясно като крадат от бедните и живеят охолно в дворци.

36

имигрант

преди 11 години

"Любопитен факт от изследването е, че хората, живеещи в повечето страни в Африка, биват сравнени по начин на живот с шимпанзета."И в България, и в България живеем така!!!

35

имигрант

преди 11 години

До: номер 31 (дрън-дрън)Дрън-дрън си ти!Откакто фалира Кремиковци сега дишам по-леко!

34

имигрант

преди 11 години

Или казано с други думи: По-добре е да си здрав и богат, отколкото беден и болен.

33

Анонимен

преди 11 години

ДО 37:КИТАЙЦИТЕ,КОРЕЙЦИТЕ И ЯПОНЦИТЕ СА БЕЛИ БЕ!!!! КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТЕЗИ ЖЪЛТУРИ? НА МАРС ЛИ? ХАХАХАХА ТО И СЛЯП БИ ВИДЯЛ ЧЕ ТЕЗИ ТРИ НАЦИЙ СА ДОСТА ПО БЕЛИ ОТ ПОВЕЧЕТО ЕВРОПЕЙСКИ ХАХАХАХАХА ЖЪЛТУРИ ВИКА ХАХАХХАХА МНОГО СТЕ МИ СМЕШНИ ТАКИВА АНАЛИЗАТОРИ ДЕТО ВЕДНЪЖ НЕ СА ВИДЯЛИ АЗИАТЕЦ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е НЯКАКЪВ ДРУГ ХАХАХА Е ДА ОЧИТЕ СА МУ ДРУГИ НО ДО ТАМ СА ВСИЧКИ РАЗЛИКИ!!! ОСТАНАЛОТО СИ Е СЪЩОТО!!! ТАКА ЧЕ ОНБАШИЯ БИВА ДА ВЛЕЗНЕШ В 21 ВЕК ВЕЧЕ.. ОНЕЗИ МИТОВЕ ЗА ЖЪЛТИТЕ ЧОВЕЧЕТА СА ЕВРЕИСКА ЛЪЖА...

32

Анонимен

преди 11 години

Тия пак са надянали розовите очила!"Любопитен факт от изследването е, че хората, живеещи в повечето страни в Африка, биват сравнени по начин на живот с шимпанзета.При тях е нормално да се грижат сами за прехраната си, да се защитават от врагове и да живеят като в джунгла. Здравеопазването е примитивно, качеството на храната също под съмнение." - бих добавил че това са последиците от напредналата демокрация

31

онбашията

преди 11 години

е да при всичкия си дълъг живот белите пак се топят а *** със всичките си примитивни условия стават повече. добре че поне жълтурите се оказаха устойчиви на декадентщината, че иначе щяхме да се върнем 50 000 години назад в еволюцията

30

Анонимен

преди 11 години

Казват,че с пари не можеш да си купиш здраве. Донякъде обаче, всички ние го знаем. От няколко години все ме болеше стомахът, докато си намерих едно чисто и закътано село, от което си купуваме всякакви храни от мляко и месо до зеленчуци и плодове. Излиза малко по-скъпо ,но това е истината. Храните ни убиват, бавно и сигурно.

29

ГЕРБ

преди 11 години

Само лъжат, че в чужбина било хубаво, там е страшна мизерия. Какво не сте доволни, всичко ви дадохме?

28

Пътник

преди 11 години

Ако тръгнем всички, без 240 ще успеем да се спасим. Поне ще ни приютят както сирийските бегълци. Да тръгваме.

27

Към всички,запътили

преди 11 години

Щастието не е в парите-те просто ти дават спокойствие,а оттам и здраве:) България по кое не е на първо място-бедност,болести,престъпност.... За нещастие няма и работа. На кое да се зарадва човек,за да бъде здрав?!

26

дрън-дрън

преди 11 години

България беше с най-много дълголетници само преди 50-60 години. Дължеше се на чистата природа, трудовата дейност и качествените храни...Дори се сипеха суперлативи за българското кисело мляко. Днес българина живее в ужасни условия: всеки ден в небето се хвърлят стотици тонове отрова/бариев оксид, алуминиеви смеси, живачни съединения, кадмиеви окиси.../ чрез Кемтрейлс, хранителните вериги продават отровни храни, лекарствата са перфидни ***...и хората измират като мухи. Скоро ще останем 4 млн.

25

до 29

преди 11 години

Очудвам ? Не се ли пише Учудвам ? Неграмотността също е фактор за нисък статус ! Сигурно и за това ти е виновна посоката на гледане.

24

Анонимен

преди 11 години

В същата степен, в която ще бъдепремахванаексплоатацията наедин индивид отдруг, ще сепремахва и експлоатацията наедна нация отдруга.

23

Анонимен

преди 11 години

Капитализма бориМаркс referati.org/nauchnite-prinosi-na-karl-marks-v-obshtoteoretichnata-ikonomicheska-nauka/21201/ref чрезпечатане на пари.Принаденатастойност вече естройност от новонапечатанипари - за запълванелипсата нанеупотребенатапечалба накапиталистите, както и за растежна паричната маса -заради растежа наикономиката. Нодесните честозабравят това лекарство закапитализма си. Нотова лекарство - седава постепенноспоред печалбите ирастежа, и тези пари се дават зазаплати иувеличение надоходите - пенсии исоциални помощи,а заплатите трябва да растат за сметкана печалбата наработодателя.Математика.Безмилостна ематематиката. Но десните всезабравят за това, ивместо заплатидават кредити.referati.org/nauchnite-prinosi-na-karl-marks-v-obshtoteoretichnata-ikonomicheska-nauka/21201/ref

22

Анонимен

преди 11 години

И тия са открили топлата вода, да ги таковам у германците. Тия неща са известни откак свят светува.

21

откритие

преди 11 години

"По-добре млад, здрав, красив и богат, отколкото стар, болен, беден и грозен"/мислех, че не може да се допълни това, сега се добавя унизен и безработен/

20

Анонимен

преди 11 години

В територията около Чернобил раковите заболявания са се увеличили 100 пъти-ФАКТ.В България е валял дъжд от радиоактивният облак идващ от Чернобил. Вие си правете заключенията.

19

Анонимен

преди 11 години

Nacionalist i ti ne se razli4ava6 ot maimunite- po intelekt (a moje bi i na van6en vid)