29

Анонимен

преди 11 години

"и на *** трябва да се отнеме правото да карат автомобили в софия. и на тези, които не живеят постоянно тук, и на тези, които са оттук, но не спазват правилника. "Типично изказване на *** Осигурете работа на хората в провинцията,осигурете общински подземни паркове,осигурете работещ и удобен градски транспорт и въпросът ще се реши.Но за това се иска акъл и по-малко крадене,а това герберите не го могат

28

Анонимен

преди 11 години

Най-добре да прекръстим провинцията. Само София да остане България, защото само тук останахме истинските хора.

27

Анонимен

преди 11 години

Само с такива мерки ще върнем селяните в провинцията!

26

Александър

преди 11 години

Скоро даваха репортаж от Копенхаген, там само 40% от хората имат автомобили и хората се придвижват с велосипеди. Ние , народа от инвалиди, кога ще разберем , че не сме родени в автомобили и , че това , че избиваме комплекси, още от времето на нашите дядовци, които са чакали за кола по 20-тина години , и ще се осмелим да ползваме алтернативен транспорт. Интересно ми е да се кача на Витоша, от там добре се вижда какво дишаме :)))

25

доволен

преди 11 години

До АнонименИ аз съм доволна. Преди никога не можех да си намеря място в синя зона. Сега има. иИ така съумявам да си свърша работата много по - бързо. За зелената важи същото.-

24

До герберастите

преди 11 години

Скоро ще ви паркираме завинаги в подходящите зони.

23

drago

преди 11 години

Вие си избрахте идола Софиянци ,сега всички търпим вашата простотия!!

22

Krasi

преди 11 години

Да бяхте се вдигнали ,когато му беше времето .Нали сте милиони там пък 50 човека протестираха ,а сега по-форумите плачете-еми това е положението.

21

Ягода Дребнева

преди 11 години

Предлагам на господата съветници да вдигнат цената на час синя зона на 10 лв а зелена -5 лв. Така ще има поне 50% празни места в центъра. А ако ги вдигнат на 20лв и 10лв съответно, ще има към 100% свободни места.Обаче тогава едва ли ще има какво да крадат от Градската дебилност, защото никой няма да си спира колата там и да плаща.

20

Анонимен

преди 11 години

Протести, дедовия ти. Някакви перушани се правят, че са от центъра и протестират. С когото и да съм говорил от съседите, всеки е доволен от сегашното положение.

19

visa

преди 11 години

Протести до отстояване на гражданските ни права!По червени от червените на Позитано се оказаха нашите сладури от ГЕРБ!

18

АЛО

преди 11 години

да *** не / знаете българина / пишколизача/ че е предател / затова шибик до забрява

17

цъъъсс

преди 11 години

има една дума / мойто къде е / или къде съм в схемата/затова юрош и всички в каналя нама б б няма ц ц няма никой живей и харчи/ б б да не е хванал на дявола шлифера

16

Анонимен

преди 11 години

ДОГОДИНА ПАК СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕЙ-БЕРИТЕ И ЗА БКП БСП И ВСИЧКО ЩЕ ВИЕ НАРЕД. ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ЩЕ ПЕЕТЕ И КЮЧЕЦИ ЩЕ МААТЕ. ЗА 23 ГОДИНИ ТАКЪВ ЖИВОТ ВИ ДОКАРАХА ДРУГАРИТЕ ЧЕ СЕ ЧУДИТЕ НАКЪДЕ ДА ХВАНЕТЕ. ОБЛЪЧВАТ ВИ СЪС НАКОЛЕНКАЖЙИСКИТЕ МЕДЙИ ТАКА КАКТО АТОМНА ЦЕНТРАЛА НИ БИ ВИ ОБЛЪЧИЛА. ИМА ХОРА КОИТО ВЕЧЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЗА КОИТО И ДА ГЛАСУВАТ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ. ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ САМО ИМЕНАТА ИМ СА РАЗЛИЧНИ.НО ИМА И ТАКИВА КОИТО В ГЛАВАТА СИ ВМЕСТО МОЗЪК ИМАТ БРЪМБАРИ И ТЕ ЩЕ НИ ДОКАРАТ ПАК СЪЩИТЕ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТ 23 ГОДИНИ. ТОЧНО ТЕЗИ СА НАЙ ЛОШИТЕ ИЗЧАДИЯ НА ТИКВОЛАНДИЯ. ХЕМ ПРОСТИ ХЕМ *** ХЕМ СЕ ПРАВЯТ НА ТАРИКАТИ.

15

Мързел

преди 11 години

Да взимаш пари от хората каращи автомобили, за да спонсорираш градския транспорт е все едно да ми вдигнат цената на тока, за да си избият загубите от *** кражби. Първо звучи абсурдно, второ не това е начина за спасяване на градския транспорт. Съвсем друг е въпросът, колко % от тези пари стигат до градски транспорт.

14

bolka

преди 11 години

до 13 - къде виждаш нови автобуси във Варна? Ако има няколко такива по линията, която ползваш, не обощавай за целия град! Не само са стари и мръсни, но и са на големи интервали!

13

Анонимен

преди 11 години

Поредната гербава патица кряка поредните глупости. Айде, след 9 месеца ще ви метем и разпратим по родните села да препикавате сини и зелени зони из пущинаците откъдето сте се пръкнали. В София вече достатъчно се осрахте и миризмата ви не се търпи.

12

Читател

преди 11 години

Едреваааа, като гледам какво пишат хората дето живеят в центъра как да ти повярвам.

11

Пълни глупости

преди 11 години

Живея на "6-ти септември" срещу МВР, и родителите ми и дядо ми и баба ми и техните родители са живели в същата сграда. И преди и сега места няма по 24 часа. Не знам кой и къде ги преброи тези 25% свободни паркоместа, но или е сляп или е неграмотен или просто лъже хората за да се хареса някому.

10

Анонимен

преди 11 години

"Tя припомни, че билетът за градски транспорт от години продължава да е 1 лев, като общината дофинансира пътуванията на повече от половината от пътници."Във Варна частна фирма вози пътниците за 1 лев в нови автобуси. Стига с тези лъжи, че сте дотирали цената!