172

Анонимен

преди 11 години

Обикновенна победа за ЦСКА над сини комплексари.

171

муспи

преди 11 години

изсраел благодари на ЦЕКА за продължаване и в демокрацията кефовете на комунистите, и на другаря Батков за вярна служба на синедриона.

170

валентино

преди 11 години

дори и перуката не можа да им помогне въпреки говеждите напъни на говеждото бфс

169

Симеон

преди 11 години

Само ЦСКА!

168

ахахахах

преди 11 години

Удри говедцатааа уахахахахаххаха Нема да стане никога отбор от вас сини @РТ$@

167

Анонимен

преди 11 години

Подуенеци са селяни. Няма отбор в Европа, да не се е забавлявал с тях.Участието им ШЛ е срам за България, а сините се гордеят със загубите си.

166

Илиев

преди 11 години

Хора, браво на Стойчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

165

Чуков

преди 11 години

Връщам се от Испания и не гледах мача. Това не пречи днес на 21-ви ДА СЕ НАПИЯ ОТ РАДОСТ.На тая *** пасмина само бой и е**е. Представям си мутрата на мустакатия чорбаджия на Уефски.Браво на "червените момчета , браво, браво!Не си мислете че всички ние, които работим зад граница сме само левскари. Има и нормални.

164

Смеххх

преди 11 години

Хахахаха колко жалко е да си ***. Стойчо - Говедонасилник!

163

Джанго Зе

преди 11 години

Най-обичам луди, луди кравилуди, луди крави на жар, йе йе.Най-обичам луди, луди кравилуди, луди крави на стек, йе.Ооооооооо йеЙе йе йеОоооооооо йемуууууу

162

ЛЕВСКАР

преди 11 години

Е по *** чорбар от тебе не съм виждал, кой професионал е казал за говеждия стадион, я му кажи името, посочи ми грешките в граматиката, а това за 10-те сезона в европейски футбол се отнася за цскато, Левски през това време достигна 1/4 финал за УЕФА С РЕКОРДНИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ОТБОР 14 МАЧА, докато вие най-много да стигнете до последното място в групата. Вас никой не ви знае в Европа, когато кажат за цска имат в предвид - Москва, да не мислиш, че аз не съм бил в Еропа и не познавам европейци!?

161

ЛЕВСКАР

преди 11 години

До Камен от Белгия.Дреме ми на х*я, че такъв жалък плъх, като тебе, дето си мисли, че в Белгия нема ЛЕВСКАРИ не иска да ме познава

160

Анонимен

преди 11 години

Свинете огрухтяха форума от радост! В Панчарево на мегдана бият тъпани и *** правят маанета в чест на най-великата победа на цскато.

159

Анонимен

преди 11 години

Като Левски са толкова слаби, *** и т.н. защо е тая еуфория от победата, нали сте голям отбор защо се унижавате така, когато Левски ви бие, или мача е уговорен, или съдията е виновен, а сега тоя цирк второто полувреме какво означаваше? Най-голямата ви радост е когато биете, макар и както винаги с едно на мъка ЛЕВСКИ, затова сте жалки и такива ще си останете докато ви закрият!

158

иво

преди 11 години

Илияне,Илияне !!!Какво скрихте на закритите тренировки ????

157

Левскар

преди 11 години

До Камен от Белгия.Ти вече си се н***ал от кеф и пиене бе, - VAVA цска, кога друг път ще ти се удаде случай, да пиеш по такъв повод

156

Анонимен

преди 11 години

БГ футбол не гледам, но ми прави впечатление, че такъв няма, тоест има, но се играе от играчи с екзотични имена.

155

Левскар

преди 11 години

Видя се и ВЛАДИ Гаджев, и Старокин, и Ангелов тролея , изненадващо слаб мач за иначе стабилния Мулдер, бавен,тромав. Прохазка нищо не направи, Райков- сватбар. Никаква игра, изобщо не можаха да вържат играта слабите халфове, Карвалъо не получаваше никакви пасове. Да Силва на празна врата не може да вкара- сигурно го готвят за наследник на Йовов,който ще ставал треньор. Само Пламен Илиев и Карвалъо заслужават да са в Левски, другите са туристи.Илиан Илиев нито игра показа отбора му, нито желание

154

Левскар

преди 11 години

Цска бяха по-малко слаби в този мач. Безобразен футбол, не беше и футбол и от двата отбора. Но докато Цска нямат футболисти и са събрани набързо, Левски имаше много повече време да сглоби много по-добър отбор. Илиев не знам какво ги тренира, но беше надигран от Стойчо Младенов. Младенов с по-слачбия състав,който никога не се знае кой ще играе ,кой-не, кой идва,кой си тръгва, смачка Илиан Илиев и Левски в може би най-слабия мач между тези два слаби отбора. Най-големия резил е за Илиан Илиев.

153

ЦСКА

преди 11 години

Браво момчета ! Бой по сините крави!