118

пепа

преди 11 години

Министър Атанасова декларира, че е увеличила заплатите с 16%. Ако класа, лойто прибавиха към основната месечна заплата е увеличение - здраве му кажи. Спавка РЗИ Варна - здравен инспектор.

117

Анонимен

преди 11 години

Ами работете "доброволно" в парламента,бе, нали и без това се "захранвате"предостатъчно от други места.колко пари ще останат...

116

Анонимен

преди 11 години

Безспорно е .че лекарите трябва да са добре заплатени.но и да носят съответна вина за грешките които правят и водят до смърт или инвалидност на болния.

115

осигурена

преди 11 години

За бонуси на лежайници има пари.Чиновници. чиновници и пак чиновници.Ай ги понамалете най -сетне и ще има пари.

114

здр. осигурена

преди 11 години

В здравеопазването се въртят най - големите пари но . на тъмно.Да не дава господ да се разболяваш .защото не те гледат като болен. а като обект от който да извлекат максимално пари.

113

Анонимен

преди 11 години

и това моме се понаака.

112

Smurf

преди 11 години

Искала ама нямало как. Е как да няма как просто е. Герб да започне да прибира акциза и ДДСто на контрабандните цигари и алкохол, да обложи и да си прибере данък печалба и дължимия акциз от Лукойл и ще се видят в пари. Толкова е просто, ама Бойко не ще защото приятелчетата му по белот , тенис и футбол не са го направили Премиер че да плащат дължимото на държавата, и ако ги натисне, ще се разсърдят , а като се разсърдят ще спре кранчето, като спре кранчето, губи изборите

111

мед. сестра

преди 11 години

и аз искам да работя повече, ама няма как. ще работя точно за 407 лв .

110

Така ще е ,

преди 11 години

никога няма да Ви кажат че има и да Ви ги дадът докато не си ги поискате или вземете.... но Вие се плюйте тук по форумите и чакаите ............................... Казах

109

до 123

преди 11 години

ахахах айде пак,предните са Ви виновни,вижте сега малоуни ГЕРБЕРИ ,кухи кратунки мили сладки,от 3г и 4месеца управлява ГРОБ,колко здравни министри смениха,колко каши забъркаха,а?Ти 123 пак тая мантра,предните,все някой друг е виновен,Боцата нали усвоява в пъти,30 пъти повече еврофондове,няма контрабанда,всичко е с НАП-вързано,приходи 120% преизпълнени,ок КЪДЕ са парите бе,а Къде...На крива ракета космоса и крив,отличниците на европа,ахаха а бедна Гърция по 400 евракис за коледни добавки,гроб е.

108

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

Има граница на народната търпимост и вече управляващите са близо да я преминат - както с 10% данък върху лихвите на влоговете, така и със закриването на болници, замразените или намаляващите доходи на работещите, увеличението на тока, храните, бензина и всички жизненонеобходими стоки. Искаме да видим, че някакви лишения търпят и властимащите - напр.да карат по-стари коли или колелета /като една белгийска депутатка/ или да си увеличат работното време или да си намалят заплатите и т.н.

107

Филип

преди 11 години

Най важният сектор за една преуспяваща държава е здравеопазването, в този случай нашият не е на това ниво заради ''липса на финансови средства'' ама тези хора май наистина са решила масово да ни унищожът. Този факт спокойно може да го нарече Економически геноцид. Немога да повярвам, че българина е способен на такова нещо, въпреки, че съм *** никога не бих си позволил да постъпя така със собственият си народ, казвам го не от етническа гледна точка, а като човек, който обича родината си!

106

ХауС д-р

преди 11 години

Ако зависеше от мен, ще уволня всичките лекари и който иска големи заплати, да ги защити с работа и знание ,а не с "ИМАМ ТРУДОВ СТАЖ..."

105

БПФ

преди 11 години

Нашите искания:- Изцяло доброволно здравно осигуряване;- Частни здравноосигурителни фондове и неприкосновени лични партиди за осигуряващите се;- Взаимноспомагателен елемент САМО между осигуряващите се - 1 стълб между осигурените в даден фонд 2-ри - между осигурените във всички фондове;- Безплатно и финансирано от държавата здравеопазване само за пенсионерите;- Здравно неосигуряващите се лица в трудоспособна възраст да не получават лечение, ако не заплатят за него предварително.Български Патриотически Фронт

104

БПФ

преди 11 години

Нещастен *** - нямало пари за заплатите на лекарите - ама пари за заплатите на 160 000 безполезни чиновници, за 60 000 непотребни тглъсти ушеви, за помощите на 1 000 000 ***, за нови депутатски лимузини, за хеликоптери за ***-премиер - винаги има, нали? Къде отиват осигуровките на хората от Девин, а и на всички нас? Защо цели тумби *** се търкалят безплатно по болниците, а лекарите мизеруват? Как после да не искат подкупи, нали и те хранят семейства?Български Патриотически Фронт

103

Анонимен

преди 11 години

Накрая ще останат болниците само в София.

102

антиТиква

преди 11 години

Пари нема...***...А от нова година на Боко и тайфата около него им УДВОЯВАТ заплатите...а уж пари нема.

101

Анонимен

преди 11 години

НОВИ ДЕПУТАТСКИ АВТОМОБИЛИ ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ 4 ПО 4 ЗА СКРОМНАТА СУМА ОТ 5 000 000 ЛЕВА.А уж сме в криза.които е против това да се хвърлят пари за ненужни автомобили и иска тези парий да бъдат дадени за нещо истинско моля да гласува.могат доста неща да се сътворят със 5 000 000 лева.

100

Анонимен

преди 11 години

A кои и защо натрупаха толкова много задължения на болниците, за да се наложи да бъдат затворени? Не са ГЕРБ, нали!Бавно и методично болниците бяха източвани и съсипвани, с ясното съзнание че фалита им е неизбежен.Жалко само за бедните хора като тези от Девин, които останаха без болници заради политическите корупционни игри на предишните управляващи.

99

Анонимен

преди 11 години

Ама така и аз мога да разрешавам проблемите - няма пари, затваряме болниците! Това е равносилно на - няма пари, да лягаме и да умираме! За това ли сме ви избрали? Стабилния фискален резерв може ли да ме излекува?