77

анонимен

преди 11 години

бе тоя наш министър..в багажника ли са го возили та се е натрошил толкова? едно е сигурно обаче..няма да си го признаят -;)))

76

Анонимен

преди 11 години

не се и съмнявах че министъра е попаднал на най пропадналия алкохолик и социопат-шофьор,хахахха

75

Анонимен

преди 11 години

Това си е явен чиест опит за убийство на министър от ГЕРБ! Защо не е арестуван???

74

Гошо

преди 11 години

Ами г-н министър, друг път пътувайте с джипове с дебели стоманени тръби за защита при екстремни условия на кормуване. Само че тогава Димитър няма да посмее да изпреварва, виждайки такова чудовище в платното за насрещно движение. Това да не е "Фаетон"?! А Митко е ***, ама няма да си рискува живота; този на другите шофьори - може!

73

Митко Ганев

преди 11 години

Че защо да влиза в болница Митака: той ще си купи ново голфче и с него ще поиска да блъсне джипа на премиера,защото ако удари такъв на някой с дебела шия това ще му е за последно и Гошко го знае!! Дай боже тогава тези с пищовите да му покажат,че не са любители на *** гладиатори по пътищата. Апропо, вие от КАТ взехте ли му поне книжката? Ама този *** нищо не му коства да кара и без такава, важното е да има жертви , а той да е жив и здрав!!!

72

Коко

преди 11 години

Абе Гошкоооо Пернишки ***,първо шофера с голфа е бил 3-та кола зад ТИР-а,пред него е имало още 2 и тоя е тръгнал да изпреварва.С толкова провинения е трябвало да му вземат книжката отдавна,а министъра е бил с фолксваген Файтон.Чети първо малко и после коментирай,да не коментирам аз какви шофьори сте вие в ПК-то

71

...

преди 11 години

Виждам с очите си как карат коли на НСО по пътищата .Всички катастрофи с тях са предизвикани от самите тях. А за досъдебното происводство ....разбирай ,че това е начин да се искара шофиора на голфа виновен

70

Гошо Пернишкия

преди 11 години

Аз се чудя друго. Аудито е ударено от Golf и е смялно цялото? Министъра е ранен а човека с Голф-а му няма нищо? Питам аз как Ауди А8 е по-меко от Голф, че е смляно до стъклото и с колко са карали тези от кортежа?

69

Какво е станало

преди 11 години

Човека с голфа е видял някъде в далечината, че се движи нещо си, преценил е правилно, че има достатъчно време да изпревари, но просто е нямало как да знае, че това е НСО което се движи в нарушение на правилника в 200 км в час. И сега стоварват вината върху него.Въведете тахошайби в автомобилите на НСО. Не се издържа вече на малоумията им.В Англия, автомобил с кралица вътре спира на пешеходна пътека ! А тук се мислят за безсмъртни.

68

Алооо !

преди 11 години

Комисаре, я кажи автомобилите на НСО с каква скорост да се движили ?! Май към 190, а ? И после човека виновен, че някой друг не *** правилата за движение.

67

до 98

преди 11 години

Ти пък. Това са български полицаи. Те са си лакеи по рождение. Раждат се с гъвкав гръбнак за да се навеждат пред всеки с малко повече власт.

66

Ъъъ, моля ?

преди 11 години

"Шофьорът е хващан и с други провинения на пътя - с алкохол, два пъти с превишена скорост и за причиняване на катастрофа, уточни комисар Георги Иванов."- Гнусни милиционери, я извадете данните колко катастрофи са предизвикали НСО !!! Хайде бе Иванов !!! Ама не ти стиска, нали ? *** гнусен !!!

65

varg

преди 11 години

Много хубав инцидент жалко,че министърът е оживял.ако можеше всичките 240 депутата да са в тая кола и да изгорят живи най-добре.амин.и нека бог не се смили над душите им.

64

mehur

преди 11 години

Абе големи има в този форум. Кортежа се движел на скорост и тем подобни. Сега ще изкарате шофьора на голфа божа кравичка. Я да Ви питам аз: като видите спрял камион и няколко коли след него да изчакват, какво бихте си помислили - дали да изчакате или да тръгвате да изпреварвате??? На такива "шофьори", които си мислят, че пътя е техен да им се отнемат книжките до живот. Мислел, че нямало никой отсреща - абе дупе, другите коли сигурно ги карат бунаци и , а ти си богопомазан.

63

ash

преди 11 години

....Инцидентът вчера стана след като автомобил "Фолксваген Голф" се опита да изпревари аварирал ТИР в посока София, при село Голец. ТИР-а били спрели три леки автомобила, които изчаквали да спре движението в насрещното платно, за да го изпреварят...... .......WTF>>>!!!....

62

Анонимен

преди 11 години

Аз имам въпрос: Господин министъра и спътниците му били ли са с предпазни колани?Като гледам кои и колко са пострадали - вероятно НЕ!Моля "органите" да вземат отношение по въпроса!Явно са от "богопомазаните"!

61

Анонимен

преди 11 години

До :)файтона искаш да кажеш

60

Анонимен

преди 11 години

милия Московски, сигурен съм , че като са видели авариралия камион са ограничили скоростта под ,,40,,

59

до Платен Гербер

преди 11 години

като хабер си нямаш от математика, защо се напъваш.или си крайно ***, или пишман манипулатор.12 х 200 = 2400 х 9% = 216 лв увеличение на годишна база.А сега сметни, колко депозит трябва да има пенсионера за да е на загуба при 4% лихва.

58

Анонимен

преди 11 години

А имал ли е платени здравни осигуровки?