126

breneke

преди 11 години

Който иска референдум в кризисен период,да се бръкне в джоба и да си плати.Пари за хрумването на комунистите за АЕЦ и за безмислени референдуми не ми се дават.E...ще се лишат комунистите от една дойна крава,но какво да се прави,ерата им е в историята.

125

Nina

преди 11 години

Кунева е шизофреник!Няма място в политиката...

124

Анонимен

преди 11 години

КУНЕВА ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ? ТОГАВА ЗАЩО УРЕДИ С ТЛЪСТА КОМИСИОННА ЗАЕМА ЗА ТОЧНО ТАЗИ АЕЦ ОТ БАНКА ПАРИБА? КОГА ЛЪЖЕ- СЕГА ИЛИ ТОГАВА?

123

Zaiko Valkov

преди 11 години

taman si e dobre!!!! - s referendumi samo ima dobra demokratzia v sveta!!!! kakvoto kaje bg naroda! i slujuitelite mu igrayat i peyat s radost i stastie po svirkata na naroda!!!!

122

До 39

преди 11 години

,,Лили Иванова: Имам картина на мъжка глава, непрекъснато я местя''Хаххаха ама това наистина е вярно - bnews.bg/article-61504

121

Dora Gabe

преди 11 години

Опозицията яко се е активизирала предизборно, а толкова години тези хора, които сега така злостно лаят, си траех чинно и си ближеха кокала. СДС от водеща партия се превърнаха в безгласно посмешище, изхвърлено от по-опитната столетница на политическото бунища, а стартиралата като бедна комунистическа екоактивистка Кунева сега организира скъпи партийни сбирки в луксозни софийски хотели и заема привлекателна позиция в европейска банка.

120

Анонимен

преди 11 години

Кунева, не се прави на луда

119

Sniper23

преди 11 години

Кунева може да си приказва каквото иска, но тя според мен няма думата за нищо. Да си мълчи там и да следи нещата, без много да се обажда, защото се видя, че е много некомпетентна във всяко едно отношение.

118

Кокона Новоселска

преди 11 години

На мен лично вече ми писна с това надвикване покрай този референдум, който е всичко друго, но е и необходим, имайки предвид факта, че политиците продължавата да си правят, каквото си наумят. А другарката Кунева, която изпада в панически страх да не би проекта да бъде подновен и да лъснат всички злоупотреби около него дори ясно призовава да дадем своето "Не", така ще могат и олигарсите, които я финансират да си продават скъпия "зелен" ток. Хитро, нали?!

117

Кавър

преди 11 години

Който няма достатъчно в главата прави референдум за нещо което има в изобилие !

116

Найденов

преди 11 години

ГЕРБ отново шикалкавят и заблуждават хората! Ако във въпроса за Референдума съществува израза "НОВА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА" това се отнася само за ЯЕЦ "Белене"!!! Ако се отнася за нов седми ядрен блок в "Козлодуй", тогава във въпроса трябва има израза "НОВА ЯДРЕНА МОЩНОСТ"!!! От ГЕРБ отново се излагат и си подават ръка с БСП под масата!!!

115

Реплика

преди 11 години

До 120,121,122 : Кунева не е против референдума въпреки, че той е безмислен !

114

Gusanita

преди 11 години

Референдумът не е нищо повече от повод партиите предизборно да си правят ПР. Специално Кунева с категоричното си противопостяване на Белене доказва, че не иска около този проект да се шуми понеже това ще означава, че яко ни е прецакала с прибързаните си подписи по предприсъединитилнети споразумения, както и набързо взетите заеми за близо половин милиард, в които и тя има пръст.

113

ОБЯВА !

преди 11 години

Търсят се риби за "Гьоло" !

112

Анонимен

преди 11 години

..."чрез присъединяването на нови мощности" !....например от Македония или Косово, ако си построят АЕЦ !...но не вярвам да изглупеят толкова !

111

Анонимен

преди 11 години

свекър й е заповядал стрелба срещу хора 1953 г., дърти комунисти, а сега се прави на дясна

110

klan nedoklan

преди 11 години

На всички ни е ясно, че този референдум е бягане от отговорност и стоварване на товара върху обикновения човек, на който не му е работа да поема такъв товар, от който и нищо не отбира. Нали затова плащаме на цели министерства, които съществуват, за да взимат най-добрите и компетентни решения, каквито ние не сме в състояние сами да решаваме. И точно Кунева наистина няма право да се меси в този спор. Тя в миналото показа, че не се интересува от благото на народа, а от своето собствено, гарантиращо й кариерно издигане и луксозен живот, какъвто един средноститистически гражданин никога няма да има.

109

edin_bulgarin

преди 11 години

Определено Кунева вече прекалява. Това да призоваваш за някакъв вид бойкот срещу форма на демокрация, каквато е един такъв референдум, е повече от прозрачно че единствените интереси, които тя преследва са тези на хората които тя обслужва и чийто пари взима за да съществува нейната измислена партия. Наглостта е безкрайна тук.

108

lelia_marche

преди 11 години

"Кунева заяви, че партията й ще призове поддръжниците си да гласуват против на референдума за втора ядрена централа на българска територия. " Кунева КОЯ беше да призовава и манипулира общественото мнение?! Особено имайки предвид, преди години чий интереси защитаваше! Именно на комунистите и своите лични спрямо вида на хонорара си който взимаше от парижката банка за АЕЦ Белене!

107

lubimec_13

преди 11 години

Странно звучат тези думи от устата на тази жена. Тя е майстор на безмислените упражнения като цяло, а този референдум е висша форма на демокрация за каквато претендира и самата тя, ама като не и изнася, изведнъж става безмислен :)