12

Адолф

преди 11 години

"работата те прави свободен"Кой писа статията? Само някой от мойте хора в гестапо ще да е

11

Анонимен

преди 11 години

Абе, навсякъде са свили персонала до минимум и експлоатират. В крайна сметка нито персоналът е доволен, нито работа можеш да си намериш. ДМЕМ.

10

Гошо Тъпото

преди 11 години

Работа ли е,не ми я...хвали;особено,ако имаш и...началник.

9

Анонимен

преди 11 години

Като я напуснете!

8

Анонимен

преди 11 години

Работа - вършиш безмислена дейност за да получиш измислени пари. Това е центрофуга от която няма излизане! Странично действие: държи населението в полузомбирано състояние наречено "от заплата до заплата"Аз ИЗБРАХ безработицата!

7

Анонимен

преди 11 години

"Безработицата отне правото на избор."Работата НЕ Е право на избор! Човек е поставен в такива условия,че реално НЯМА право на избор!

6

Гошо Тъпото

преди 11 години

То ако...ставаше само с работа;трябва и...акъл.

5

Бригада шлосери

преди 11 години

Редовно сменяме партньора.

4

Държавен чиновник 2

преди 11 години

.... Шефчета,които си гледат главно личната изгода и собственото "добруване" ;) Знаете за какво говоря.... ;) А за тези... по надолу в Йерархията дори НЕ ги забелязват.... камо ли да им пука!!! Макар че точно "ТЕЗИ" са онези,които им вършат черната и *** работа за да могат по "висшите етажи" после да "лапат здраво" и когато излезнат пред някоя медия лицемерно и смехотворно да кажат как "работели" и какво "свършили"...! Така че незнам болшинството Българи в какво по точно могат да се "влюбят"!

3

Държавен чиновник

преди 11 години

... Да се "влюбиш" в работата си?!? Отново?!? Ха ха ха.... Може и да стане... Обаче на едни съвсем други Географски ширини... Доста различни от Балканските и в частност особено Българските :) ! Тук в какво по точно може да се "влюбиш",че нещо не мога да се сетя?!? Заплата от 500 лева а изисквания и задължения за ПОНЕ 2 500 лева заплата?!?... Минимум 80 процента АДСКИ ЛИЦЕМЕРНИ И НАГЛИ "КОЛЕГИ",които постоянно си гледат в "ПАНИЧКИТЕ"един на друг... и се коментират... и се злепоставят взаимно!!..

2

Аз обичам да работя

преди 11 години

Не е проблем обаче да работя същата работа на друго място. Преди парите за мен е УВАЖЕНИЕТО.

1

Анонимен

преди 11 години

Не благодаря нямам намерение цял живот да пакетирам пилета:)