9

Ббббб

преди 11 години

Явих се в чуждестранна фирма на работа на майтап по професия която изобщо съм на нула.Не говоря перфектно езика ,дори не на средно ниво .Ползвам си знанията от срредното образояание в България и незнам как ме истраяха три месеца на обучение.Сега работя три пъти повече от местните в фирмата , гледам да съм перфекционист шефовете са ми повече от доволни както и аз. Все пак трябва да се отблагодаря за гласуваното ми доверие и на добрия екип.Питам се кога ще ми се случи това в България ?

8

Анонимен

преди 11 години

"Ето няколко съвета..."Всяка *** статия ви започва с този израз... Айде нема нужда точно вие, преписвачите, да ни съветвате... :)

7

Работодател

преди 11 години

Много са вредни работниците, дето знаят много - почват да искат безумно високи заплати - 300-350 лв., а един искаше 400 лева щото бил инженер. Кого е бил мене не ме интересува. Като идват викат дай работа, а после, ама защо не даваш и пари. Е не ставате ли много нахални - хем работа, хем пари.

6

Бай Хуй

преди 11 години

Да ви ...... всичките писачи(-чки) тук!

5

Расъл у Расник

преди 11 години

Ако новото лице не се справя, апатичен е, отъства от работа /понякога 6 месеца/, но въпреки това продължава да получава заплатата си по карта, не се притеснявайте - вероятно работите за държавната администрация.

4

Анонимен

преди 11 години

То тази статия няма приложение у нас, родните фирми не обучават хора, те наемат само научени

3

Shark

преди 11 години

До 1. Точно така ............... типично в стила на българския полуграмотен псевдобизнесмен.

2

АЗЕ

преди 11 години

Ако е българин ,...задължително е да се провери първо ,дали е Златка или Калинка !Ако е Златка ,или Калинка ,то той /тя/ е за---- ДЪРЖАВНИЯТ СЕКТОР!Ако не е ,...има ли РЕДОВНА ДИПЛОМА ,.....ОТ ЧУЖБИНА /българските дипломи ,не подлежат на коментари ,даже и в Турция не ги признават /!След това се проверява ,...дали с/у вас мъжът е верно мъж ,или жената е верно ---жена !

1

Анонимен

преди 11 години

Яко шамари зад врата.