28

нищо интересно

преди 11 години

за ъпсурл-време е да пораснат-кви са тея лади и песни с тематика-90-те години-хора събудете се и направете песни с некви идеали-стил calle 13 - youtube/watch?v=ZAjASemgx3E а сто кила-гласа му е дрезгав,може поне да препява отвреме на време-не е за соло...

27

...

преди 11 години

Чичковци...

26

вжь

преди 11 години

Както винаги - посредствения. Ъпсурт не са мръднали и милиметър. "Римите" са на ниво последна страница на у4ени4еска тетрадка, клипа е едно кум едно Биисти Боиз, и изобщо - вси4ките им напъни са НУЛА. 10 години ни занимаваха с тъпизмите си - по-добре да спрат. Такъв вид "рап" и "румънско диско" вървят все още единствено в ***. По белия свят се слу4ват далеч по-интересни неща в музиката. И тук ги има, но търсете другаде - не в Ъпсурт, Лора Карджова, Графа, Боги, Рафи, Ангел и Моисеи, Сани, Криско .... и всякакви подобни смешнитци.

25

...

преди 11 години

"...стига си писал по тия форуми ей ***" (music)

24

Простотии

преди 11 години

Изумително ПРОСТИ и ПЛОСКИ парчета. Никаква инвенция, глупави текстове, изсилени рими, елементарни електронни ефекти. И двете парчета с нищо не са по-добри от чалгарските бозици! Нормално - такова е умственото ниво на създателите и на почитателите!

23

Бела жига

преди 11 години

Супер яко:"*** не ми се мести така по лентите, пусни поне мигач! Ше ядеш шамари. Заклевам се." :)

22

CGY

преди 11 години

Ъпсурт пак със страшни рими и не съм сигурен, че са толкова лесни за възприемане ;)

21

Анонимен

преди 11 години

репортера, който е писал тоя текст му препоръчвам да вземе даси отвори ушите и да изслуша "бела жига" поне няколко пъти.как да няма критични препратки, като цялата песен е ирония къмобществото. кофти е да си кон с капак и квото чуваш да го възприемаш винаги абсолютно буквално. бела жига сега това си ти и цяла книга много ще те измори.

20

АИС КУБ

преди 11 години

100 Кила е рапър от 2000 г.---вижте клипа на мишо шапшала--и ште го видите -- негара от Варна го има в клипа.Прилича ми N.W.A---ais kub - eazy e - DOCTOR DRE---100 кила прилича на истински рапар..

19

Анонимен

преди 11 години

Какви ми пишете за Лора Караджова - тя един верен тон не може да хване. Ако не беше баща и да я бута, никога нямаше да пробие. Гласа и половин октава. Имаше една като нея дето с родилни мъки се пънеше да я забележат - Светла Иванова, сега станала писател. Ако пише, както пее, просто е умряла от глад

18

правата ми

преди 11 години

Опитват се да правят нещо момчетата и не реват като Криско, че ги ощетяват, а си пускат музиката директно в ютюб и после печелят от участия. Това е формулата за борба с пиратството на музика - ако правиш качествена стока, ще те канят по участия и ще изкарваш пари - ако не ще крадеш миникупъри в мола.

17

Анонимен

преди 11 години

Аз съм рокаджия и не слушам рап и хип хоп... с изключение на Ъпсурт

16

Анонимен

преди 11 години

Hodite si na Selo be glubci neveji 4alga ku4eko vurveji hodete i se *** !!!! Bg muzika ima a chalgata otnova e demode i po dobre Kak 6e mi sravnqva6 Azis pedala gnusen s Bg muzikata !!!!

15

Анонимен

преди 11 години

*** не ми се мести така по лентите ако не дадеш мигач ше ядеш шамари закле'ам се ... масова ситуация... трагедия

14

Анонимен

преди 11 години

Тези ***(100кила),необразовани наркомани(Дриско) и бездарни грозници(Лора) са по-зле и от чалгата.Пеят за наркотици,аборти и безразборен секс,предвид ,че ги слушат деца.Ако някоя чалгаджийка завие джойнт в клипа си ще стане обществен скандал, а щом го правят тези е готино.Не,мерси.Предпочитам Глория, която никога не е пяла простащини пред тези ***.

13

Анонимен

преди 11 години

*** не ми се мести така по лентите ако не дадеш мигач ше ядеш шамари закле'ам се :D

12

Анонимен

преди 11 години

Започвам да възвръщам доверието си в БГ-музиката. Браво на момчетата!

11

anonimen

преди 11 години

килата да земи да върви на логопед !!!!А на ъпсурт парчето е много добро !!!

10

Ели

преди 11 години

Ъпсурт не само са най-свястното нещо в българската музика за последните години, но и са абсолютно на световно ниво! Само "евала" мога да им кажа!

9

Go

преди 11 години

Слабо, слабо.... ревльовците за пари Ъпсурт с техните 2 трака за 5 години са събудили, но слабо. А ромът няма какво да коментираме даже...