64

БАЧКАТОР

преди 11 години

Шамара е българския аналог на пуси райът. Айде сега "Отворено общество" , Хелзинкския комитет, СДС, ДСБ и целия "демонкратичен западен свят" да го приветства.

63

до к.69

преди 11 години

Така ли бре ?! Ама ти проверявал ли си дали отдолу на твоята жена по време на месения й цикъл не тече гюлова вода? Па може и розово масло (тереше) да е... Слушай, я опитай дали пък действително не е последното! Вземи 3-4 мускали и пробвай: ако мирише на роза, розово масло ще е; ако мирише на лошо, значе е на жена ти "туй"-ката! Гиди *** с лайнарите!

62

Илчо

преди 11 години

Тоа ЛАЙНОВОЗ, ако ми падне такъв ще му го ШАМАРОСАМ, че направо ще го изгоня от пределите на държавата - ДА МЧУ СЕ ОТНЕМЕ ГРАЖДАНСТВОТО на това ИЗЧАДИЕ - няма никакъв срам - не защитавам нито една партия - в случая става дума за подигравка с национални символи. Арабите за един клип на Мохамед се вдигнаха на бунт в целия арабски свят, а това долно *** ще ми го дават по разни предавания.

61

me

преди 11 години

Логичен край на едно безумно начало. Шамара ми се издигна в очите в следствие на целия цирк - интелигентни коментари от човек от който никога не съм очаквала интелект. Коментарите под статията обаче ме изненадват. Какво общо има кой е Шамара - някой тук има ли съмнение, че ставаше въпрос за поругаване на свободата на словото? Ако днес могат да те осъдят за изреждане на трите цвята на знамето в кофти конткест, какво ще е утре? Споменаване на името Бойко без благоговение?

60

варненски Швестер

преди 11 години

Спрямо Ъпсурт това меркантилно копче е аутсайдер от гаражната лига. Междудругото анаболите правят мозъка шкембе чорба.

59

Анонимен

преди 11 години

Шамара с нищо не оправдава жалкото си съществуване!

58

Гошо Плесницата

преди 11 години

Рязали заедно лентички ХАХАХАХХААЧакай сега - това за Мишо шамара или за Биг Ша става въпрос... или за Биг брадър

57

Шамар

преди 11 години

До ЗОРОБраточка, ако има един начин аз да те изпреваря там...за него. Ама ще ти оставя малко и за десерт и на теб. Такива плевели като него просто трябва да бъдат смачквани на минутата.

56

Nemeca

преди 11 години

До 50 ГабиДевойче, вземи малко се образовай преди да пишеш глупости. Имайки предвид, че си жена би трябвало да знаеш, че това което отделяш си е съвсем нормална чиста кръв. Няма по-голяма глупост от това да говориш за "*** кръв". Смешно е...

55

DD

преди 11 години

До МУНЧОЕ, това вече е истински и неподправен провинциализъм.Конкурентния град(Бургас) и столицата, пречат на село Варна да просперира. :))) Правилно!

54

ЗОРО

преди 11 години

Къв рапър,кви пет лева.....искам 3 минути с този *** в една стая....кви ШАМАРИ ще му раздам...)))))))))

53

martony

преди 11 години

Идва отоплителния сезон. Да помислим малко трезвено: Разходите за отопление тази зима ще прехвърлят ли минималната работна заплата?

52

Добруджанско десподс

преди 11 години

Какъв национален флаг,Варна трябва да се обособи в автономна независима от Шопландия област.И без това омразата към Варна е огромна и средствата от държавата са само за Шопия и Бургас,затова Варна тряба да стане отделен град-държава

51

МУНЧО

преди 11 години

тия от САП и разследващите са по *** и от ШАМАРА.....

50

АНОНИМЕН

преди 11 години

Жалко за децата ни щом като Шамара е ,,известен певец,, оплюл Българското знаме,от него ли ще се учат децата ни на родолюбие ?

49

Анонимен

преди 11 години

щом като тоя са "герои", мани.

48

Анонимен

преди 11 години

Те свинете от военния съд осъдиха полицая от село Бояджик, който спаси флага от пияните ***, дето си бърсаха г*за със знамето ни, вие шамара чакате да осъдят....Българската темида е вечно надупена, за хората с пари и ***.

47

Уникални сте

преди 11 години

Уникални подлизурковци пишат тука.........

46

Анонимен

преди 11 години

На някои май им липсва соца.На други им е криво да разберат,че са заложили на куц кон и искат да накажат един певец за назидание.Истината е,че нито Шамара е успял да пропагандира нещо,нито Бойко е забелязал,че изобщо има такава песен.Има обаче едни мазни доносници,които винаги са съществували като са се подмазвали на властта.Е това ни е проблема-ПРЕДАТЕЛЯ В ЧЕТАТА!

45

Спиридонов

преди 11 години

Като гледам на снимката на тоя ТРЪТЛЯК си представям, що за ученик е бил навремето, а сега ми се прави на ФКТОР - миризлимец гаден, който ти каза, че правиш музика и песни бе, ГНИДА ДОЛНА!