15

Вики

преди 11 години

Не се доверявайте на ваксината срещу рак на маточната шийка!!! ПРЕДИЗВИКВА БЕЗПЛОДИЕ!Пазете децата си. Няма полезна ваксина. Компаниите се интересуват само от големи печалби!

14

сатрапина

преди 11 години

Абе ***, нали родителите ни и самите ние сме ваксинирани срещу всевъзможни болести - затова сме живи. Кви евреи ви *** в ***, къв живак ви гони. ***. Дееби и ***. Ако ваксините не бяха открити сега щеше да има 100 милиона души на света, а не 7 милиарда.

13

Емилия

преди 11 години

Хора не слагайте тази ваксина на дъщерите си. Тя е забранена в редица държави защото е отровна.

12

ваксините убиват

преди 11 години

Аз лично пострадах от ваксина. Сдобих се с автоимунно заболяване на червата. След години четене и търсене разбрах от други пострадали хора, че точно това е причината - и още по-конкретно една съставка използвана като консервант - Живакът. Най-силният невротоксин причиняващ аутизъм, МС, артрит и автоимунни заболявания като моето. Търсете в гугъл - "лични свидетелства за вредите от ваксините" и се убедете сами.

11

Хъмн

преди 11 години

Аз от 7-8 години не се ваксинирам и с 2-3 изключения за по 1-2дни не съм боледувал. Всичко опира до здравословна храна и редовни физически упражнения.

10

др.

преди 11 години

Тези ваксини са доказано вредни за жената, пропагандата и маркетингът са машинирани да заблудат обществото и АГ гилдията, има организации и асоцияции, които се борят против този инструмент са социално инжинерство, т.к. не ваксинирайте децата си !!!

9

do 1

преди 11 години

До Анонимен-E,IMA I RAK NA MADETE

8

GSC

преди 11 години

А води ли до необратими странични ефекти??? Или това не е важно да се знае?

7

деница

преди 11 години

.... за разврата сред младежите е ясно на всички....но тук става дума за много по сериозни щети върху здравето им....нанесени им уж за добро.въпросът с всички видове ваксини е изключително важен....има толкова информация по въпроса....как може да не се интересувате....става дума за живота на децата ви!!!как може това че щели да правят повече секс да ви тревожи повече от това че им наливат отрова във вените....въпросната ваксина е забранена в някои страни....youtube/watch?v=8J0ASukpj2Y

6

Анонимен

преди 11 години

Щом непременно трябва да го изтъкнат, то значи има нещо мътно някъде

5

фифи перото

преди 11 години

напишете в GOOGLE -ваксини и вижте какво излиза.Всеки сам да взема решение после

4

Ивет

преди 11 години

Блазе ти. Вие мъжете сте галениците на природата.

3

men

преди 11 години

ваксините водят до безплодие и всевъзможни болести. преди две седмици имаше изказване от ООН че това всъщност им била и целта защото планетата била пренаселена. образовайте се. не стерилизирайте децата си, и без това сме на изчезване вече и евреите се готвят да се нанесат. а фес.бг за пореден път затвърждават имиджа си на антибългарски ционистки стожер.

2

баба Вуна

преди 11 години

Хора,образовайте се!Тази ваксина,ако не убие детето Ви ще го направи бездетно!Четете и не ставайте жертва на фармацевтичните машини за пари!

1

Ангел

преди 11 години

Абе я измислете ваксина срещу СПИН пък елате на купона.Да видите поощрява ли - не ли..