189

Анонимен

преди 11 години

До БоневМоже да заплюеш Виденов на улицата - да .Защо не се опиташ да заплюеш Бойко някаде , а ? Защото Виденов е без охрана май.

188

227-ми

преди 11 години

Не ценя демагогията и полицейщината.

187

ИВАН

преди 11 години

ОБРАЗОВАН И ВЪЗПИТАН ПОЛИТИК! ЕДНО ВРЕМЕ ЗАГОРКАТА ГО ПРОВАЛИ, КАТО ПРОДАДЕ ЖИТОТО НА БЪЛГАРИЯ И ОБВИНИХА ЖАН ВИДЕНОВ, НО НАРОДА ПО КЪСНО РАЗБРА ИСТИНАТА, ЖАЛКО, ЧЕ МНОГО ХОРА НЕ МУ ПОВЯРВАХА И ГО СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ!

186

Анонимен

преди 11 години

Човек, дори и пенсионер,наслушал се на достатъчно комунистическа пропаганда, според мен трябва да е с много промит мозък,за да защитава и да нарича честен и морален премиер, при който държавата е фалирала и е нямало хляб по магазините! Това и в Москва ще се учудят колко дълго държи комунистическата пропаганда.

185

До 227

преди 11 години

Не знам кой чете и кой не чете. Не цениш комунистическата идеология ли? Недей толкова елементарно.

184

До 225

преди 11 години

То се видя кой прав,кой крив. Вашите идоли като Жан Виденов историята показа какво свършиха. На 20 да не си комунист,значи,че нямаш сърце, но на 50 , 60,70 да си комунист означава,че нямаш акъл.

183

до 224

преди 11 години

Ти имаш някакъв проблем, говориш едно и също, четеш и нищо не разбираш.

182

Анонимен

преди 11 години

Иделистът-комунист Жан Виденов е такъв идеалист,че купува имоти за милион. Но това не трябва да се пише и чува,защото той е честен и морален! Идеалистът,честният,моралният Жан Виденов съставя правитество,пълно с комунистически агенти и мошеници. Какво прави там Р.Овч.? Всички са от едно котило-хора на Москва. Идеалисти само на Пленумите на БКП.

181

До 216

преди 11 години

Ти , младият с "изправените " разбирания, откъде знаеш, че са правилни?Имаше една "Тодорема" на времето:"Всяка крива линия, успоредна на Априлската линия, е права".Няма да обяснявам понятията, за да не засегна всезнаещата работлива младеж.

180

До 222

преди 11 години

Искаш да кажеш,че не цениш комунистическата идеология ли?

179

Анонимен

преди 11 години

Не, никой не те разубеждава,че сегашното управление е крадливо или не! Единствено ти се представят факти, с които да разбереш/а ти знаеш, но искаш да имаш идеологизиран образ на комуниста-идеалист в лицето на Жан Виденов/, че жан Виденов нито е честен ,нито е морален. Ако беше такъв изобщо нямаше да участва в най-голямото опоскване на държавата, най-голямата кражба за единица време от народа. Ако беше идеалист, щеше да седи и да пише книги, нямаше да съставя най-компрометираното правителство.

178

до 216

преди 11 години

Приемам като качество на младост и неначетеност инак примитивно звучащото, че пенсионер е равно на комунист. Дори да е така, демократичното мислене би трябвало да изключва подобни забележки. Мозъкът може да бъде промит само на индивид, който не желае да чете и да мисли със собствената си глава, за да състави свое мнение. Собственото мнение и убеденост е най-голямата свобода, която човек може да постигне. Изпитайте я!Уважавам различни от моите убеждения и изпитвам удоволствие от диалога.

177

Анонимен

преди 11 години

До 213Няма разлика между двамата, едни и същи нагли крдци са, хем крадът хем някой друг им е виновен...........А и мутрата е творение точно на Виденовия период, тогава започна да просперира с бухалката

176

Анонимен

преди 11 години

Виденовски милионерчета цъкат минуси тука, щото искат пак да се облажат от баницата.

175

208-ми

преди 11 години

Кой дойде в политиката с лозунга, че всички крадливци, тези, построили незаконни палати и прочее, ще получат заслуженото си?Тече четвърта година.Къде са изобличените и осъдените, даже дадоха амнистия за незаконните строежи до 2001!Моята баба казваше:"Всичките *** в едно гърне".Имам право на мнение, да избера измежду всички, упражнявали се върху нас, че уважавам повече от другите Виденов.Не виждам защо се мъчите да ме разубеждавате.Разубеждавате, че сегашното управление не е крадливо!

174

Анонимен

преди 11 години

Този ако беше премиер в някоя арабска държава, досега народа да го е обесил. Друг такъв всенароден фалит никога не трябва да се повтаря. А тук даже искат пак да го върнат в управлението.

173

До 214

преди 11 години

То от такива пенсионери като теб младите избягаха в САЩ. Кога ще се замислиш защо не избягаха в Москва или Северна Корея. Докога вие пенсионерите с промитите мозъци от пленумите на БКП ще натрапвате изкривените си разбирания на младите?

172

Анонимен

преди 11 години

Че е образован и възпитан Виденов никой не го отрича. Но именно най-образованите така крадат,че всички да говорят,че те са честните и моралните и са жертва на алчното им обкръжение.

171

208-ми

преди 11 години

Аз съм пенсионер и съм си свършил работата. Нямам контакти с *** нито по Дунав мост, нито никъде, нито в политиката.Прочети си думите и ще видиш, че говориш нещо, в което обвиняваш другите - вярваш само на себе си.Не може да изключваш съвременниците си от критерия за нечестност.В дъното не е идеологията, партията, а манталитетът на човека-крадлив, нечестен, подъл, лъжлив.Разбойниците нямат цвят.206, *** е този, който тича с изплезен език след *** на всеки победител.

170

До 192

преди 11 години

Е, ти изби рибата! Да сравняваш наглата, *** мутра с образования и възпитан Виденов!!