229

Пра Се

преди 11 години

Прекрасна идея!А за министър на културата предлагаме Митьо Пищова...Вярно май си заслужаваме съдбата...

228

БСП

преди 11 години

Нов бардак със стари ку..и

227

Анонимен

преди 11 години

Да си го върнат левичаритеЕдин *** повечев столетницата им.

226

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 11 години

А забравихте ли ПИРАМИДИТЕ банкови и как ви ИЗТОЧИХА париците по времето на тоя комуно-социалист некадърен?!Политическата памет на някои явно е доста плитка. Когато беше на власт, младият Жан не беше изкарал още книжка за каране на кола, но пък управляваше цяла държава. Естествено, че неговата власт доведе страната до пълен икономически крах. Паметливите знаят, че ерата на Виденов е синоним на мракобесие и мизерия.

225

до всички

преди 11 години

искам да ви кажа,че бгнарод вече се насити на капитализъм. Капитализъм-това значи далавери,воини,смърт, глад,болест,МИЗЕРИЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. Искаме Виденов за премиер /изпуснат бе за президентския пост /. Напред, о парии презрени, напред,о роби на труда,потиснати и угнетени, напред срещу врага! Вижте Венецуела - отличен пример за благоденствие на народа. ТОВА Е СОЦИАЛИЗМА - СПРАВЕДЛИВА И ДЕМОКРАТЧНА СИСТЕМА.

224

да

преди 11 години

И светец да е хората помнят студа и глада!!!

223

Анонимен

преди 11 години

Да,никой политик не е по-честен и смел с милион в джоба. Тоя милион от честно,разбира се. Пълно е с комсомолски секретари.

222

НН

преди 11 години

Никой политик не е по-честен и смел от Ж. Виденов

221

Анонимен

преди 11 години

Жан беше последният премиер българин, последваха - ***, марокано-испанец, украйнец плюс турчин и сега Дянков, човек без националност. Мутрата от Банкя не го слагам, защото той реално не управлява, а е само един параван.

220

Анонимен

преди 11 години

И аз искам демокрация, ама няма!Докато има такива, които пращат неприемащите техните убеждения някъде сругаде, няма да има!Това поведение е типично комунистическо - "Няма човек-няма проблем".Отиват си оттук комунистите и ще удари твоат час! Мамиш се, защото на теб проблемът ти е личностен, а не е произлиза от обществото.Заминавам за Израел!

219

До 260

преди 11 години

Да бе, ясно- американците и Костов са виновни. А Виденов и Луканов нямат нищо общо- нищо,че фалираха България 2 пъти и заплатите бяха по 5 долара. те управляват,ама Костов виновен. Ясно. Виденов не е откраднал 1 стотинка,но днес купува за милион имоти. изкарал ги е честно тия милиони за 2 години премиер с 800 лева заплата тогава като премиер. Ясно.

218

Анонимен

преди 11 години

Жан беше използван и изхвърлен на бунището. Това е истината и надявам се е добър урок за всеки надценил възможностите си. Трябвало е да прецени , че не става за тая работа, а не да вярва на Премянов.

217

До 257

преди 11 години

Сточиков и Сираков имат тия доходи. Виденов при фалирала държава откъде тия милиони? Нали е честен и морален. Ако можеш всеки да е толкова честен и морален с милиони в джоба! Ти за толкова *** ли го взимаш ,та да си показва палати! Той да не е проста мутра. Прави си сделките човека и купува за милиони,ама иначе честен и почтен,нищо,че банките-пирамиди ограбиха парите при неговото управление.

216

Анонимен

преди 11 години

може, ако е много наивен и голям идеалист . ОСвен това почтенноста е относително понятие - той най-вероятно не е открадна и една стотинка, но е знаел че се краде, само че не е уволнявал хора, защото за били от БКП(БСП).що се отнася до фалита на банките там причините са международни - кризата бе предизвикана отвън. По-късно в страната при Костов се вляха милиарди пари от Сорос и масоните, за да го закрепят....

215

А ти кой си До 254

преди 11 години

В Моравия спечелили комунистиии, не думай, направо страхотен успех. Както в останалите 250 държави по света печелят капиталисти, но това не го обявявам заплашително на никой. Но това сте вие комунистите- прости, агресивни и елементарни и заплашващи. Защото искате да няма демокрация,а комунизъм. Е никъде не ви искат, освен в ...Моравия,Северна Корея и...Полски Тръмбеж :))

214

Анонимен

преди 11 години

Не им пука от дефицитите и не са гладни, нали?Не може да ни е по-хубаво, когато става по-лошо!Не разбираш ли?

213

Анонимен

преди 11 години

Абе *** колок е един милион - нищо не е - Даже един Стоичков или Сираков имат по 20-30 милиона, та един министър като може да извади 200-300 милиона ако е крал яко. Жан виденов нямаше да е управител на фабрика за кроасани 7 дейс ако беше крал милиони? А и къде са му палатите? разбира се това не значи, че не е некадърник. Ако го слушахме трябваше да дойдат танковете.Просто е честен и почтен некадърни - огредален образ на Лудия Фил Димитров.

212

аз

преди 11 години

Зърното беше изнесено на кораби и след това изкупено на двойни цени тогава. В далаверата участваха видни типове ка Братя Диневи и разни политици видни и в момента. Ако не беше Виденов тогава сигурно щяхме да стигнем до гражданска война. Едва ли не е знаел за далаверата, но поне не се запъна за властта.

211

Анонимен

преди 11 години

Всичките са една крадлива червена клика,а този ,който им е дал властта и назначил е Жан Виденов! Той пък сложен на това място от същата червена клика. Всички са вързани. Няма случайни неща там.

210

Анонимен

преди 11 години

Кой си ти, бе, че му писнало от комунистите!Чети, в Моравия изборите са спечелени от комунистите. Трябва малко да затихнете, защото е време да се ориентирате, че ще се налага отново да се приспособявате към новата власт.