142

Пак за Т-72

преди 11 години

Можно много чего написать сравнивая возможности и качество танковой техники, но главным критерием остатся реальная практика. В сирийско-израильских столкновениях, сошлся условно усредннный танкостроительная результат западный, и советский. Подводя оценку и опираясь на цифры, можно сказать, что западные танки превзошли советские в 10 раз. Т-72, ничего особенного и прорывного из себя не представляет, сегодня, соотношение при реальном столкновении этой машины с современными западными образами, будет ещ хуже для советского танка, как бы его не модернизировали. Что тут ещ добавить?

141

До Бай Аньо

преди 11 години

Знам та теб аз ти не танго играеш а Ча Ча крачка ти назад редовно правиш верно е че по една и никога по две.Една заповед на този е е не отменена до сета и тя е дето загащи армията като през комунизма друго каквото е казал все го е отменил- ми така е като не е питал бати. Ама сега е железен кара си като по учебник не взема сам решения , слушка си и това е командва каквото му кажат.На възраст е колкото толкова и колкото повече толкова повече.

140

Анонимен

преди 11 години

Б.Б викнал Аню и го пита: - Как върви реформата в армията?- Аню отговаря: -Отлично останали сме аз и моя шофьор. - Б.Б - Аню абе ти книжка нямаш ли?

139

уууууууууу

преди 11 години

ЗА КАКВО НИ Е АРМИЯ !!! С КОГО ЩЕ СЕ БИЕМ ЗА МИСИЙ НЯМАМЕ ПАРИ ,А И КЪДЕ ДА ОТИДЕМ САМО ЖЕРТВИ ДАВАМЕ!!!

138

Подкрепа

преди 11 години

От години реформите в България се свеждат само до орязване на щата, отнемане на права и привилегии на хората и задържане на доходите.Резултата: Демотивирани хора в администрацията, армията, образованието и т.н.След като тези, така наречени реформи срещат масова подкрепа от обществото, няма за какво да ревем. Заслужаваме си съществуващото качество на живот в България.

137

Анонимен

преди 11 години

Тия пък що разбират от армия?Единия разбира от комсомолски отчети и от нищо друго,а втория-от щабно перчене.Ега ти армията.Сигурно Витоша може и да я превземат,ако има кой да им помогне.

136

Дърт Генерал

преди 11 години

Ощи можих да си послужа , сига съм само на 72 и до 80 щях да си сидя на футьойла и да си щипа секретарката а с служебната лимузина да хода на масаж в работно време. Сига ша *** пинсионират.

135

До 143

преди 11 години

Армията не са полковниците, ТЕ са една не малка прослойка от нея която през всичките години на трансформация (съкращения) се запазиха..... и сега когато гласуват новите правила тях пак не ги бърка защото са по на 50-54г. и след това ги чака сигурна службица като цивилни експерти в МО.А на младите офицери, сержанти и войници им се е.ва майката по частите....

134

Анонимен

преди 11 години

*** И *** ДО КРАЙНОСТ.КАКВА АРМИЯ ИМА БЕ *** ПРОСТО?

133

Анонимен

преди 11 години

Ето ви един пример за нивото на офицерите в България и няколко въпросчета. youtube/watch?v=hb_cc4mjd6IКой е разрешил тази пародия усмиваща армията?Как ли се определя той, като ОФИЦЕР или като П........?И какво ли би станало ако този клип се бе появил някак примерно през 1920г.?

132

пенсионер-работник

преди 11 години

Армията е следната: При Т. Живков- много армия високи заплати без нищо да се прави. Цял ден крадат и спят. При Гоце Първанов- Неграмотен президент, министър с розови BMV та и генерали от сорта на брат му на Р. Петков с две думи срам. При Р.Плевнелиев- Образован президент и грамотен министър.Армия достойна за НАТО и пак стари муцуни ревящи за привилегии. Спрете се бе хрантутници.

131

До 143

преди 11 години

Явно не си бил в казармата (армията) приятел преди 1989г. За какво лежане говориш, за какви "певачки", за какви масови "кърлежи".

130

студент НВУ

преди 11 години

пиша като наблюдател, не покривам мед. изисквания/очите.../... положението в БА е плачевно, НВУ "В. Левски" беше описано като 'разграден двор' от един висш военен - което е напълно вярно. навсякъде съкращават, пари за скокове - няма, за стрелби - няма, за маневри - няма! бившите сгради на военните формирования/вече не са под./ се обезкостяват от един конкретен етнос... а съкращенията режат само отдолу, старите кърлежи със звезди от соц-а не мърдат! много курсанти нямат сигурно бъдеще!

129

питащ

преди 11 години

Махнете ги тези двама смешници, единият пишман генерал, папка на гербаджийската хранилка и заплата и пенсия, а другият послушко въобще не желая да го коментирам, толкова е жалък!!!

128

българка

преди 11 години

Предлагам да закрием армията! След това - полицията! Накрая и държавата! Останалият "Народ" да се налива с ракия и по цял ден да слуша чалга - това иска, може и заслужава!!

127

Анонимен

преди 11 години

Стига с тая армия бе! Какво работиха тея полковници та сега ще взимат по 20 заплати и високи пенсии ? Ядоха и пиха и те с певачките докато народеца строеше "светлото бъдеще".

126

до 155

преди 11 години

Прочети къде и защо са яли бой и после пиши.

125

банкеръ

преди 11 години

Закриваиииии

124

милен

преди 11 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА !!!!!!!

123

бари

преди 11 години

Абе, 148, ти да не видя колко петна петрол имаме? Нещо медиум ли си, врачка ли си? Или каквото ти кажат, ти верваш.