10

Гошо

преди 11 години

Няма да осъдят медиците за незаконните деяния, които непрекъснато извършват! Защото лекарите и магистратите са богоизбраните професии в България: тях закон не ги лови, на никого реално не се подчиняват, от никого не зависят! Обърнете внимание: осерат се за пореден път лекарите, съответно се скрият от медийни изяви шефът на БЛС и проф.Миланов; минат 2 седмици и по всички телевизии се появява ухилената физиномия на мокрия русенски влах д.р Райчинов, който такива локуми разтяга и така увлекателно лъже,че направо ти идва да го изпратиш я по дяволите, я някъде на по-скрито място. Тези пък от съдийския официоз Правен свят така изнасят фактите, така ги манипулират, че излиза,че единствените борци за свобода в съдебната система са г-жа Веселинова, редактор на тази медия, И.Иванова и Хр.Иванов от БИПИ и няколко независими юристи като напр.Й.Грозев и Н.Спиров. Умира в МБАЛ-Дупница една млада жена, ама дежурният лекар така се е напил,че плаче за уволнение. Да, ама шеф на районния медицински инспекторат е негова племенница и изкарват мърльото не пиян, а използвал антидепресанти. Чакайте бре, г-да лекари, вие в БГ какви антидепресанти използвате, та съдържанието на алкохол в кръвта е цели 2,47 pm?! Не ни правете на ***, защото сме учили химична технология на лекарствените препарати и такова чудо нито сме учили, нито сме чували: антидепресант така да те упои, че да се клатиш като часовниково махало? И какво прави този лекар като дежурен: той няма право да бъде такъв, а ако това с антидепресанта е вярно, той самият подлежи на лечение!!! Ами широко използваният от почти всички софийски известни болници рекет с дарения в полза на болниците?! Дали не е време държавата да спре да изплаща пари на болничните заведения, лекарите да преминат на свободна практика и който от тях може, да остане да лекува; който не го може занаята да ходи санитар в Италия, Франция, Испания и навсякъде, където приемт на работа некадърници

9

бб

преди 11 години

Единственото задължение на т.н българска прокуратура вече 23 години , е да замазва и да бута под "килима" всички престъпления извършени от политици, едри мафиоти, комунисти и техните деца, олигарси и едри крадци на ДДС. 23 години тя усърдно изпълнява това си задължение , за да отчая хората и те да приемат за нормално че тази *** няма да бъде наказвана и те са истинските господари. Така че и този случай ще бъде изметен и бедните хора ще платят сметката.

8

Сливен

преди 11 години

Я проверете оная болница, дето паролата е да рекетират още упоения пациент с лафа "Бързо *** после много да благодариш на доктора!!!!!"

7

ШЛьондер

преди 11 години

Въй...сега ще ги накажат дисциплинарно : Порицание на глас по медия и глоба в размер 1/500 от откраднатото за годината..

6

Анонимен

преди 11 години

Наораво ги разстреляйте да ви е..ба в ***!4 години Ад в този *** наречен ***.Скандали,омраза,злоба и завист.И всичко това в угода на простолюдието.Кръв ще *** тази ***.

5

Гошето

преди 11 години

А този Нанев,защо не е в списъка бе ? Да не би при него за 7-8 месеца нещата , да се бяха оправили и после изведнъж се срутиха ? Тая сметна палота да не е измислила нова математика ?

4

Анонимен

преди 11 години

Тая Сметна палата ,стига е смятала глупости,ами да сметне кой,защо и къде профука 8 милиарда резерв ? Кой,къде,кога и защо прибра и защо профука резерва на Здравната каса и пенсионните осигуровки - забравих вече от койзадължително доброволно-насилствен фонд беше ? Защо за хора , като мен , плащащи редовно от 30 г. здравните си осигуровки , никога не стигат направленията за специалисти ?

3

Изрод

преди 11 години

Страшен измамник съсипа хиляди българи

2

Анонимен

преди 11 години

Всичката Мара втасала,втасала още свършила,свършила и привършила! Устата си начелвила,веждите си начернила и косата боядисала.Даже гащите сменила,сал дет *** си не умила !

1

Сталин

преди 11 години

д-р Божидар Нанев направи половината Българи роби-за този десет до животни присъди