18

Анонимен

преди 11 години

В нормалните страни има застраховки - когато туроператора не може да те обслужи, застрахователя наема транспорт и за собствена сметка се грижи за клиентите. Хората са го измислили. Лошото в България е, че няма как да знаеш кой ще те прецака и кой не. Къде са собствениците на Он Травел? Цецо нещо да каже?

17

Анонимен

преди 11 години

Кой дава лиценз за туристическа дейност на подобни фирми?????

16

Анонимен

преди 11 години

безплатни почивки...на държавни разноски...взе да им става навик на министърите да плащат от нашия джоб за да извличат политически дивиденти за себе си...туристите защо не са се застраховали от подобен риск?пестят...ние плащаме, за да се возят на самолет...смешна държава...

15

БЪЛГАРИН

преди 11 години

А КЪДЕ Е ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА-ТОВА Е ВТОРИ СЛУЧАЙ НАЛИ НИЕ ВИ ХРАНИМ ГОСПОДА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ С ДАНЪЦИТЕ НИ /И ТО ЗА КАКВИ ЛИ НЕ ИЗМИСЛЯТЕ КАТО ПОСЛЕДНИЯ ЗА ЛИХВИТЕ/ НАЛИ ЗАПЛАТИТЕ СА ВИ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ И ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ ЗА ТЯХ

14

Мбухахаха

преди 11 години

Дал им нашия съвет да проверяват фирмите!!! Хахахаха....по голем и кръгъл *** няма брат4е!!! Е то такъв съвет и баба Гица от село горно-нанадолнище може да даде!!! Е*БАТИ и цирка брат4е! Министър4е - мамино и недъгаво, недей разправя врели-некипели ами идете хванете тия управители на фирмата и СЪД СЪД СЪД до спукване и в пандиза задължително да полежат за нанесени сериозни материални, морални и здравословни ЩЕТИ!!! Взел той да дадава съвети като някоя баба на седянка - ***!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Ходих миналата година с кола до Мармарис с кола, взех растоянието за 11ч, четиризвезден хотел за двама за 6 нощувки с включена храна ми излезе 500лв. Не съм използвал никакви посредници, всичко си резервирах като частно лице.

12

Анонимен

преди 11 години

Off Travel

11

Бай Иван

преди 11 години

когато изоставят руски туристи в България може за тях да се намери решение. Застраховки, това онова, и ги оправиха, даже за капак ги откараха с правителствения самолет. А българите в чужбина кучета ги яли. Искам да питам премиера кои туристи са по-важни ???

10

Анонимен

преди 11 години

закривайте веднага агенцията!!!

9

Вени

преди 11 години

Министърът да сподели метода за проверяване на туроператорски фирми в България! Аз лично не зная как да се информирам...да вляза в Търговския регистър ли- регистрирани са; да видя дали имат лиценз ли- имат си, нали той им го е дал; да ги питам дали са коректни ли- казват, че са номер 1, последен опит- отивам на врачка! Но всички знаем какво ще стане сега -никой, естествено, няма да понесе нито административна, нито наказателна отговорност, след 2 месеца същият туроператор ще впише нова фирмичка.

8

Боян Дуранкев

преди 11 години

Това е вторият случай с тази "агенция". И ще има още, ясно е че е куха, че е източена, както "Алма", като най-вероятно собственикът й ще я възкреси в някаква друга "Онтравел бета". България, страна на чудеса: няка икономическа полициа, няма МИЕТ, няма реакция отгоре.

7

пирамиди

преди 11 години

абе що така стана,уж всичко беше точно

6

КиКи

преди 11 години

Господин заместник министър, как точно предлагате да проверяваме фирмите ?

5

Анонимен

преди 11 години

А държавата защо не им отнема лиценза, а????

4

един

преди 11 години

дали им съвет да провряват фирмите ами вие за какво сте бе отнемете им лиценза и на всички като тях и да видим дали ще се повтори

3

NEDEMOKRATOS

преди 11 години

NE NA ,,ON TRAVEL,,

2

възмутител

преди 11 години

А икономическа полиция за къ'ф *** е? Само гражданите ли трябва да проверяват фирмите? Трябва ли някой като ходи на пазар вече да си взема детектив, бодигард и счетоводител? Да *** наглите, мизерни, дебелогъзи чиновници!

1

Анонимен

преди 11 години

Търсят ми дедовия в Мармарис!