18

по Георг Бюхнер:

преди 11 години

Когато забраниш на един народ да се защищава,(както на българите в България и на сирийците в Сирия), го обричаш на смърт!"Делото Дантон"

17

Анонимен

преди 11 години

Това звучи така:Полицай хваща крадец мародер с оръжие.Крадеца му казва:-Свали си оръжието пък аз после ще видим хеххе

16

Анонимен

преди 11 години

Банки да престане да изпълнява американски заповеди и застане както трябва на вярната позиция за спиране на огъня. Защо законно избраното правителство на Сирия трява да предава властта на терористите спонсорирани от Запада. А па тоя френски социалист президент да вземе да си смени партията, защото не е социалист, а империалист

15

Анонимен

преди 11 години

А Банкито Мун не може ли да призове терористите първи да прекратят огъня?

14

Америка е зад войнат

преди 11 години

Очевидно ще е голяма грешка Асад да обяви еднострано прекратяване на огъня. Той вече допусна такава грешка и на терористите се даде възможност да се престукторират и да запълнят арсенала от оръжие и муниций, храни и свежи сили. Терористите трябва да се избиват непрестано, до край без почивки до последния терорист. никакво спиране и прекратяване на огъня. Победата трябва да е пълна и всеобхватна. Сирия като държава трябва да победи. Войната ще бъде дълга като във Виетнам. Успех сирийци!

13

Анонимен

преди 11 години

Те това вече наистина е парекселанс циониски цинизъм Асад да спре да се защитава ,та терористите безпроблемно да се прегрупират и да убиват безнаказано 54746

12

MMM

преди 11 години

Turciya daje e mnogo tolerantna spryamo Siriya I vse o6te se vazdarja,za6toto te igrayat po pravilata, I vodyat pravilna politika no siriya zapo4va da prekalyava,i tova moje da izvadi izvan kontrol turciya kolkoto i da ne iska voyna turciya 6te za6titava narodasi i tova e normal I

11

Ахмадинеджад

преди 11 години

Плъховете трябва да се смачкат,Башар!

10

Марсианец - чукча

преди 11 години

Че защо да прекратява огъня - нали англичаните обучават специалните си части в Сирия. И оръжието на наемниците е с маркировка от натовски складове.

9

Анонимен

преди 11 години

събрали се световните войнолюбци и се чудят как да извият ръцете на един законно избран ръководител! дяволски свят!

8

хахахах

преди 11 години

е що асад да прекрати огъня,а не например фесовете да спрат ешелоните за "бунтовниците"та да видим дали огъня няма да спре ВЕДНАГА И САМ??

7

анонимен

преди 11 години

А Бан Ки Мун не иска ли Асад да покани Американците да му резнат главата

6

инкогнито

преди 11 години

турция с нейните вечни имперски мераци спрямо всички съседи накрая ще лапне нечий т..ци.защото хората са казали който гроб копае накрая сам пада в него, така и те ще си го получат чрез кюрдите, иран, армения и въобще има ли държава, която да не ги презира тая *** неграмотна дето се правят на мъже.разчитайки на нато, но то се оказа една страхлива ***, която само се кани на иран вече няколко години обаче не им стиска. щото Аятулаха им извади миризливия си атрибут и те присвиха опашка, а инак голям мерак имат и за там да отидат да крадат петрол, като в либия, египет, ирак и много други държави в крайна сметка сащ се издържат и техния брутен национален продукт се формира от окрадените ресурси от други държави.който не им даде да крадат доброволно в арабския свят го изкарват диктатор и управлението му е обявено за режим и влизат със сила да му го вземат, а в "белите" държави /гърция, италия, испания, португалия/ ги цакат със световната банка, МВФ и европейската централна банка като ги карат да задлъжнеят изкуствено.изпипана схема, ама уви света прогледна и скоро ще ги изрине, като *** в обор.

5

Chinese

преди 11 години

Терористите подкрепяни от USA i иСраел трябва да бъдат избити за да се спре насилието , следващият път може да подпалят нашата черга . Бан Ки по добре да призове "опозицията" да престане с евтините си провокации и се изтегли докато още може да го направи . Информацията която се пуска по "независимите" медии е едностранна и демонизираща законно избрано правителство , което защитава народа си .

4

9689

преди 11 години

Пълен цинизъм,този като какъв се изживява.

3

...

преди 11 години

Бан Ки помиарът да призове опозицията да си наляга парцалите а не законно избраното правителство на Сирия!!!

2

Патриот

преди 11 години

Асад да прекрати огъня ,а натовските алкайди да продължават да колят и бесят на произвол така ли ?

1

АНТИ

преди 11 години

ЕДИН ПЪТ БЕШЕ СТОРЕНО И НАПЪЛНИХТЕ ТАЗИ СТРАНА С БАШИБОЗУК. ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!