5

ен

преди 11 години

Статистически в цифри, тези награди се присъждат 137 пъти по четсо на кандидати евреи и 26 пъти по често тази фреквенция е на тези евреи живущи в САЩ. А сравнено с общото население на жителите на Земята, евреите представляват само 0.2% от него. Но сигурност това е някаква случайност и не бива да се заблуждаваме от цифрите.. Ето съвпадението за 2012: 1. Serge Haroche, "French"(Jewish) physicist.2. Robert Lefkowitz,"American"(Jewish) chemist.3.3. Alvin Roth, "American"(Jewish) economist

4

ен

преди 11 години

Волята на Алфред Нобел (учредителния документ на престижната Нобелова награда) гласи че при присъждане на тази награда не би трябвало да се взема в предвид националноста на кандидатите, а най-достойните да получат наградите ... Това изразено желание обаче в огромна степен е игнорирано от Нобеловата фондация, който присъждат изключително голям брой награди на еврейски учени които традиционно принадлежат към друга "нация" (американска, европейска и т. н.) Има статистика която бих добавил..

3

22

преди 11 години

Щом подхвърляш, малко саркастично, че били еврей, ами така е. А сега съвсем сериозно казвам, до сега от всички нобелови лауреати 70% са евреи.И наистина, какво от това.Май ще излезе вярна Библията, че те са определени от Бог да са водещи в Света.Както и да е , не се плашете, Господ-Бог си знае работата.

2

Анонимен

преди 11 години

1 значи са кадърни

1

Ivo

преди 11 години

Nito ediniat e franzuzin ,nito drugiat e amerikanez Dvamata sa evrei!