42

безнадеждно

преди 11 години

Бате Бойко взе отношение- припозна го за кмет от ГЕРБ, заля го с милиони уж за археология и си затвори очите за престъпленията му. Сега, ако пак си премълчи, ще означава,че кметът дели и с НЕГО.

41

До шефа

преди 11 години

Бате Бойко да вземе отношение

40

Анонимен

преди 11 години

Единица мярка за корупция:Едно Рейзи

39

панко

преди 11 години

"Това онзи Рейзи ли е, който с пушка на рамо береше гъби през нощта и твърдеше че е гъбар??"същата гъба нещастна ! Созопол няма нужда от кмета но кмета се нуждае от Созопол!

38

към власт

преди 11 години

Ти не допускаш ли вариант, в който някой работи, върши нещо и не нарушава законите, не краде, не урежда доверените си фирми с най-апетитните обекти и т.н.? Т.е. ти не допускаш ли,че е възможно да си на власт и да си почтен? Ако е така, то и ти си като тях- маскари, грабители и мошенници, които плачат за съд и прокуратура.

37

власт

преди 11 години

Когато се види че човек прави нещата действително тогава се намират такива които знаят само да плюят. Недей прави нищо тогава си много способен. Това ни качество на българите ни е в кръвта.

36

Анонимен

преди 11 години

ОУ не може да бъде този честен кмет.Алоо прокуратурата та той трябваше много отдавна да е в затвора за дългоо време.

35

Анонимен

преди 11 години

Чудя се аз, защо този кмет винаги ходи с дълги ръкави на ризата си, които скриват дланите му? Ми то било, за да скриват рушветите, пардон "грешките"в комисионните.Любопитно ще е Как ще се измъкнат Герберистите от този скандал? Защото злоупотребите на този кмет са скандални и въобще не са с8амо тези, за които сега се пише.

34

Анонимен

преди 11 години

Той и да е нарушил закона, не е било умишлено.А, че от това е взел комисионни...и това не е било с някаква цел.Но, така е в България- всичко е на принципа:-Хванахме те!-Оо, извинявам се! Аз не знаех, повече няма да правя така.-Добре тогава, щом обещаваш!

33

Анонимен

преди 11 години

сега човечеца ще си плати свободата с половината заграбено и ще се отегли в швейцария да си изкара спокойни старини! Хем той доволен, хем Гейб доволен

32

кошута

преди 11 години

3. Да поискат кметът да докаже доходите си, неговите, на родителите му, на съпругите му, на децата му, на родата му и да се обяват. Защото Созопол знае,че той не стои в града, обикаля света, спокойно губи на хазарт, харчи до безпаметност и най-вулгарно се хвали колко, ама колко много е богат. Въпросът е от какво е забогатял и защо не го отразява в публичната си декларация? Забравиха ли за необявените му имоти ?До къде стигнаха?

31

Анонимен

преди 11 години

Това онзи Рейзи ли е, който с пушка на рамо береше гъби през нощта и твърдеше че е гъбар??Те такава държава друга немаааааа......и нема да имааааааааа!

30

Анонимен

преди 11 години

нема начин ТОЯ да не е грабил с милиони, както правят 99 % от кметовете де! Има редки изключения ама редки! Май ще се окаже, че най-голямата корупция е в общините...там направо мама-та си жаса

29

кошута

преди 11 години

Ако разследващите искат да си свършат работата както трябва, а не да заметат под килима далаверите на Рейзи, то трябва:1. Да проучат всички разрешени от кмета и гл.архитект строежи в защитени зони и зона А, узаконяването на хотела на плажа на Смокиня на Йоско,незаконно предоставената земя на общината за нуждите на "марина бийч" в парк "св.Марина", 2. злоупотребите в построяването на стадиона, басейна, незаконно и грозно построената "крепостна стена", известна като Арнаутската.

28

Анонимен

преди 11 години

Нищо няма да излезе от тая работа. Панайотчо нали се записа в ГЕРБ точно за това, за да не го закачат.

27

maikyla

преди 11 години

Този КРАДЕЦ, отдавна трябвеше да търка наровете.

26

до 11

преди 11 години

Тука не става въпрос за това кой за какво и как го хваща.....става въпрос, че в БГ няма върховенство на закона...т.е. който е нарушил закона да бъде в затвора.....Това се дължи на ченгетата и свързаните с тях съдии, прокурори, следователи,държавен апарат и общински служители...т.е на мафията която ни е обсебила.Трагедията на БГ е ,че на първите свободни избори народа гласува за комунистите, това закрепи ДС, БКП и целия тунеядски апарат на компартията. Няма спасение вече....Бягайте от БГ...

25

z

преди 11 години

До ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕЙБ ne e fes.vizantiec e.

24

Месия

преди 11 години

Ловът не е на мода! Кастрираме и черните котки, та и вещиците са на доизживяване!

23

селския НАПаджия

преди 11 години

Рейзи му дреме на шмайзера... той си въртя опашката, все сменяше партиите, беше към доган, сега е към герб, издаде разрешителни за строеж над златна рибка за 20 дк. комплекс Св Марина, разрешителни за целия нов град над харманите - около 15 дк. и за цялото застрояване под и над носът между созопол и каваци (около 60 дк. земя), а също и за приватизиране на хотел каваци с терен от 5 дк. И от тази дейност г-н Рейзи е идин от най-богатите хора на черноморието...