159

Анонимен

преди 11 години

не сме един народ бе с *** не става -ти си поредния предател жалко но факт .византиците са им викали *** и такива са преди сто години Балканската война не се забравя заговор против България с Гърция и Турция .Сърбите са едни *** селски тикви дето все искат да са велики заедно с мързеливите Гърци и некъпещите се Турци.Българите сме си Бай *** за съжеление но дедите ни са били за почит .най много емигриращи за Америка и визи са Сърби -Турците са добре финансово те са голяма държава

158

Анонимен

преди 11 години

този човек е национален предател, да ходи да копа българска земя под чужд флаг! Роден си роб и ще си останеш роб- поне бъди верен на господарите си. Ако утре забогатее някак и се пръкне още един чорбаджия как ще ни управляват скотското племе, ми тоооо ако сме си добре ние и самосъзнание и гордост и национализъм ще избухне по-силен от гърците, ако са ни прави главите как ще ни тъпчат?! Я си стойте вкъщи и се кланяйте на господарите, чееее утре ще те задържат по подозрения че си шпионин.

157

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

А БАЧЕ ХИТЛЕР Е КАЗАЛ ЗА КАКВО СТАВАТ СЛАВЯНСКИТЕ СМРАДОВЕ..... НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТРАКИЙЦИ И НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С СРЪБСКИТЕ СЛАВЯНСКИ ***!!!! СЛАВЯНИТЕ НЕ СА ХОРА ТАКА ЧЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ..... ТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ НАШИТЕ ТРАКИЙСКИ ЗЕМИ И НЯМА ПОВЕЧЕ ДА НИ МЪРСЯТ ВЪЗДУХА С ПРИСЪСТВИЕТО СИ!!! ДА ЖИВЕЯТ ТРАКИЙСКИ НАРОДИ НА БАЛКАНИТЕ!!!! ДА ЖИВЕЕ ТРАКИЙСКАТА РАСА!!! ДА ЖИВЕЕ ТРАКИЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И КУЛТУРА!!!! СКЛАВИТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО ПРИ ПИНГВИНИТЕ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ!!!

156

Ще успеем!

преди 11 години

До 163Когато се заселвал Изгрева край София, първо засадили дръвчета. Били извадени и откраднати. Учителят Дънов рекъл: "Нали са ги засадили, но на друго място. Ние пак ще посадим, ще им покажем, че държим на овошките." На следващата година били извадени половината. И така, докато не се остановили трайно и хората, а дръвчетата не пораснали. Тъжно е, защото този опит на Бялото братство е отпреди комунизма. Но не бива да униваме, да работим за всичко градивно и красиво, България е нашата градина.

155

Хектор

преди 11 години

Какво се криете зад думите "братски" "един народ" и т.н.сърбите са наша провинция,населена със Българи поне от 1000 години,друг е въпроса че те от 1000 години си искат да си направят СВОЯ държава и са си направили.Земя сме им дали,език,генофонд,патриарси,светци,столица,крепости,азбука.Да са живи и здрави полу-братята ни.

154

македонец

преди 11 години

Ебаве тоа Бугарите. И во Србиа надничарите како наемни работници. А се фалите сте биле во Европска униа.

153

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Така е !!! Сърбите и преди и сега са много по-добре , и са хора ! Преди да дойда в Германия аз също съм ходил там да работя ! Плащат ти , на работа отделно те хранят сутрин и обед ,на масата има всичко ,месо ,зеленчуци ,плодове ,безалкохолно ! Първите дни се притеснявахме да ядем , а сърбина казваше : ако не ядеш ,няма да радиш / ако не ядеш няма да работиш/ !! Такива хора са сърбите ,а българинът ще те кара да му работиш без пари ,да не говорим ,че и 1 филийка хляб няма да ти сложи !!

152

До 176

преди 11 години

Що се сърдиш бе.. ? В България на колко българи най редовно им се случват тия "сръбски" номера,пък за сърбите и другите чужденци,които прминават през България не ми се мисли!Дразнещото е друго,че докато българите бяха затвортни и угнетявани от комунизма и бяха най верния сателит на Москва, србите бяха привелигеровани и се разхождаха и печелеха свободно по света придобивайки огромното самочувствие на балканските американци и гледаха на българите с презрение и насмешка,като на по изостанали и *** братя!

151

nqkoi_si

преди 11 години

...тея от путарината ни пратиха до някакъв пункт от там се обадиха на пътна помощ, а то кво двама майстори идват с една вектра комби и почват, братко да ви изтеглим до сервиза. Викаме добре, обаче тея пичове играели в комбина с тея на путарината, след това разбрахме и след диагностики на компютъра и хиляда глупости и въртене казват 600 евро ремонт, смяна на турбината. Е не се съгласихме и минахме със 70 евро за диагностила. Ще кажете, коп*ленца са тея сърби, но ...

150

имигрант

преди 11 години

До: номер 103Не мога дори да те съжалявам! Истина е, истина е, всеки народ заслужава съдбата си!СДС не са "скапаняци". СДС е идея. СДС е свобода, идеята да се освободиш от робството.От комунистическото робство. Но народа ... пардон, обърках се: "мат'ряла", както се изразява нашия пастир и премиер, си остава робски. За него идеята за СДС е чужда.В него живее "бай ***". Комунистически "бай ***" тип селски тарикат като неговия наследник "бай Тошо" ... на когото издигнахте паметник.

149

nqkoi_si

преди 11 години

Сърбите винаги са ми били АНТИ. Според вас защо? Ами от историята драги... Но нима историята е меродавна за определяне на една нация?! Не мисля! Ако беше така не искам да съм жив като съдят за нас българите от учебниците по история и там се изтъпанчи *** премиер... Стига с тези встъпления. Е караме си през Сърбия преди месец и половина. И 10 метра преди последната путарина посока Унгария ни се скапи колата в 3 и половина някъде през нощта. Тръгнахме да викаме пътна помощ...

148

Шопия.

преди 11 години

Шопите сме 99 % ви Срби.

147

историчар

преди 11 години

Само турските ...........тук,могат да сеят омраза и да не виждат общите исторически братски корени назад във времето,че някога българите и сърбите са били един народ, разделян и раздробяван с граници териториално умишлено по време на османската империя за по лесно му управление и владеене!Ако не беше се състояло някога съединението между Северна и Южна България ,по същия начин щеше да се твърди днес,че между двата "различни"народа в двете отделни държави няма много общо и че едните са българи,а другите румелийци!

146

Анонимен

преди 11 години

Хаха! Братята сърби се опитват да правят някаква пропаганда, която в случая е насочена по-скоро срещу ЕС, отколкото срещу нас, за да обосноват факта, че няма да влезнат там никогаш, ако продължават като досега. Халал да им е, да си стоят отвънка, като не щат.

145

Анонимен

преди 11 години

все е било зле, ама такова чудо не е било като сега

144

Бай Трендо

преди 11 години

Цените - германски, заплатите - африкански, качеството на западните стоки у нас /с щемпел "про ориенте"/ - под всякаква критика. Наскоро ми донесоха за сравнение бутилка "Кока - кола" от Мюнхен, пластмасова, от 1,5 литра. Съставът - различен, нашата с подсладители и др. ***, германската - със захар. Явно ние сме по - големи абдали от германците, щом ни пробутват купища залежали стоки със съмнително качество. Същото е и с прахта за пране - купете си "Ариел" от Германия и вижте разликата ...

143

Тито

преди 11 години

А да бе, сръбски измишльотини.. мило и драго биха дали за да са в тази европска уния..

142

Анонимен

преди 11 години

до 164 - то това е далаверата. Правиш пари навън, а ги харчиш в БГ.Кво по хубаво?!

141

Анонимчо

преди 11 години

До АнонименСтва въпрос за общак на който му дават надник плюс харана цигари и бира т.е да му оставт чисто 30 лв има ли такив общаци

140

Анонимен

преди 11 години

"Мъжът разказва, че в България нищо не се е променила към по-добро от 2007 г., откакто България е член на ЕС и самият той е член на голямото европейско семейство."Тук е много прав, за съжаление.