22

Иванов

преди 11 години

От две години съм без парно и се родих! Отказвайте се масово. С радиатори ADAX е супер! Настройваш си ги колко градуси искаш и пей сърце. Оказа се, че е 3 пъти по евтино. Напролет ще си монтирам и слънчеви колектори на плоския покрив и ще се откача и от топлата им вода. Да се обединим братя, да ги изхвърлим ! Пият ни кръвта тези ***!

21

Дръндер

преди 11 години

В момента се оглеждам как да врътна кранчето на топлофиксация трябва тотално да ги отрежем!

20

антиЕС

преди 11 години

ами отказвайте се от топлофикация ,какво чакате,аз от три години съм рахат без топлофикация

19

имигрант

преди 11 години

Топлофикация хич да не се оглежда.Станах вече вярващ в религията за Глобалното Затопляне. Всеки ден паля свещички и се моля на Бога на Глобалното Затопляне да ни огрее, и вярвам че тази зима няма да има средни температури много под 12 градуса както и няма да има прогнози за дългосрочно застудяване!Амин!

18

от Порнофикация Сф

преди 11 години

[Платено съобщение] Яжте боб и гъзоотделяйте - порнофицирайте се , монопола без станиола , фиша с шиша ,мармота р.овч. завива шоколада ....

17

до 15

преди 11 години

Много лесно се топлят за 50лв. на ток.Като денонощно двете тръби на парното топлят и темепературата не пада под 15 градуса в стаята много е лесно да се топлиш на ток.

16

Анонимен

преди 11 години

Защо ще включват парното сега ,когато е топло. Хиляди семейства не могат да плащат сметките си, защото е прекалено скъпо. Предлагам не през октомври, а през ноември да се включи парното. Чудят се как да ни скубят. Одраха ни кожите.

15

Чиновник

преди 11 години

До ЛовджиятаТака е, обаче даже аз не мога да разбера защо народа е толкова дебелокож и търпи всякакви издевателства.

14

До чиновник

преди 11 години

Не просто сме ужасно търпеливи, но дори и нашето търпение си има граници.

13

Чиновник

преди 11 години

До 12Щом досега не ви е писнало, значи никога няма да ви писне да си въртим далаверите на гърба на народа. Освен това полагаме усили да ви държим в унес и с притъпени възприятия.

12

Анонимен

преди 11 години

Ей като започнете да ми обяснявате колко бил евтин тока направо ми става смешно. Все едно ние не ползваме електроуреди и не знаем, че един котлон гълта около 60ст/час как ги правите тия сметки по 50лв с отопление на ток не знам ама сте за рекордите на Гинес :)

11

гебрист-паротехник

преди 11 години

Като гледаме прогнозите за времето, май другата седмица към края ще е началото на новия сезон. Очаква се тогава да дойде захлаждането и да бъде трайно.

10

До чиновник

преди 11 години

Ти гледай на народа наистина да не му писне, че ще видиш тогава!

9

Чиновник

преди 11 години

Краде се, защото народа позволява. Дреме ни на нас, че мучите. Това не пречи, ако искаме и по 200 лв. за спряно парно да ви искаме.

8

Анонимен

преди 11 години

Само едно не мога да разбера, топлофикация София е реално ТЕЦ-ове на газ, които продават тока на НЕК на солена цена, а на нас отпадъчната си при производството му топлина, как все така са на загуба?

7

Анонимен

преди 11 години

Как ще фалира топлофикаци, вие лудили сте? Ако фалира кой ще купува скъпия газ на рубладжийте?

6

Бойко Борисов

преди 11 години

Ние от ГЕРБ се грижим за матриало/народа/Гласувайте пак за мен и моят ГЕРБ и през следващия мандат ще ви пускаме парното и през Лятото.Гарантирано от ГЕРБ ! С ГЕРБ сте по-силни...

5

Ники Пънчев

преди 11 години

Нека краденето да започне СЕГА!

4

ми

преди 11 години

уффф, още ли ги има тия гадове нагли. все се надявах да са фалирали/закрити/гръмнати и т.н. само да ги няма. между другото вижте предаването на тв7 жега от 7.10. - разследване на договорите за енергетика с офшорни фирми и нагушването на всички политици по енергийната стълба от 2001 г. насам и фирмите около тях.

3

Анонимен

преди 11 години

Лятото радиаторите ни бяха леко топли, било имало проблеми с абонатната, която си е тяхна собственост, ама после надписаните пари не ги върнаха, тяхното....