72

Doink

преди 11 години

"Атентаторът не е включен в международната база данни, поради което не може да бъде открит. Най-вероятно терористът не е имал подобни прояви преди това и не вкаран в масивите на различните служби. Това е и причината разследването върви по-бавно. "От тук възниква въпроса в главата ми КОЛКО пъти може да си КАМИКАДЗЕ ???? 1,2,3-5 или повече за да те вкарат в базата данни.

71

монах681

преди 11 години

Ааахмед Буркан Бустан знай,питайте го,той знай....нали той говореше,че може да има краен радикализъм..не е изклюючено,два месе по-рано може би...аа..????

70

fee

преди 11 години

mnogo ot bg deca imat trudno detstvo prestavetese kakvo ste stane po napred

69

кака мара

преди 11 години

До Ястреб Имам предвид информацията в западните медии, че радикалните ислямисти се насочват към привличане и вербуване за тяхната кауза на хора с европейски черти . Или както се изказа един германски журналист - може да очакваме все по-често терористи-камикадзета да бъдат с бяла кожа, руси коси и сини очи. И още една тема за размисъл: В първите дни след атентата в българските медии се промъкна информация, че има вероятност помагачи на терориста да са хора от местни структури на радикален ислям

68

Анонимен

преди 11 години

"Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак" ... и е имал трудно детство, баси.

67

Анонимен

преди 11 години

Чист мелезак,от ялова вещица и скопен дявол!

66

Анонимен

преди 11 години

от смесен брак--между мъж и жена предполагам.

65

не син

преди 11 години

*** от " Филиповци " е !

64

муспи

преди 11 години

Че това си е открит антисемитизъм. Както се знае, ние Демократите си изповядваме че расите не се различни. Хитлер казваше че са различни, а мелесите са на дъното - както симитите са негрокитайски хибрид. Дали нашите правителства и съответно медии не са се фашизирали, защото как да си обясним обрязването им без да е задължително за тях?

63

кака мара

преди 11 години

Какъв смесен брак, бе? Снощи имаше предаване по БТВ за радикалните ислямисти от Рудозем - всички бяха с бяла кожа, руси коси и сини очи, с широки лица - типичните славянски черти. Не е нужно баща ти да е тарамбуки за да си с полиран мозък и потенциален камикадзе.

62

НФСБ

преди 11 години

печелите за най-смешната статия

61

Анонимен

преди 11 години

Този от снимката си е жив и здрав, какъв атентатор?

60

Ястреб

преди 11 години

Голямо откритие на българската полиция - атентаторът се е взривил за първи път през живота си! По 5 турски войника на един щик - хора, дето го учат това нещо сериозно в даскалото, дори трева не заслужават да пасат!

59

Анонимен

преди 11 години

От днес . бг се уляха ,прекалиха вече с този атентатор ! Май нямат други по-сериозни новини и се чудят как да си запълнят сайта ?!

58

Анонимен

преди 11 години

Ако беше гръмнал в залата за чакане щеше да бъда около 15 убитите,и щом като е летял на открито 100 метра то на 63 метър в зала щеше още да помете,ако е имал намерение да се самовзривява.

57

Ястреб

преди 11 години

Ами то дори и пингвините знаят, че българската ДС беше зад бомбените атентати по време на възродителнойо просецьо, но де у булгарака толкоз акъл да го проумее.

56

Анонимен

преди 11 години

Някой от палестинците и ливанците (Хамас) също не приличат много на араби, публикуваните доводи са смешни.

55

Анонимен

преди 11 години

Българите също произхождат от смесени бракове през вековете между турци, славяни, *** и т.н.

54

лев главинчев

преди 11 години

може да не е смесен брак ,може да е кръвосмешение ,а колежке

53

селската докторица

преди 11 години

Леле, и тая гербаджийска кокона съдебен лекар ми била!Докторицата заключава многозначително, че "терористът не бил с чисто арабски черти". А какви са типичните "арабски черти"?Тая лелка не е ли учила каква голяма разлика има в антропологическо отношение между левантийски арабин (ливанец, сириец,палестинец), магребски арабин (мароканец, тунезиец, мавританец) и арахба (саудитец, йеменец, оманец...)!?Отгоре на всичко родителите му били от различни раси - монголоид и европеид, негроид и монголоид...