23

?

преди 11 години

Колко кредити е взела Софийската Община за периода 2009 - 2012 г.?

22

Срам и Резил

преди 11 години

Всичко се прави за пари - да могат тези отпуснати 1 200 000 лева да отидат в нечий джоб, а е и дадено на една пропадаща руска фирма да го прави.Реставраторите в Академията казват, че паметникът се нуждае от "измиване" и ако им дадат 50 хил. лева, ще се чудят какво да ги правят, защото за това ще са нужни не повече от 20 хиляди, посочи проф. Минеков.Чудовищно е това, което се прави в момента с българското културно наследство...!

21

Поредният скандал

преди 11 години

Скандал с паметника на Цар Освободител - в склад за вторични суровини!Символът на София фигурата на коня с императора беше демонтиран преди малко повече от месец на 5 септември с гръмките слова, че ще се реставрира, след това паметникът отново ще бъде върнат.Очаква се реставрацията на паметника да приключи до края на годината и да посрещнем 3 март 2013 г., когато честваме 135-годишнината от Освобождението на България от турско робство с паметник на Цар Освободител.

20

Анонимен

преди 11 години

Ако сайта не е достъпен това не означава че е хакнат. Ако е хакнат да напишат ПИСНА НИ като отвориш сайта , ама и те са толкова хакери явно.

19

Анонимен

преди 11 години

Че то стана като оная случка в Благоевград с Б. Борисов. Първо спрял внезапно и некой се натресал в карания от нег джип, после нямало такова нещо. Максимата на ГЕРБ: Лъжи, ако не можеш отричай.

18

:)

преди 11 години

пикльовците са генерирали много заявки, и са препълнили интернет канала на МС. Ефективно, това пречи на достъпа, но няма нищо ама нищо общо с хакване - и нищо общо с Anonymous. Те хакнаха и изнесоха информация, а не са правили хулигански прояви - които могат частично да се тушират само от доставчика на жертвата. Абе с две думи - пишман хахори...

17

Ха,хааа

преди 11 години

Вие,неграмотници, сте блокирали ,май откакто сте се родили,нооооо,догодина така ще ви Хакнем, та никога,да не се сещате за Власт!!!!Мутриии долнииии!!!!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Блокирането на сайта е най-разпространения вид хакване. Няма какво да лъжете хората, че сте по-защитени от американците, които ги хакнаха по същия начин.

15

Дръндер

преди 11 години

Дрън-дрън, спомняте ли си когато анонимните заплашиха бтв, че ще им се случи случка, от тогава смениха тона, дори позволиха на хората да се изказват в сутришният блок! Скоро ще изметем гербавите *** от МС и парламента!

14

хачо

преди 11 години

Не по врат, а по шия! Има ли сайт - няма. И по нататък няма да има, защото на тикви сайт не им трябва.

13

mlad6ito

преди 11 години

бил,не бил...и в двата случая резил. (за пореден път)

12

Случаен Минувач

преди 11 години

Това се нарича DDoS атака. Идеята е че се изпращат много невалидни заявки и претоварват системата, която не може да обслужва нормални потребители. Сиреч Анон са го свалили. От МС да не го увъртат, а да си стегнат системите.

11

Анонимен

преди 11 години

"От там уточниха, че екип от ИТ-специалисти работи по проблема."Да им имаш ИТ-специалистите и сайта, който блокира от "много влизания" :))) Смешковци :)

10

Мамантос

преди 11 години

Гнусни сатанисти, кръвопийска ***, скоро ще ви устроим извънреден трибунал, и ще мечтаете за вечно заточение в Диарбакър, *** изродски!!

9

e

преди 11 години

До: news***skat.bg, webmaster***skat.bgОтносно: Чудотворно,но Факт: Боядясни картини/икони/ Обират бабички !Дата: Неделя, 2012, Октомври 7 22:33:35 ЕЕЩАрменската хитрост е пословична и отзивчивостта и приемствеността на тв Скат относно арменската първоприемственост от създаването на "гръцкия козел" са арменците.Това познато ли ви е в религиозен план.Та,така казвате по послушните си арменско-скат новини,че евангелски църкви раздавали брошурки ? Да естествено ,защото Господ Бог Исус е казал:"Ходете и проповядвайте благовестието..." Не знаете ли,че Евангелието или още Новия завет е Благовестието ? Откяде да знаете,след като сте приели "белега на звяра" и арменската хитрост ! По добре да се подготвите да записвате безбройните си "отци' на въпрос относно Първа и втора заповед на Господа за да видите какъв репортаж от настръхнали мазни от кебапчета попски бради ще лъснат.Лека вечер . <бр /> <бр /> <бр />

8

дрън=дрън

преди 11 години

отваря се, малко се замоткваше през деня. наш'те 'хакери' са обикновени чалгарски флудерчета.

7

Анонимен

преди 11 години

Ц ц ц ц ц ц ц ц блокирал понеже всички искали да влезнат за да го видят как е блокирал....И на кой ги плещите тия глупостииии....и ИТ цпециалистите кат са се раздействли по отблокировкатаааааа...понеже рийш то не е качен на сървър със съответния, акаунт през който се администрира ми е някво друго специални и по-особено животно, което го нема по другия свят и като така мое се лъжем както си искаме рийш...

6

спец-мец

преди 11 години

като гледам тука едни джедаи, как се справят с DDOS... направо се чудя, дали въобще имаме истински хакери или всичките са мошенници. колкото до 'хакването' с ДДОС на уеб сайтове, пръднали сте им на инструмента, на тези сървери няма нищо ама нищо ценно.

5

....

преди 11 години

..и ханонимните ни са болкуци.... от фенове на червени пачаври и Азис какво искате..

4

Анонимен

преди 11 години

Се тая,един сайт не могат да подържат , като хората , тръгнали да управляват ! Пък то ,бит и еван признават ли си ?