66

Анонимен

преди 11 години

До Гацко 126:Това, което казвате, е вярно. Но, простата и ужасна истина е, че именно "манталитетът, начинът на мислене и действие" на хората в България бяха сринати от КОМУНИСТИТЕ. И този процес, за жалост, ПРОДЪЛЖАВА. Много е страшно, защото същите тези комунисти сега са пребоядисани като националисти, православни, социалдемократи, либерали, еврооптимисти и какви ли още не. А манталитетът на младите поколения е смущаващо КОМУНИСТИЧЕСКИ - искане не права, без задължения, без отговорности. Лошо.

65

Гацко

преди 11 години

Не живеете зле заради благоденствието на другите народи а заради собствената си простотия.В България всички са свикнали да оправдават собствената си некадърност с някой друг.45-та година Германия се озовава в позицията на най-бедната европейска държава, срината икономически и физически. Как в момента имат най-силната и стабилна икономика в Европа !?Не ви ли светка лампата, че има разлика в самите хора, манталитет, начина на мислене и действие !?

64

Леле как ви

преди 11 години

лъжат! 64% са услугите в структурата на икономиката, 6% е селското стопанство и САМО 30% е промишлеността. Откъде при тази структура ще има работа за всички, добри доходи, добра социална политика и някакво бъдеще? Ние сме пазар на чужди стоки, живеем с непосилни кредити от чужди банки и влачим робството си заради благоденствието на чужди народи.

63

az

преди 11 години

mi da - kato sa murzelivi i ne uchat..gledat na rabotata lekoto i na hlqba mekoto. az iskah da ostana tuk, da izkarvam dobri pari i da se borq za ideite si i durjavata si i zavurshih pravo s tri magistraturi. sega jiveq dobre i to chestno. imam planove i v interes na durjavata i naroda. dano samo uspeq. no se skush ot rabota i uchene. taka che servitiorkite i hotelierite da ne mi se oplakvat. da se mrudnat malko purvo

62

Българе

преди 11 години

срамота!!!! превърна ли сме се в банда неверници !!!!

61

за 115

преди 11 години

абе колега,ти от чалгаро-дрогеро,ръкоблудци БЕЗ мозък,наричани бостанските чеда какво искаш?е 120 е казал-вари го ,печи го-ТИКВА,дай им да плюят,псуват и да говорят глупости-***,хейтърчета *** и бездарни

60

за 117

преди 11 години

червени велможи-я ми кажи ,един червен велможа,по-богат от тиквун и тиквуновица,от доган,от дедо монче,от милен велчев,от гергов,от братя диневи,от ванчо ***,и ще те призная?

59

до 112

преди 11 години

абе ,ти български разбираш ли?как не знаеш какво е доход?и защо ПЕЧЕЛИВША компания-енергетиката е печеливша в цял свят,и навсякъде е с контролен пакет от държавата-е продадена на ДЪРЖАВНАТА чешка компания-ЧЕЗ?а ако ми я бяха дали,както дадоха на Захариев за 1 долар Кремиковци,щеше да я взема.Има защо да ви казват ТИКВИ,вари го,печи го,ТИКВА...

58

Анонимен

преди 11 години

Vav france rabotiat na 35 chasova sedmiza, az samo da kaja, che dnes.bg pak ne dava vsihckata informazia..

57

за ,..116

преди 11 години

..всичката Мара втасала....САМО АТОМНАТА ЯМА ,НЕ ПОКРИЛА...!Що така бе....ЦЕЛИ 30-г. ИМАХТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ???...Ама от крадене ,мъкнене, далавери и мръсотий....това *** --все време не ви стигна !ОЩЕ ПРИ ТАТО Е ПОЧНАТ ТОЯ СТРОЕЖ...АМА ПАРИТЕ КОМАЙ --САМО ЗА ИЗБОРИТЕ ОТИВАХА и ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ВЕЛМОЖИ...?!!!

56

до109

преди 11 години

АЕЦ Белене.Построено е цяло селище за строителите.Дъното на Дунав е прокопано от Свищов до атомната площадка.Кранове гиганти,корпус за специални конструкции.Предприятие за нестандартно оборудване от енергетиката.Подложната възглавница на дъната на реакторите ,осигуряваща антиземетръсна устойчивост на реакторите.Теглен е заем от Париба-250 милиона евро. от предното правителство Банката автоматично тегли пари от публичния сектор-т.ес.от народа.Изплатени са 102 мил.лева.за 3 год.

55

до 108

преди 11 години

Предприятия имаше.Прочети "България която изгубихме" -1 и 2 част има и снимков материал.Когато на времето хората искаха да запазят предприятията,стачкуваха,но стачкуващите ги уволняваха,бяха изхвърлени на улицата,а синдикатите са само на книга.Построеното преди 10 ноември и 100 години да минат ,няма да може да се възстанови.Чехия,Словакия,Словения,Естония си запазиха предприятията и вървят напред.

54

Анонимен

преди 11 години

метрото го почна Бай ТОШО с ЯПОНСКИ инвеститори,а като дойде филю психото и зелето зелев прецакаха нещата-------------------- А като дойде Жан, Царя и Сергей, защо не оправиха нещата?

53

Анонимен

преди 11 години

30 процента от доходите на ЧЕЗ ОФИЦИАЛНО влизат в бюджета за пенсии на чехите----------------- Първо не е ясно какво наричаш "доход" - печалба ли, приходи ли? Второ, за да се случва всичко това, ЧЕЗ е платила няколкостотин милиона на българската държава, с които се плащат пенсии на българските пенсионери. Трето, защо ти не купи електроразпределението и тия 30% да ги раздаваш с шепи по улиците?

52

Анонимен

преди 11 години

"България загива бавно, но сигурно."Това си зависи само от българите. Ако седим със скръстени ръце и само се вайкаме, ще загине.Ако се запалат стотина двореца на оялите се наши велможи, нещата може и да се променят. Имало е и по-тежки моменти в историята ни и сме оцелели. Но за да се измъкнем се иска и гръбначен стълб и саможертва. Ако нямаме, ще затъваме докато се роди поколение, дето ги притежава.

51

до 108

преди 11 години

написано ти е по-долу-я прочети,и не дрънкай като войнишко празно канче,а 30 процента от доходите на ЧЕЗ ОФИЦИАЛНО влизат в бюджета за пенсии на чехите-порови се и чети,не слушай само агитаторите по наркосбирките,аре...отивай да береш ...увяхнали краставици на запад-а не да се правиш на умен-добре е написано.

50

до 106

преди 11 години

явно си още с памперс,я прочети по-надолу,човека ти е написал доста неща,а за твое сведение,метрото го почна Бай ТОШО с ЯПОНСКИ инвеститори,а като дойде филю психото и зелето зелев прецакаха нещата.А сега е направена довършителната работа за метрото и са изкопани 9 км под земята,не повече.Магистрали-тиквата откри 76 км,половината с ТУРСКИ инвеститори,а съсела 146 км,основно с главБОЛГАРстрой,но си мълча.Така,ВСИЧКИ стадиони и спортни съоръжения са правени от ЦОЦИАЛИСТИТЕ,и само АРМЕЕЦ от тиквич

49

Анонимен

преди 11 години

Никои от държавниците не мисли че е наи-добре държавата да изгради модерни предприятия в които хората да работят,те да са печаливши и да пълнят бюджета.------------------- Добре, да кажем, че държавниците са *** и не се сещат. Ти като много умен, можеш ли да пресметнеш какви точно предприятия да се построят, къде, какво да произвеждат, какви работници ще трябват, колко пари ще се спечелят от това? Или примерно да ни дадеш няколко варианта, за да си изберем най-печелившия.

48

Анонимен

преди 11 години

чешкия бюджет се пълни от твоите сметки за ток...Би могъл нашия да се пълни от концесии като златната в Челопеч и т.н.----------------- Ти имаш ли представа колко е чешкия бюджет и колко е твоята сметка за ток? Я *** да си изпереш жълтото от гащите...златни концесии му се приискали? И за какво са ти пари? Да ги изхарчиш за кебапчета и чешка бира?

47

Анонимен

преди 11 години

До до 97 ,99 и другиКвалифицираните кадри също са плод на услугите тиквУне ;)