156

anjela

преди 11 години

забраната ке падне в лето 2012 денъ 10тий месецъ 10тий

155

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми за интересите на кръчмарите. Точно пък те не са гладни.

154

Анонимен

преди 11 години

taaa taka se smee 4e vse edno i gadeli4kat klitora

153

,

преди 11 години

PATKA

152

Анонимен

преди 11 години

Аз съм пушач, обаче искам да забранят пушенето, така няма да ходя по кръчми и ще си спестявам половината заплата, че то в тоя криза...

151

Анонимен

преди 11 години

Да ви кажа ли, че изобщо не ме интересува дали цигарената мафия ще загуби пари? Няма, щото няма да ми повярвате...

150

Анонимен

преди 11 години

Никой не пречи на пушачите да си пушат на воля, ама на места, дето няма да смърдят на хората, които не пушат. Я си представете, че стане модерно някои да миришат на скунксове. Пак ли трябва да им търпим вонята?Та така - смърдете си на децата, на тъщите, на жените. Не на нас.Да ви припомням ли сценки от близкото минало? Когато разни *** се правеха на велики и пушеха в градския транспорт (обикновено вечер). И като им направиш забележка - изригваха с всякакви идиотии. Те и сега правят същото.

149

Анонимен

преди 11 години

ave moderatorite sto ne maxate fasiskite komentari to mai tuka te imat lobi ot govore ve maloumniciiiiiiiiiiiiiii

148

мая

преди 11 години

А за всички непушачи, които твърдят, че пушачите им пречат и ги тровят, онези от вас които са пътували, имат опит и мислят малко повече, знаят че проблема се решава с добра вентилация. Когато собственика на дадено заведение не се прави на тарикат, за да мине по-евтино и инвестира в добра вентилация, цигареният дим не пречи на никой, защото просто го няма. Отново още една идея - да се подкрепи закон, който задължава такава вентилация в заведенията и клубовете. Всичко е всъщност много просто.

147

мая

преди 11 години

с цигарите, да се инвестира в селското стопанство, да се пуснат програми за насърчаване на фермерите и да се затегнат мерките при производството на храни.

146

мая

преди 11 години

Гърците са най-големите пушачи в ЕС и в същото време са с най-голяма продължителност на живота и най-нисък процент ракови заблявания - това са официални статистики, които могат лесно да бъдат намерени и прочетени в нета. Да - болна нация сме, но проблема е най-вече в огромния стрес от мизерията и несигурността, в която живеем, както и най-вече ***, с които се храним. Огромната част от храните, които се предлагат на нашия пазар са с ужасно ниско качество. Така че вместо да спекулират

145

bolka

преди 11 години

до 141 - неграмотността също вреди на човека, защото е по-лесно да се откажеш от цигарите, но е изключително трудно да приемеш съвет от ***!

144

a

преди 11 години

Това селско девойче няма да ми казва дали да пуша, или не!

143

до 155

преди 11 години

Притеснявам се как ще издържиш новината, че отново ще се пуши....отсега си зелен-червен от ярост:)

142

Анонимен

преди 11 години

Най-обичам, когато съм на плаж в България, да гледам как пушачите си заравят фасовете в пясъка.

141

Дали е пушил?.....?!

преди 11 години

копирано: "Ченге се гръмна заради кредити коментари/27Открит е в дома си на шестия етаж в блок 3 на столичния кв. "Дружба""

140

бай Алипи

преди 11 години

Спрях ги тези гомна. Хем даваш луди пари за глупости, хем се тровиш, хем миришеш на препотен коч в мензис. Сега си пия кротко ракийката със салатка и ми е голям кеф.

139

Анонимен

преди 11 години

Браво! никакво отстъпване пред смръдливицте- да си смърдят в къщи. Ако искат да си смръдят- да ходят в Азия, или Африка, там могат и да кензат на учлицата ако искат

138

pelagov

преди 11 години

Bravo minister! U doma si koi s kakvoto si iska da se vmirisva, ovonyava, olainyava! Na publichni mesta v BG - EU zdraven standart!!! a ne afganistan standart!!!

137

тото

преди 11 години

най напред си оправи министерството и тогава ми се прави на много загрижена за здравето на хората куха лейко