44

Lilianaandreeva

преди 11 години

Сега Слънчев бряг прилича на арабски град в пустинята! А беше нашата малка Ривиера!

43

Ай, холан бее!

преди 11 години

Няма угодия за българите...!Преди години, като нямаше откъде да си купи вносни ***, чорапи или бански, а имаше само в "Корекома",беше също много недоволен и даваше за пример какви голями модерни хотели от бетон и стъкло с много шумни и денонощни дискотеки и забавления имало в другите курорти по света!Сега пък изобилието от *** му пречело за почивката и се размечтал за комфорта на старите мухлясали бунгала без климатици с общи душове и тоалетни и сергийте с топла прокиснала бира!

42

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и такава *** съм виждал в треторазрядна държава като Доминиканската Република, където на младини обладавах екзотични строини девиойки.Sent from my iMaybach

41

алилиии

преди 11 години

на къопаФ к.у.р., козината му пречи.

40

крадецът вика:дръжте

преди 11 години

a британските пиянки после без *** ли да ходят, като си ги забравят някъде сред поредния запой?Сл. бряг става 100 000 души през лятото-не може без търговия. Лошото обаче е,че търговците работят само през лятото и няма кой да се навие да плаща наем за магазини.Затова най-лесно е със сергии-малка инвестиция и може да се поставя и маха лесно.А "имиджът" на Сл. бряг знаем какъв е и затова не са виновни сергиите,а евтиният алкохол, който се сервира точно от хотелиери и ресторантьори на непълнолетни

39

Anelia - Burgas

преди 11 години

4ERNOMORIE = MUTROMORIE az vsiako liato , niakolko pati , otivam v ANTALIA.tam vsi4ko e 4udesno.

38

Анонимен

преди 11 години

интересно ми е да го посетя сега и да видя кои хотели работят и какви почиващи има!

37

Анонимен

преди 11 години

Да, има. Около 1% от всички хотели работят.

36

Анонимен

преди 11 години

има ли хотели, които работят и в момента на Слънчев бряг?

35

имам сергия

преди 11 години

Сутиен'ти и прашките да останат .... юбре курортееее ! Димитровград и Слънчев бряг да се побратимят, Сливен - столица на България!

34

Бургас

преди 11 години

Аз съм да има всякакви магазини, но със забрана стоката да се изнася извън тях - всичко да е вътре в помещението. Отвън само реклама.

33

шеф на кебапчийница

преди 11 години

Този който не е харесал 34 е явно собственик на сергия.

32

bolka

преди 11 години

Трябва да се премахне "Слънчев бряг чарши"! Крайбрежната алея открай докрай е пълна с грозни сергии и боклукчави стоки и прашасяали заведения със съмнително качество.Трябва да се открие гледка към морето, да се направят градинки с цветя и пейки, та да могат почиващите да се насладят на морската шир, която сега изобщо не се вижда.

31

10 БИРИ

преди 11 години

Само така майка им да .ба.

30

Факт

преди 11 години

Мдааа, прави са. Богатите не използват ***.

29

до 8

преди 11 години

Ако щеш вярвай, в чужбина такова чудо НЯМА! Живея на Коста Брава и знам какво говоря.

28

варненец

преди 11 години

Хайде малко по-сериозно по тази важна тема ! Вън всички временни обекти от "чаршията" ! Да останат само ресторанти и атракции -ретро фото и атракции за деца !Който иска да си купи дрехи и сувенири , има хотели с милиони квадрати площ ! Вътре в хотелите, за това говоря .

27

Анонимен

преди 11 години

Сравнението между Влас/Равда и Слънчев бряг е доста нелепо ама карай.

26

Shark

преди 11 години

Е ми да, хотелиерчетата искат премахване на сергиите защото им подбиват цените в магазините на хотелите. Но с или без сергии Сл. Бряг си остава един бетонен комплекс от блокове, в които лично аз не бих почивал. Ще ида аз на почивка да се набутам в блок?!

25

Анонимен

преди 11 години

В Свети Влас и Равда е още по-зле. На времето, те бяха само едни прости села, вече са едни прости и много грозни села.