95

кратун

преди 11 години

Яне не е честен и обективен човек,уплаши се от Боко и му стана ***.

94

канапа

преди 11 години

Ако искаш да съсипеш една работа, дай я на Янето да я свърши...

93

e

преди 11 години

Относно: до помощник готавча "Янето"Дата: Четвъртък, 2012, Октомври 4 14:04:07 ЕЕЩКомисията "Янев" да не бърка повече *** сготвени по герберски. <бр />Що отнася до съдебната власт тя винаги е била манипулирана,обсебвана и тероризиране от законодателната. Иначе е правилно да има и прозрачност в работата на съдебната власт,позволявано от "медиуте",както и да има собствен саъд относно провеждането и изпълнението и на съдебнте по отделно !!!

92

СТРИНА

преди 11 години

А, бе чух ,че Янето му бъркали ли ,та той ли там някъде бъркал,ама ако е така ,да бръкне по дълбоко на тия от тройната.....

91

до 98

преди 11 години

Тая Надежда Сандолова ,ще си останем с НАДЕЖДА,...защото там няма да и позволят ---"добронамерени-своеволия"!Защо на омбудсманът на РБ ,.....Константин Пенчев ,му "предложиха "---ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,ТОВА МЯСТО ,А НЕ ДА ОСТАНЕ В СЪД. СИСТЕМА?

90

дундьо

преди 11 години

Не знам вече как да нарека нашата държавица,става Абсурдистан,Тиквония,но май най-добре е да бъде Олигофрения имайки впредвид какви са ни политиците,бели,сини, зелени,червени,кафяви ит.н. и най-вече дуПедатите и управниците,пък те нали от нас са избрани?!Ъ?!

89

........

преди 11 години

Твърдо ЗА комисията на Янев да се заличи. Трябва нови, свежи лица да влязат в политиката, такива каквито не са били обвързани политически по някакъв начин до момента,за да се правят такива комисии и те да бъдат ефективни. Пример за такъв човек е НАДЕЖДА САНДОЛОВА - одитор в Европейската сметна палата, доказан професионалист, издъгнала се без политическа подкрепа!!!

88

Антон Кутев БСП-спин

преди 11 години

Като ви казах, че сме заразени от СПИН не вярвахте. Видяхте ли, че моята глупост е малка в сравнение на тази , която си завряхме с К.Съд.

87

Анонимен

преди 11 години

Бойко сън не го лови,за туй че Станишев беше избран за Председател на ПЕС ! Ама тъй тя бат,Бойко,то само с футбол не става ! Иска се акъл,труд и постоянство ! Искат се резутати и то положителни,щото той и Бойко ги постига,но в 90% само със знак минус !

86

му-ха-ха

преди 11 години

Хаха! Лакея на ББ ще се бърка в съдебната власт, че са малко подставените Гербери в нея!

85

Bobara

преди 11 години

GecheV ti prilichash na nqkav Krokodil we.. ama ot tiq KROKODILI_PRASETA .. deibi i pomiqreto ti !!

84

Zhelyo Zhelev

преди 11 години

Boiko Borisov i Yane Yanev shte napravqt koaliciq v sledvashtiq parlament i da laete i da ne laete, mestata sa razpredeleni veche i komunistite gi e strah che banicata e umesena veche bez nikoi da gi e pital !

83

Petelenceto

преди 11 години

YANEV PREZIDENT !!!

82

Bobara

преди 11 години

VIkaite Vikaite che i vashiq krai idwa..... ama kak ei taka ne moje .... nishto noviq kodeks se peche sh vidq velikite KOaliciq Za bulgaria kude shte idat ... s koaliciiki.. Che nai-golemiq koalicionen partnior na BSP E EVROROMA be smeshnici !!! *** DOLNI !!!

81

АНАЛизатор

преди 11 години

Преди 5г. БСП и ДПС избраха само тяхни хора за съдии и не допуснаха ни един независим или от опозицията(за разлика от сегашният избор на съдии).И какво се случи през последните 5г. всички обвинения по знакови дела бяха оправдани,народа очаква престъпниците да влизат в затвора,Европа размахва заплашително пръст,а съдиите "сателити"на БСП и ДПС плачат,че имало обществен натиск върху работата им.Ами другари и чалмаци,свърши вече покровителството ви от съдебната система.Сега народа иска ревизия.

80

Божеееее

преди 11 години

Божеее слез си прибери версиите от земята Божееекво толкова сме съгрешили българите ,че само кухи *** ни управляват !

79

любимата ми партия!

преди 11 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Янев ще унищожи с комисията си цялата герб! Какво ще стане с Лъчо, Фидосова и Менда? Цецо със 6-те апартамента ще се прехвърли в килия номер 6. Цветелинка ще стане безработна! Върховният лидер, пожарникарят, ще проси на улицата!

78

неизбежно зацикляне

преди 11 години

Пожарникарят е страхлив. Страх го е да взема решения. Страх го е от (1) последствията от взетите решения и от (2) неговата намалена способност да взема решения. От този страх пожарникарят зацикля. А когато зацикли, единствената му (спасителна) мисъл е Станишев, оправданието Станишев! Пожарникарят върти мисълта Станишев, като развалена грамофонна плоча! Докато не изключи. Т.е. темата Станишев вече се е изчерпала. До следващото неизбежно зацикляне.

77

ФАКТ

преди 11 години

Яне и Сидеров ,...изпълняват поръчки с/у ---ЗАПЛАЩАНЕ !КАКЪВ ЛИ ЩЕЩЕ РЕЗУЛТАТЪТ-----:"НЯМА НАРУШЕНИЯ"....?!

76

Анонимен

преди 11 години

Да се създаде петорна медицинска комисия , която да да се погрижи за медико-психологическия облик на Янка !