137

до 176

преди 11 години

За всички чисти българи, които вярвате в "присъствието", а не в "робството" - трябва да ви затворят в църквата в Батак да преспите само 2 нощи без вода. Пак ще си говорим.

136

dan

преди 11 години

Волен предупреждаваше и предното правителство и това за такава опасност,но от далавери не остава време за сигурността на държавата!!!

135

бате Нешо

преди 11 години

Колко жалко - казаха ни го директно в очите. А нямало радикален ислям в България ? Напротив. Всичко се подготвя предварително и в даден момент - жална ни майка на нас християните. Трябва о време да ги обезвредим, но за това се иска твърда ръка. Кой ли я има ?

134

Анонимен

преди 11 години

Ако е истина и не сме п***ки /каквито сме/ Швеция трябва да бъде съдена за разпостраняване на тероризъм.

133

анонимен

преди 11 години

Защото хората имат цел, и власт която ги води по пътя. А ние хленчим за айфонче и чалгица и не ценим приятели, родина, родители. Много пъти съм чувал: хаха, като им свърши петрола де ще идат. Много просто- ще дойдат тук на плодородните земи и вода. А ние де ще идем? С тия празни глави и с тия зинали за пари *** дето ни управляват?

132

анонимен

преди 11 години

Навсякъде, където се набъркаха американците, паднаха светски правителства и дойдоха на власт религиозни фанатици. Интереса на америка е европа да бъде смазана от бежанци, а в мюсюлманския свят да се избиват и да купуват оръжие. Те и през втората световна въоръжаваха и двете страни.Европа е ислямска. След 10 години всеки втори жител на европа ще е мюсюлманин. А като излезете и се огледате, и навсякъде само бурки и бради които ви гледат накриво, ще разберете че сте загубили дома земята и водата си

131

Анонимен

преди 11 години

До ГраматиковТака си е, но само между другото като толкова си се разпалил- пише се не " неглижиращ " а "неглижираш" ;)

130

до 176

преди 11 години

Що?

129

Анонимен

преди 11 години

"Време разделно" е филм за ***, създаден от *** по поръчка на ***.Това непрекъснато трябва да се обяснява на децата - и християнски и мюсюлмански.Всеки път като го гледам ми се гади от такава отвратителна пропаганда. За протокола - чист българин съм, от българско потекло и бял християнин.

128

Калоян

преди 11 години

"Ние смятаме България и цяла Източна Европа за ислямска земя, която един ден мюсюлманите са длъжни да освободят, казва шейх Омар Бакри " ТОЗИ ШЕЙХ НЕЩО СЪВСЕМ СЕ Е СБЪРКАЛ !!! ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ НАВЕДЕ ДА СИ МУШНЕ ГЛАВАТА МЕЖДУ КРАКАТА И ДА ЦУНЕ ПО НАСРАНИЯ *** !!!

127

ааа виж ти

преди 11 години

Навсякъде в стараната ни има такива групи и те са известни на правителството ни.Затварят си очите и толкоз...

126

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден да излъчват "Време разделно"! Да се знае кои са най-страшни - тези, на които мозъка се промива от деца като на радикалните ислямисти. Всяка крайност е опасна за околните, но понякога ние пропускаме признаците на такива хора в ежедневието си.

125

66666

преди 11 години

Сега ще "разпознаят" и Христос и Бен ладин в морето защото почна да им пари под краката а и избори идват...Мислещият и анализиращият разбират много добре "играта"на герберасите и не им се връзват ама колко останаха от тях в България...

124

kuk

преди 11 години

Хайде мили мои заспивайте и чакайте братята да си върнат източна европа и после ония *** къде стоят пред пазарджишкия съд вярвайте им,че салафитското учение не било вредно. Не е за тях. Ей заспал народ. Терориста бил ученик на тоя салафист,аре няма нищо. Я ми отговорете моля в Америка и Германия толкова мюсулмани има и там ли изучават майчиния си език в училищата. Ей от толерантност ще си загубим 6 септември като празник. Дедите ни къде са се жертвали на времето. Срам

123

e

преди 11 години

Не мо ги разберем такива ? !? Една шашка в ГЗ и директно при девствениците .. кво се занимава с нас. *** тъпоъгълниците !

122

До 161

преди 11 години

не мога да разбера ирония ли, сарказъм ли ти е коментара... Американците воюват с "тях" поради много по-различни от случая причини ама айде, 2ро сами си го направиха от желание за власт, ресурси и световно господство, 3то Втората Световна свърши с падането на Берлин, а САЩ метна ядрена бомба на Японците (които не са мюсюлмани последно като проверих)... та какво точно искаш да кажеш, защото не мога да те разбера...

121

Анонимен

преди 11 години

До член на БСП Абе и аз не ги обичам , но ще ми отговориш ли защо от главата на Доган и бандитското му обкръжение не е паднал и косъм? А уж друго обещаваше Борисов ,преди да го изберем! Има нещо гнило в...БГ.

120

Дръндер

преди 11 години

Тоя вариант беше изложен няколко дена след атентата, защо пак го връщате отново като тогава го отхвърлихте? Ами ако скоро този се появи някъде жив?

119

до 130

преди 11 години

Много лесно се отървавате от историческата вина! Хоп, до вчера Отоманска империя, а от днес - млада турска държава! Ще ме спукате от смях!!! Тоест - онези са били лошите, а ние, техните наследници сме от добричките.Но ако искаме да си възвърнем част от старите територии, наши са си от едно врече... смях!

118

до 160

преди 11 години

Това, че атентатът е пълна измислица го кажи на осакатените и близките на загиналите, ***!