157

ха-ха-ха

преди 11 години

"Атентатора беше съвсем обикновен .като всички останали беше облечен и не се различаваше от околните."- думи на Ц.Ц.

156

До 165

преди 11 години

Хеу , гаден мюсолманин , Стига си повтарял че ти се гади от Българската история , че на нас ни се гади от вас !!!САМО НАЦИОНАЛИСТИТЕ !

155

Анонимен

преди 11 години

Българските националисти ??

154

само питам

преди 11 години

е как го разпозна?по балистиката на кухата глава?

153

евреи

преди 11 години

вие ще имате проблем с тези , а натова одгоре им стройте джамиииииии,но няма как след като вашият управник така решава ще се усетите но ще е много късно

152

КАНДИДАТ ТЕРОРИСТ

преди 11 години

Е СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ХОДИ В ИЗРАИЛ ЗА ИНСТРУКТАЖ - $$$$$$ ТОВА Е РЕЗУЛТАТА, ЩЕ ИМА И ОЩЕ СЕЗОНИ В САПУНЕНИЯ СЕРИАЛ С ГЛАВЕН ГЕРОЙ ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ И "НЕВИННИТЕ" ЦИОНИСТИ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРЕЙСКИ МЕКЕРЕТА!!!А НЯМА ДА Е ЗЛЕ И НИЕ КАТО ДОБРИ ХРИСТЯНИ ДА МУ ПОМОГНЕМЕ,А !?!?!?

151

MIMI

преди 11 години

tia sa ludi.mrasni gadini.100 godini sa NAZAT I PAK SE PER4AT.AMA I POLITISITE NI6TO NE PRAVIAT.PO DOBRE E NASIONALISTI DA SPE4ELIAT.I DA GI IZRITAME,ZA RADIKALNITE ISLIAMISTI GOVORIA.NE ZA OBIKNOVENNITE TE SA RABOTLIVI I DOBRI XORA.NIE SME JIVELI S TIAX JIVEEM I 6TE JIVEEM

150

Петьо-Евреи

преди 11 години

Егати и наглият ***!!

149

приказки на ангро

преди 11 години

А-а-а-а, МОСАД и ционистите пак лансираха първоначалната си теза за някой си Газали ли, Дупели ли като човекът-атентатор. Пък и някакъв шейх Омар-комар измислиха и му туриха думи в устата...Абе, българи вие вярвате ли в дядо Мраз!?

148

...

преди 11 години

Хан Тервел - кесарят , който спаси Европа от мюсюлманството. Забравили са го, понеже времето лекува. За тези,които не знаят Арабите окупирали Константинопол и е било въпрос на време да го превземат,поради дългата обсада и невъзможните вече глад,мизерия и болести. Въпреки ,че Константинопол бил цел и на българите тогава хан Тервел не напада Константинопол и да застане на трона,ами буквално разрушава арабската гилдия.Такова поражение било,че в арабския свят не щели дълги години да чуват за европа

147

БАЧКАТОР

преди 11 години

За пореден път ви призовавам да дадем властта на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ . За да не се строят повече джамии и да не се налага България да я "освобождават " салафити маймунити ,педерасити и тем подобни ислямски измети.

146

пийнал

преди 11 години

На 5 септември той щеше да направи 35 години...

145

анонимен

преди 11 години

А сега им строите Джамии,и дайте място за Ислямски Университет,криворазбрана Толерантност

144

Анонимен

преди 11 години

117. Не говоря за филма , а за бълг. Полотика ?А това че Мохамед е бил крадец на търговски кервани , педофил и хомосексоалист е друг въпрос,който се дискутира и по америк ТВ от хора знаещи корана. Смеят се на Този техен пророк който им обещава 72 девици на небето и Аллах ще им ги прави винаги девствени.

143

Венелин

преди 11 години

Наистина няма радикален ислям, доколкото ВСЕКИ ислям е една антидемократична и човеконенавистна религия и, ако има мислещи хора в Европа, тя трябва да бъде забранена в ЕС!

142

Анонимен

преди 11 години

И какво като преспя две нощи без вода? Дори хипотетично да успееш да ме затвориш това какво доказва?

141

Анонимен

преди 11 години

До 177 Щото филмът е правен за пропаганда и това му личи.

140

Анонимен

преди 11 години

Правителствата спят от 20 години , и продължават.Такава последователна продажническа политика България не е имала ! Всички са подкупени !Кой българин ще спре това ?

139

петър

преди 11 години

Управляващи защо спите и какво чакате?Не сте ли чисти българи?

138

бате Нешо

преди 11 години

Сега наистина съжалявам за времето Татово. Той не би допуснал ислямизма да се шири безнаказано.