41

MM

преди 11 години

Учудва ме ,че има хора,които си затварят очите пред очевАдните психически проблеми на Владимир и майка му.Аз също вярвам в Бог и чета Бибилията и много добре знам,че иситинският християнин е смирен,тих,кротък.При Владимир виждам една агресия,една амбиция да натрапи едва ли не на съквартирантите си своите разбирания за Бог и света.А така нещата не стават.Колкото повече малкия миризливец и нечистоплътник атакува хората в къщата с разбиранията си,толкова повече ще ги отблъсква.

40

Анонимен

преди 11 години

Виповете на България са Бони, Азис, Амет, Илиан, Софи Маринова.

39

Младежко БСП

преди 11 години

Другари, пускайте SMS-и за Данаилов Младши!

38

ася

преди 11 години

направо да закриват формата ще е най-добре

37

сони

преди 11 години

и да не останат,няма да тъгуваме много!

36

ХА, ХА

преди 11 години

УЧУДВАМ СЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗРИТЕЛИ, КОИТО ГЛЕДАТ ТОЗИ ТЪПИЗЪМ.ДО ВСИЧКИ КОИТО ГО ГЛЕДАТДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ИЗПРАЩАТЕ ПО 10 SMS -а НА ДЕН !!!ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ !

35

Анонимен

преди 11 години

balaci s balaci pra6taite sms-i

34

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали помните как в един от предишните вип брадъри, три часа поред гласове за десислава бяха връщани за да Спечели жената на Здравко. Защо имам чувството, че сега се разиграва нещо подобно с цел Двамаат Данилови да останат колкото се може по-дълго. Това предаване изобщо не е представително - хора не гласувайте.

33

Анонимен

преди 11 години

Не съм фен, на Стефан данаилов, но и на Ирен Кривоишева и на Владо им хлопат дъските. Стария данаилов си има други грехове - прелюбодеец, партията го е подпомагала, всичик знаем кой е баща му и пр.пр. но беспорон е авторитет в културата. Ако някой трябав да го съди - тов ще е историята и Бог, но не мисил че Биг(Вип) Брадър са в правото на съдници. Да вкарат вътре Ники кънчев и тогава да съдят Стефан Данаилов. Отвън и сто тояги на чужд гръб са малко.

32

Анонимен

преди 11 години

Жалко, че сега не могат да си идат и четиримата наведнъж.

31

Бони

преди 11 години

Тази ромка да се връща в колибата, от която е изпъплила !

30

Unisex Кокошарник

преди 11 години

DEVIL-JIN - напълно съм съгласна с теб!

29

Анонимен

преди 11 години

Няма да изгонят Владо и Ирен, защото продуцентите на шоуто са решили докрай да печелят от оплюването на Ст. Данаилов. А колкото до това дали той го заслужава, не сме ние да съдим. Все пак дете се прави от 2-*** души. А тази уж успяла в америка актриса как така реши да довтаса тук, да издава автобиографии, да дава интервюта в жълти вестници!? Решила е да припечели от скандали и да отмъщава за нещо от преди 30год. Самия факт че има 5 брака и дете от 6-ти може да ви говори що за човек е

28

Анонимен

преди 11 години

Стефан Данаилов да беше опрашвал жена си на младини и на нея да й беше правил деца! Като се е въргалял с па*аври, сега ще им сърба попарата, вместо да си разхождат внучетата с бабата!

27

bolka

преди 11 години

Този формат вместо развлекателно шоу придоби цинична насоченост. Не е трябвало Влади и Ирен изобщо да влизат в къщата. Цинично е да станат публично достояние едни сложни взаимоотношения, които имат дългогодишна история. Целта може би е да се омаскари една публично известна личност.Насила беше вмъкнат и етническият проблем. Нетърпимостта на Ники към характера на Бони беше представена като към *** изобщо.Има ли наивници, които вярват в истиността на бройките гласували?

26

marko

преди 11 години

A ti izaka li se dnes ?

25

Анонимен

преди 11 години

Тая Люси е луда , нали!

24

Напомням

преди 11 години

Хора, не изпращайте СМС- и. "ВИП" -овете не го заслужават. Похарчете си парите за нещо по-хубаво или приятно за вас.

23

Влайчо

преди 11 години

Нико Тупарев ще държи в къщата до края Владко и кукундрелата Ирен, за да се доизгаври със Стефан Данаилов. А форумци, явно пропускат факта, че самата Ирен си призна, че си имала много любовници, но решила да забременее от Ст.Данаилов, който в този момент е бил женен. Психичното обременяване на Владко идва от Ирен и майка й. А пък на Тупарев не му прави чест, че се гаври не само със Стефан Данаилов, ами и с тези болни женици и Владко.

22

moni

преди 11 години

Единствения ВИП е Къци,другите кой ги нарече випове много греши!Владо трябва да си ходи ,той изобщо не е в час и никой не е чувал досега за него.Злоупотребява с името на баща си!