81

Eli

преди 11 години

Беше повече от жалка. Циркаджийка. Проста, необразована, родила извънбрачно дете от семеен, интригантка...това ли ви е примера, който трябва да показвате всяка вечер, а Ники, който определено беше предизвикван от тази лицемерка, набутахте в ***.Много сте долни.Вероятно мръснишките игри са вашата същност.

80

мая иванова

преди 11 години

тази Ирен не я ли е срам , родила едно дете и обвинява Патрашкова че като тя роди , тогава да говори .....Ирен самата ти каза че си била ЖЕНЕНА И БРЕМЕННА НО МЪЖА ТИ БИЛ НИСЪК И ГРОЗЕН как така ще му родиш дете....хахахахха ....и тогава си абортирала и си забременяла от Стефан Данаилов дали си вув ред а ...и сега целия свят ти е крив ,,,горкия Данаилов как ли ти направи дете ....ти си за лудницата ,,,,,,,след 6 брака да беше родила и на още един дете ......ти не си луда ти си многоЛУДА

79

Най-големия

преди 11 години

Mалии, Фънки, дебелата ***, как ще я наредя на финала... Искаш ли да питаме във форума кой е по-голям - Иван, селският *** или Фънки, дибелата ***?

78

Мина

преди 11 години

Оставете момчето на мира.Нито Стефан има за какво да го е срам,нито Владимир.Не са различни 20% от хората на тези години в сегашно време.Вчера от кадрите на студентите по философия, които се сбиха 5 изглеждаха по-зле от Владимир.Да, има нужда от подкрепа и помощ Влади,но не и от човешката злоба.Стефан е страхотен артист,но като го настройват,че е срамно нещо Влади така реагира.Негово право.Не тормозете артиста.Близки и познати на Влади да му помогнат да е здрав и да се занимава с работа.Такива\"

77

До 102

преди 11 години

Ами нормално....то има българи по-бетер и от ***.Аз затова се махам от тука, само да си взема дипломката от университета.

76

Анонимен

преди 11 години

мисля да си го преместя от единия крачол в другия.....

75

до 97

преди 11 години

***, в Германия пък се нарича "Big Brother", също така и в Холандия (където е измислено). Може би и те искат сами да се превърнат в англо-саксони ??

74

олигофрен

преди 11 години

тя Патр*шкова като излeзe и ще им го напатраши във вестника. сега събира мат'риал

73

анонимен

преди 11 години

що догодина не направят ромски вип брадър ? само роми, тъкмо няма да ги обиждат. ама като кажат, че ще гонят *** и Айша и поне петима с тези имена ще си стегнат куфарите. и после да няма - ама що няма ток в къщата ( щото братята им ще изрежат кабелите за вторични )

72

Анонимен

преди 11 години

Аз пък намерих едно място с инфо какво се случва http://vipbrother3.start.bg

71

Анонимен

преди 11 години

много е интересно как в Испания това предаване се нарича GRAND HERMANO, и как във Франсия повечето надписи са на ФРЕНСКИ... да не давам повече примери, но в България още малко ще ни направат англо-саксони.....

70

888888

преди 11 години

Четейки коментарите много ясно се вижда че каквото е нивото на "випаджиите"вътре такова е и на техните защитници..Бони била *** и да си ходи, сякаш те не живят в "***" държава ама се мислят че са нещо повече..Владко пък той горкия израснал без един родител до себе си "да му сваля температурата"като я вдигне и за това трябва да остане вътре щото кефи с простотиите си..Николай пък не бил клюкарка дето е навсякъде където "праведните випове"коментират тези дето не им играят по свирката.Ужас

69

анонимен

преди 11 години

Време е Бонка да си ходи и да спре да циври,че я мразят,защото е ***.Не я понасят,защото е досадна и цял ден кудкудяка.Ласкин да отвори голямата уста и да я подкара към вратата с багажа.Да върви да се снима в Боливуд,там ще е звезда.На нас ни писна да я гледаме с *** и номера,целящи да предизвикат съжаление.Аман от многострадални Геновеви!!!

68

Varna

преди 11 години

Бони, е егати ***. Типично за тях е тази артистичност..... рев,и преструвки да я съжалят!!!!

67

Златка

преди 11 години

svobodata/page.php?pid=9978&rid=29&archive -

66

Анонимен

преди 11 години

Абе Багата в къщата ли е?Ни се чува, ни се вижда , сигурно е онемял.Много интересна игра играе.

65

Chumbawamba

преди 11 години

Това смешно предаване кой го гледа въобще??? Хора без личен живот и клюкарките в квартала...И хора, които не могат да мислят! What a waste of time!

64

Анонимен

преди 11 години

Багата също си каза, че е дошъл за наградата, освен това не е правил никакви простотий, интриги и т.н.

63

Анонимен

преди 11 години

Ко туй "Биг брадър"?

62

На село

преди 11 години

На мегдана може да се гледа по голям сеир от това предаване, с разликата че бозата я пият с пари.