127

румен221

преди 11 години

ОБЕКТИВНИ ФАКТИ!!!- Въглищата в "Мариците-изток" свършват след 20-25 години...- Ако Белене не се строи и руснаците откажат удължаване ресурса на 5 и 6 блок в Козлодуй, ще се яви дефицит от минимум 4-5 мегавата ток от най-евтините източници, а останалите още днес имат продажни цени, към НЕК от 21 до 36 стотинки... (УДВОЕТЕ ГО ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ)- Ще купуваме ток от Турция и Румъния, но не и по 4,5 стотинки..., както те го купуват от нас, а по-скъпо от местните източници заради дефицита... ГАРАНТИРАНО над 36ст. (УДВОЕТЕ ГО ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ)- Току-що лицензирания реактор на Уестигхаус има цена 13 милиарда долара, при около 3,0 милиада долара на руските или тока от него ще струва ПОНЕ 4 пъти повече- При инфлация 5% годишно, след 10г., цената ще мине 1 лев

126

Анонимен

преди 11 години

До RadРазбират поне толкова, колкото разбират Тиквата, Делянчо, шефа на Козлодуй и пр. гербави калинки с килийно образование.

125

БоСимеонов

преди 11 години

Жена с приятен глас е отговорила...Ако разбирате от енергетика натиснете едно, ако сте от правителството на ГЕРБ, моля прекъснете връзката.

124

дзвер

преди 11 години

Па от декември 2008 до юни 2009 са чекали да видАт сигурно ли ГЕРБ печели...Е виделЕ са.И к'во плямпаше тогиз Тиквун-че сА строи гьол.И като спечели изборите, кой че е тоа луд да работи с него по "гьола"...Коги Боко говори...мисАлта му изостаЯ от приказката с две преки...

123

Анонимен

преди 11 години

Delian Dobrev ima diploma po istoria na izkustvoto....-ako vaobshte moge da se nareche diploma zavarsheniat 2 godishen kurs-part time...

122

Анонимен

преди 11 години

I tozi turchin s lagliva diploma opredelia sadbata na ikonomikata na Balgaria......Balgarite si zaslugavame opravnicite....

121

Анонимен

преди 11 години

ЦИРКАДЖИИ!!!!!

120

Анонимен

преди 11 години

А КОГА ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА 7 БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ? ИСКАМ ДА ЧУЯ ИСТИНАТА ЗА ФИНАНСИРАНЕТО МУ И ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА ПРИНЦИПЕН ИЗБИРАТЕЛНО, БОЙКО !

119

Анонимен

преди 11 години

В ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ, КОЯТО ОЩЕ СИ СЕДИ В НЕТА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИДИ, В ГЛАВА ЕНЕРГЕТИКА, ТОЧКА ВТОРА Е - ИЗГРАЖДАНЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ КАТО ЧАСТЕН ПРОЕКТ.ТОВА ОБЯСНЯВА ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕРБ.

118

Анонимен

преди 11 години

А защо няма финансиране- защо спряха да плащат тия от ГЕРБ, след като има изтеглен заем точно за АЕЦ Белене от Париба и си го плащаме и ще го плащаме- пренасочиха парите в друга посока- от самото идване на власт говореха,че няма да строят Белене- кой инвеститор няма да се откаже, като слуша такива приказки от правителството? Що се прави на ощипана невеста Бойко?

117

филия с мас

преди 11 години

по телефона Тиквата може само да събере селските съотборници или да накара правителствения самолет да лети да ги вози. А от фирмата ще му отговори само пориера

116

Анонимен

преди 11 години

"БАЩА МИ ПИТАЛ КЪДЕ Е ГРАФАТА С НЕ".ТОЯ *** С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ ПО ТВ,ИЗБИ РИБАТА.НЕЩАСТЕН *** СКРИЙ СЕ И НЕ ГОВОРИ ПО ТЕМИ ,КОИТО НЕ СА ТИ ЯСНИ.

115

Nabuco

преди 11 години

Страхотна снимка. Добрев прилича на на по-малкия брат на Плъха (С. Станишев), но също като батко си страдащ от синдрома на Даун.

114

KILL WITH POWER

преди 11 години

дани се строи

113

bolka

преди 11 години

за 129 - извинявам се, грешка - да се чете "Аз лично няма да гласувам..."

112

Анонимен

преди 11 години

До 125: Преговорите се водиха от представители на НЕК и Атомстройекспорт. Правителството не участва. Договор няма защото няма проект, а без проект не може да се сключи договор. Ако на село решиш да правиш тоалетна и за нея се иска проект. Ако не си виждал какво представлява проект питай, но не пиши глупости.

111

bolka

преди 11 години

Аз лично няма да гладувам, ако има референдум. Не защитавам никого - нито Станишев, нито Борисов. Защото изграждането на АЕЦ-а от икономическо се превърна в политическо решение. Народът е в пълна заблуда относно причините са променящите се решения дали да го има или не. Замесени са твърде много политици от няколко управления на страната ни, не само от последното. Истината не се казва на глас. Референдумът ще е само параванът, зад който ще застанат политиците ни и ще им е много удобен.

110

Анонимен

преди 11 години

Според закона инвеститор е този който плаща, също и възложител. RWE като какъв го спрягате? Лъжа е че не е имало договор за проектиране след като е налице работен проект приет от НЕК. Работният проект беше приет през 2011г. Малоумно е също и твърдението че не е имало подпис върху договора, защото такъв не съществува, има споразумение и съответните допълнения към него. Последното е 12. Има строително разрешително подписано от Л. Павлова по настоящем все още министър. Добрев нагло лъжеш!

109

bolka

преди 11 години

до 125 - ДОГОВОР може да няма, но на тези срещи не е възможно да не е имало предложения и решения и да няма никакви писмени документи. Не можете да ме убедите, че са си седели и са си говорили като на седянка.

108

Анонимен

преди 11 години

"Германската компания RWE се е оттеглила от проекта АЕЦ Белене, тъй като не е имало финансиране..." чакай *** кво стана че не вечеряаааме ?Вие ли не можете да пишете, аз ли не мога да чета ?Амчи нал тъя компания дето се е оттеглила понеже нямало финансиране е щяла да финансира...Как сте я смотали тая "статия" ?Аз знам защо се е оттеглила. Искали са и астрономическо огромно голям подкуп.Не нам кво ше отговорят когато по заповед на Вожда нагло ги попитаме що така се оттеглили