92

Анонимен

преди 11 години

Герб е на път да си присвои уникалното явление референдум, първият известен в демократичната ни история. Ще бъде направен с фанфари, лично под патронажа на президента, шумно рекламиран като ПЪРВИЯТ РЕФЕРЕНДУМ НАПРАВЕН ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО ИМЕННО НА ГЕРБ, и така ще остане в историята, това че е инициатива на БСП надали някой ще го помни, ще се запомни само кой го е провел! Лично Б.Б. благодари на другарите за подарената хубава инициатива. Да ни е честито !

91

БоСимеонов

преди 11 години

След като вашите управляващи се ориентират, макар че не личи много, средно интелигентният българин прекрасно може да направи своя избор на базата на обективни данни и факти, каза Станишев. ---Хах. Герберите си хапнаха от пуйката, от бялото месо.

90

до Румен 221

преди 11 години

Ти къде изчезна? Все повече те харесвам и се радвам,че в опосканата ни татковина има хора като теб

89

Анонимен

преди 11 години

БКП при Тато не беше такъв лъжец и манипулатор както ГЕРБ. На отчайващо явна истина казват: "Не, това е лъжа". Тия простаци час по-скоро трябва да си вървят. .Те са срам за България и срам за всеки един от нас поотделно. /Това не се отнася за "герберите". Те срам нямат./

88

румен221

преди 11 години

97-ми,ЦИТИРАМ ДОКЛАДА НА АНГЛИЧАНИТЕ, ПРОЧЕТЕН С РАЗБИРАНЕ...АКО НЯКОЙ ДРУГ ТВЪРДИ СЪЩОТО..., ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ:- ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ОБЕКТИВНА ИСТИНА...?

87

до 95

преди 11 години

Абе ти нормален ли си и в същото време защо цитираш на Манчев думите?

86

афигу

преди 11 години

Ако стане частен АЕЦ -тежко и горко на всички ни, деца и внуци. Няма да разрешат да си купите акции не разбрахте ли?

85

румен221

преди 11 години

ЗА МАЛЦИНАТА ОЩЕ НЕ РАЗБРАЛИ КОЛКО Е, ЦЕНАТА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ТОКА- До сега, за 1,39 милиарда, са произведени два и половина реактора за АЕЦ-Белене, чехския, готовия и втория полусглобен на 25% и почти цялото помощно обурудване и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория!!!- С разликата до 3,95 милиарда, само български министър, ***-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене!- Спроред консултанта HSBC, крайната цена е 5,75 милиорда евро, а усреднената себестойност на тока от АЕЦ Белене за 60 години при която печалбата е нула е само 2.42 ст/кВч. - Цената на тока през най-тежката година която покрива всички разходи и вноски по заема е 4.4 ст/кВч. - Днес Козлодуй продава по 6,5 ст!!!ПРОСТО Е, но не и за корумпирани министри - Себестойността на ТОКА (средна за 60 години) от Белене е 2,4ст. (доклад на англичаните стр.11 долу в ляво), а ЦЕНАТА на Белене е 3,95 милиарда евро при подписването... Продажната цена в доклада е 7,5 ст. средно за 60 години)- АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КАКВА ЩЕ Е ИНФЛАЦИЯТА ДО ЗАВЪРШВАНЕТО - ЩЕ МУ КАЖА "КРАЙНАТА ЦЕНА"...МИНИСТЪРЧЕТО ДОБРЕВ ЛЪГА В ПАРЛАМЕНТА, КАТО ДЪРТ САЦИАЛНО СЛАБ, КОГАТО КАЗА, ЧЕ ЦЕНТРАЛАТА СТРУВА 20 МИЛИАРДА- А ЗА ИСКАЩИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТВЪРДА ЦЕНА НА ПРОЕКТ КАТО АЕЦ-БЕЛЕНЕ - ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ... И... МОЖЕ БИ..., САМО МОЖЕ БИ..., ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ... ТА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГОЛЯМ ИНДУСТРИАЛЕН ОБЕКТ НЕ Е ПОКУПКА НА ДЪНКИ ЗА 5 ЛВ. В КВАРТАЛЕН ДРИП-ШОП!!!

84

Петър Белоречки

преди 11 години

Трабва да се зададе следния точен въпрос за референдума за АЕЦ-Белене: ЩЕ УЧАСТВАТЕ ЛИ СЪС ЗАКУПУВАНЕТО НА 2000 ЛВ.АКЦИИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, С КОИТО ЩЕ СТАНЕТЕ СЪАКЦИОНЕР ПРИ НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ??? Не трябва да се допуска България да стане финансово зависима като Гърция и да плащат за АЕЦ Белене внуци и неродени правнуци. Всичко друго са бесове на ПЕС-ове и всякаква осталная ***....

83

от САЩ

преди 11 години

26 октомври в САЩ е национален ден на тиквата!И хората уважават този ден, защото в една гладна година, след като изяли брашното, заделено да изкарат годината и като са нямали какво да ядат са се спасили като са яли супа от тиква, ядене с тиква, десерт с тиква. И така до новата реколта. След това всяка година го празнуват в последния петък на октомври.А ние не уважаваме достатъчно този плод и тъпите наричаме тикви...

82

ПФУ

преди 11 години

ГЕРБАВИТЕ СЪВСЕМ СЕ ОЛЯХА. НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ДА ЛЪЖАТ ПО- НАПРЕД ЗАВАЛИИТЕ. ОПЛЕТОХА СЕ В СОБСТВЕНИЯ ХАОС, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, АЛЧНОСТ И ПРОСТОТИЯ. КАКВО ДА ИСКАШ ОТ КУЛТУРТРЕГЕР ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТТА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА.ТОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ МУ Е ЗАД*НИКА, ТА ЩЕ УПРАВЛЯВА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ПО ПРЕСТЪПЕН МАФИОТСКИ НАЧИН, ОТГОРЕ НА ВСИЧКОТО ДА ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ВСИЧКО Е ЛЕГЕ АРТИС.С МНОГО БИЕНЕ В ГЪРДИТЕ И "АРАЛАМБЕНЕ".

81

Анонимен

преди 11 години

Ако искаш една работа да НЕ се свърши създай комисия.Това е нашенски патент.

80

Анонимен

преди 11 години

Става все по ясно, че първият амбразурчик Р. Овч. ще е и първата жертва на мъртво роденото отроче АЕЦ Белене,...а вторият: Царя който като лош покерджия игра Ва-банк и даде съгласието си са "рестартирането" на градоманският проект !

79

Анонимен

преди 11 години

Като ще говорим за пилоти и самолети,та с кой полет дойдоха тия инвеститори и кой пилот ги докара,че и за чия сметка и тя влиза ли в тая сметка.

78

киловатчас

преди 11 години

По въпроса за Белене, Бойко и цялото му правителство изпаднаха в паника и се държат като стадо разбеснели се шимпанзета! Няма ден, през който Тиквата да не се изложи на световно ниво!Но с последното си изпълнение - да пита RWE кой ги е изгонил - направо счупи тъпометъра! Тоя човек, явно си е повярвал,че държавата му е бащиния и може да я излага пред света както си иска!! Не се срамувам,че съм българин, но се срамувам от човека , който в момента ни представя пред света..

77

стоян

преди 11 години

до Румен221,това дето го пишеш са ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ И ПРОСТОТИИ,БОЗА,АМА БОЗА ВКИСНАТА,когато видя договора с Атомстрой и оценката на HSBC в ЦИФРИ И РАЗЧЕТИ ТОГАВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА,а ти *** си поредния червен шаман разтягащ локуми и лъжи,а когато пишеш за комисионните на Костов от ТЕЦ ,ако си честен,кажи за 10 милиарда евро какви комисионни е взел Р.Овч. и шайката около него,за фирма Фронтиер кажи колко парици прилапа от НЕК,няма да кажеш,но зад това име Румен221, дали не си ти Овчаров,а.

76

Анонимен

преди 11 години

НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НИ Е ЯСНО ,ЧЕ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА *** И ***...КОЛКОТО И ДА СЕ СТАРАЕТЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАКРИТА....ВЪН ТИРАНИНА-СВОБОДА НА НАРОДА!!!!!

75

диди

преди 11 години

E - досега бяха 40 мил. за референдум /ненужни разходи / , а след заплатите на тази комисия/ която не знам защо я има / - колко ли ще станат разходите --- и кой ще плаща ?

74

Анонимен

преди 11 години

ДОЛНИ ГЕРБЕРИ А ВАС КОГА ЩЕ ВИ РАЗСЛЕДВАТ??????ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 11 години

И Меркел изгони ТИКВУНА СПОМНЯТЕ ЛИ СИ?????