58

Анонимен

преди 11 години

Адамс споделя също за случай, когато Бил Гейтс се появил в NeXT за среща. Било есента на 1986г. Секретарката се обажда на Джобс (чиито кабинет е на горния етаж) за да му каже, че Гейтс го чака за среща в приемната. Можех да го видя в офиса му, стои, не прави нищо, не е зает. Но не се обажда на Гейтс, нито слиза при него за срещата. Остави го да чака в приемната един час. Това е заради тяхното съперничество.

57

Apple

преди 11 години

Най-впечатляващото качество на Стив Джобс е неговата визия. Искаме да сложим големия компютър в една книга, която да можете да носите спокойно със себе си. Това са думи на Джобс и не, не са казани при представянето на iPad през 2010 година, а през ... 1983 година.

56

Osho

преди 11 години

Нито един от приятелите ми които ползват iphone 4s не ми е казал лоша дума за моя Galaxy Nexus, след като са го разцъкали! Според мен самсунг са по-гъвкавата компания която ще излезе победител в крайна сметка, иначе диазйна на айфон и по-скоро 4ката ми харесва много, но не търся само това в един телефон!

55

mindo

преди 11 години

Я сега ми обясни къде видя да съм плюл айфона? При положение че мисля тези дни да си вземам 5 - ца ми е много чудно как съм го оплювал. За по напреднали технологични фирми - ами разбира се че има и то много. Ама като гледам какви *** имат айфон се замислям дали да не мина на ASUS padfonе вместо на айфон5. Само ще изчакам следващия модел.

54

Анонимен

преди 11 години

Аз пък забелязвам, че андроид феновете не могат да правят друго, освен да плюят iPhone и да се мъчат да обясняват на другите как техния телефон бил технологично по-напреднал и как на Епъл продуктите били ***. Жалка и смешна работа.

53

mindo

преди 11 години

Ами ти може и да си го носиш в раничка, с твоите малки женски ръчички. Повечето хора имат нормални ръце и нямат пролеми с управлението на СГС3 с една ръка. Дори е по удобно, защото не се налага да се взират в дребното си дисплейче, което прави самсунга много по удобен за управление докато правиш и нещо друго, освен да му се възхищаваш. Проблема на някои айфенове е, че не могат да правят друго освен да се възхищават на айджаджите си.

52

Анонимен

преди 11 години

Каква победа на гиганта Самсунг? Да не са спечелили 0,0001% отстъпка от глобата, която трябва да платят?

51

Анонимен

преди 11 години

"правят само умни и добре премерени подобрения от които наистина има нужда и придават реална стойност на продукта"сигурно имаш предвид, гафа с картите, покритието, антената, блутута, ливалия отенък и т.н.

50

Анонимен

преди 11 години

Кифлооо, точно айфоня ви е маркетингов ***. Епъл отдавна са задминати по всички показатели и само догонват напоследък. Единствено вие *** фанатици ги крепите още за да не рухнат. Кой ли не се изреди да ви цица, а вие дори се гордеете с това:)

49

Кифла с марамалад

преди 11 години

До 55 хората са инвестирали време и средства за да направят iPhone наистина умен телефон, и са постигнали блестящ успех защото не се изхвърлят по корейски с огромни дисплей и други маркетингови залъгалки, а правят само умни и добре премерени подобрения от които наистина има нужда и придават реална стойност на продукта. Затова iPhone e гениален продукт който не губи стойността си стремглаво, щом го изкараш от магазина и хората го ползват с удоволствие години наред и са лоялни към Apple.

48

Кифла с марамалад

преди 11 години

До 55 Абе ти чувал ли си за ергономия, умен дизайн, науката биометрия позната ли ти е? Очевидно тези думички не са ясни за потребителите на фирми като Samsung които всъщност са основно производители на прахосмукачки, перални и тостери но се напъват и в сферата на мобилната комуникация но без особен успех. Оромните дисплеи могат да направят впечатление само на такива полу-грамотни потребители какъвто виждам си ти. Дисплея на iPhone e гениално премерен нито малък нито голам с 16х9 съотношение ...

47

Анонимен

преди 11 години

Ама те всъщност са направили таблет, а не телефон, трябвада си пълен *** за да носиш 5 инчов телефон в джоба си. А размера е без значение, когато качеството на изображението е много далече от истината.

46

Анонимен

преди 11 години

Освен че е по-добър като хардуеър Самсунга е и наистина с близо 5 инча дисплей. При Айфон 5 дисплея е 4 инча ама само за реклама. Единственото повече което дава ос дтария 3,5 инчов е при браузване. Гледане на клипчета и др. си е е пак 3,5 инча дялка от от вясъке с черна лента и екранчето пак е малко. При Самсунг екрана си е почти 5 иннча и то навсякъде, браузване, клипове в Ю-туб, игри навсякъде си пълни дисплея.

45

Кифла с марамалад

преди 11 години

Абе кой нормален човек ще си кръсти операционната система "желиран бонбон" или "еклер" това само хора с увреждания могат да го измислят, това да не е някоя селска слаткарница бе пичове, тук става въпрос за високи технологии не за сладкарство и кулинарство :-))) ААА сега започнах да загрявам те гледат от Apple но за да не копират дословно са решили да преиначат нещата но не им се е получило :-))) на желатиновите крале.

44

Мазната Толумбичка

преди 11 години

Или "кифла с ла*на" :-)))

43

Бай Сладкар

преди 11 години

следващия Android ще се казва: "muffin with shit" Ха Ха Ха :-))))

42

Анонимен

преди 11 години

Ти да не си бавноразвиващ бе? Каква хартия ти линка не го ли чете? Бенчмарк тест показващ работата в реални условия на процесора. Ето ти и бенчмарк теста и за Айфон 4:gsmreview.bg/analizi/galaxy-s-ii-e-chetiri-puti-po-burz-ot-iphone-4/чети какво ти се праща а не сънувай хартии и рисунки.

41

Анонимен

преди 11 години

Само дето процесорът на хартия може да е по-мощен при Самсунга, ама при работа нещата са доста по-различни. Андроид е неоптимизирана система и затова се нуждае от хардуерна мощ, за да работи добре, и дори и така пак не е толкова гладка при работа колкото iOS. Гледах клип как дори отключването на Галаксито запъва, а при iPhone лети.

40

Анонимен

преди 11 години

Ето сравнение на процесорите на Айфон 5 и Галакси 3. technews.bg/article-27488.htmlСамсунга е малко по-дъбър а сравнение на Галакси 3 с Айфон 4S е абсурдно смешно, някъде около 4 пъти е по-муден Айфон 4S от Галакси-3, Както и Галакси 2 е 4 пъти по-бърз Айфон 4... / 42,5 кадъра в сек. за Галкси 2 срещу 11,2 за Айфон 4/ много правилно те е упътил продавача. Виж ако сравняваше Айфон 5 и Галакси 3, по можеше да се замисли човек, но и там Самсунга е малко по-добър.

39

Анонимен

преди 11 години

И между другото iPhone 5 продава повече бройки от iPhone 4s, навсякъде в ревютата и като процесор като отимизация и най-вече като качество на дисплея iPhone 5 печели. За дроп тестовете да не говорим - просто е железен.