213

Анонимен

преди 11 години

Какви референдуми при подписан проект и когато дължим вече неустойки???Все едно да се ожениш и после да питаш сватята може ли да спиш с жена си.

212

Анонимен

преди 11 години

Росен по всичко ли е инженерСпециалист повсичко, пък не си знае пълномощията. По всяка точка ли ще се изказва.Ние сме парламентарна република, а тоя човек се е взел много на сериозноКакто Уорлик навремето.

211

Анонимен

преди 11 години

Защо да не се водят преговори . Самият инвеститор знае със сигурност , че се очаква референдум и че сме нестаилна страна , в която всяко правителство ще иска да изнудва чуждите инвеститори , независимо дали взема комисионни или не. Просто новите искат да правят на пук на старите, а тия проекти не са за един мандат. В същност напълно е възможно и за две години да се построи АЕЦ. Така и така ще го плащаме със заеми, ама нали сега и едните и другите се надцакват. Ще плащаме скъп ток и това е. Ресе

210

да 262

преди 11 години

outsider, то хубаво 51% държавно участие, но ако имахме държава! Нашите правителства от 23 г. разпродават! Нищо не пречи на тези или онези да продадат въпросните 51% от централата, на когото им хрумне. И ние пак ще плащаме на чужденци, които да изнасят капиталите по света.

209

outsider

преди 11 години

Целта на референдума е да направи правителството и лично Бойко Борисов тотално безотговорни за това, което се случва. След като провалиха проекта, по който държавата щеше да има 51 процента от централата сега искат от референдума индулгенция за проект, от който държавата ще получи 0 процента дял.

208

Терафлоп

преди 11 години

"Първо аз да си построя Технопарка с американски пари в София,а пък после ще видим."Това си мисли г-н Плевнелиев.

207

Анонимен

преди 11 години

ДЕЙСТВИТЕЛНО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА НАПЪЛНО ОШАШАВЕНИ ИЛИ ПЪК НИ МИСЛЯТ ЗА *** !!! ВЕДНЪЖ КАЗВАТ, ЧЕ ЕСПЕРТЕН ТЕХНИКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪПРОС С ПОЛИТИЧЕКИ РЕФЕРЕНУМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШАВА, СЕГА СИ ИЗМИЛИХА НОВО ДВАЙСЕД - ИСКАМЕ РЕФЕРЕДУМ, ТА ДАНО БСП СЕ ПРОВАЛИ, А С НЕЯ АТОМНАА НИ ЕНЕРГЕТИКА !!! РУМЪНЦИТЕ И ОСОБЕНО ТУРЦИТЕ ТОВА ЧАКАТ !!!

206

Анонимен

преди 11 години

Частна атомна електроцентрала? С широко неизвестен инвеститор?

205

Анонимен

преди 11 години

Първо трябва да имаме държава! Която стои зад интересите на гражданите и обезпечава националната (не, само държавната) сигурност! В нашия разграден двор е опасно да има АЕЦ, това да не е дюнерджийница!

204

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 256ей болен мозък, ти вярваш ли и на 1% от това което си написал? или ТИ ПЛАЩАТ ЗА ВСЯКА ЛЪЖА?Истината е че червените и ченгетата окрадоха българската индустрия, те сега си живуркат в някой столичен офис с големите пари,придобити от грабежа на българската икономика!!!А АЕЦ Белене е поредния опит за червено-ченгенски грабеж! аман от путлерови ***!Не се ли награбихте бе , червени мафиоти! ама то алчността на простаците няма граници!БелеНЕ на нов червен грабеж!

203

Gusanita

преди 11 години

Смени ли вожда плочата, сменя я и Плевнелиев, наред с целия кабинет. До вчера нямаше нужда от референдум и Белене, а днес реферндумът е желателен, но имаше наченки за преговори с инвеститорите. Въобще доста шизофренично поведение от страна на управляващите и официалния им ПР - държавният глава.

202

Лонсдейл

преди 11 години

Плевнелиев "апелира за пълна прозрачност по енергийните проекти, за да бъде българският народ коректно информиран, преди да направи своя избор" - хайде бе, доколкото ни е известно онези, чиито интереси президентът пази и на които служи, изобщо не са привърженици на прозрачността. Мисля че Росен пак нещо не е разбрал или както винаги говори колкото да каже нещо.

201

до 252 :-))))

преди 11 години

Имах си аз да не е иконимически целесъобразен за американци и англичани.

200

+-+-+-+-

преди 11 години

Докладът е ПОЛОЖИТЕЛЕН за икономическата целесъобразност на проекта. За кого е целесъобразен? За англичаните ли? Нали английска банка прави анализа.

199

Тикво нали искаше

преди 11 години

твърда цена. Когато руснаците му казаха 6.3 млрд Евро той изведнъж смени плочата и сега плямпа за 24 млрд лева. Абе ***, това кой ти го каза и по курса на СИК или *** смяташ евро/лев

198

Станишев

преди 11 години

направи голяма грешка, че остави 8 милиарда лева готова пара на тоя плондер заедно с некадърния американски лакей Дянков. Плати за Белене и я направи изцяло българска и държавна и да им се пукне жлъчката от яд на сините *** на Костов, пък Тиквоний да се чуди отде да намери пари, а да не се хвали като човек,който прави сватба с чужди пари

197

до Хейтърите

преди 11 години

От "социолога" :D:D:DНе сладури, Просто наех хора да работят за мен и за това разполагам с много повече свободно време. :)Наистина, не мислете, че всички резултати са поръчкови... Относно политическата нападка, бях симпатизант на ндсв, но ми беше за последно, хахахахаха, в момента симпатизирам на собствения си интерес и мога да Ви посъветвам и Вие да подходите така! :)Никой няма дори да Ви благодари, ако помислите или направите нещо за него, извън приятелския Ви круг. Тъжно, но факт!

196

sava gentil

преди 11 години

Какъв референдум иска Плевнелиев? Пита ли ни дали сме съгласни за строежа на София тех парк?! Значи всеки се сеща да се допитва до народа само, когато не му изнася.

195

къртач

преди 11 години

Първо да свалим "герб" от властта, а не преговори за АЕЦ Белене!

194

ДО 244

преди 11 години

"...всички с нетърпение чакаме да започне строежът..."Поради каква причина е този неистов копнеж?