11

Ани

преди 11 години

А Цеков сигурен ли е че са постъпвали необходимите вноски за ЗО задължение на държавата??? Защото като искат да са прозрачни е крайно време да осветлят какви пари ТРЯБВА и какви пари ФАКТИЧЕСКИ постъпват от държавните задължения по сметките на НЗОК и НОИ.

10

9689

преди 11 години

Пълна лъжа,цените вървят нагоре.Това е пи ар акция започната от *** .Най простият пример-прочетох по долу и допълвам-аспирина.А от любовницата на русенския милиционер нищо не става.

9

пенсия

преди 11 години

Ще стане ама някой друг път . Важното е да ги лажем. Не ги ли лажем друг ще ги лаже. Браво на измисления министър .

8

Анонимен

преди 11 години

Ало, анонимния с пълнежа - ти това си го налепил по целия ИНЕТ бре... Кога успя? Сам ли го измисли, или някой ти го каза?

7

Анонимен

преди 11 години

Днес в барчето на парламента бяха открити кифли със съмнителен кафяв пълнеж. За добро или лошо всички били изкупени за отрицателно време. След подаден сигнал, служителите на Националната следствена служба тръгнаха по петите на доставчиците, а чрез тях се добраха до производителите. В производствения цех бяха открити 10 клекнали върху тестото ***...Престъпната група беше наречена Карамелените момчетаБТА НОВИНИ

6

безпартиен

преди 11 години

Трай коньо за зелена трева.За баничар сложен краставичар и после искате да има полза. Ала бала , по гербараски.Пази боже сляпо да прогледне.

5

Бах тез цени!

преди 11 години

До АнонименИ на мен ми искат 1.4 лв за кило зеле или 13 лв за хубаво сирене!

4

НЗОК

преди 11 години

Що не ни приемат в Шенген, мама им брюкселска ?!?!

3

Анонимен

преди 11 години

Аз пък ще се оплаквам. Докато ми искат 5 лева за *** Аспирин все ще се оплаквам.

2

Здрав болен учи

преди 11 години

До Болен здрав носиДа беше си купила Стопацид,без рецепта е! Ама нали можем само да се оплакваме....

1

Болен здрав носи

преди 11 години

Голямо здравеопазване, голямо чудо.Отивам днес в аптеката и искам блистер Ранитидин, който ползвам от години.Умирам от болка.Нямате рецепта г-жо , ми пее аптекарката.Е да умра ли до понеделник без рецепта?