49

Smurf

преди 11 години

Първата фирма на Бойко Борисов е с предмет на дейност внос износ търговия с лекарства и фармацевтични продукти , не е охранителна фирма. Така че понеже е от 20 години в бизнеса с лекарствата , не е случайно че от 3 години в България все за поевтиняване на лекарствата си говорим и те все по-скъпи стават. То е като със стандарта на живот при Герб все за по-добър стандарт си говорим и все по-бедни ставаме

48

Анонимен

преди 11 години

Това с цените на лекарствата е от повече от 15 години.Всички присъстващи в парламмента управници са се облажили.И краят не му се вижда!

47

pamet

преди 11 години

тези дето сега плюват да не би да са на 4години. та не си спомнят за какво говорехме преди. някой да ни е казвал преди бойко за тези одити,ревизии,афери. всичко се покриваше. сега поне има информация какво става в тази държава.никога преди хората незнаеха какво се случва в енергетика ,фармация,пътища,спорт. сега всичко е на масата и се говори открито.пъпката забогатяваше много преди бойко да стане премиер.

46

Алчност безбрежна

преди 11 години

Причината за поскъпване на лекарствата не е някаква си Нормативна уредба, а алчноста на нашите аптекари. Куриозът бе, че ако купуваш лекарството свободно, отколкото със рецепта, плащана от Здравната каса. Госпожо министър, защо не приемете Закон за наказание на алчноста, прилагана срещу здравето на гражданина?

45

пипи

преди 11 години

причината е че си мълчиме цял живот и ни мачкат до последно *** народ

44

ха ха

преди 11 години

*** яко са цоцали болните пенсионери:)))) хак да им е ! ПАК ДА СИ ГИ ИЗБЕРАТ ДА ДА ГИ ДОУМОРЯТ! Тъкмо няма да има кой да гласува за *** вече! Ще се отървем!

43

Анонимен

преди 11 години

Цените на някои лекарства поскъпнали с до 400% през 2008-2011 г. Хайде сега ми кажете друга държава в света,не в Европа дали има такова поскъпване на нещо което толкова пряко да касае живота на хората,няма,няма и да има защото в Чалгария сме *** и търпеливи,толкова *** сме че сме си избрали мутри и фузкултурници да ни управляват,пак световен феномен. То не бе горива,лекарства, застраховки,храни, услуги,такси, телефони сметки , ток, месо, олио,брашно, НА ВСИЧКИ РАЗХОДИТЕ ИМ СЕ КАЧИЛИ, А НАШИТЕ

42

Братко

преди 11 години

Що не ни приемат в Шенген, мама им брюкселска ?!?!

41

xxl

преди 11 години

"Тежката артилерия" е на снимката. Не мога да разбера симпатична ли ми е или не.

40

Smurf

преди 11 години

Еми така ще е Герб смени 4 министри на здравеопазването , всеки по 100% увеличение на някои лекарства, ето ти 400% увеличение ако сменят министъра още един два пъти може да инкасират и 600% увеличение, що не, важното е да се режат лентички и да се дърдорят глупости за реформи, борба с корупцията и подобряване на положението. А да вземат да спрат да се грижат за хората , че от грижи ще ни уморят до крак

39

NAPOLEON

преди 11 години

TOZI MINISTUR OSVEN ZA ....... ZA DRUGO NE STAVA.NALI E OT DULOVO I TQH DA GI ..... ***.

38

Анонимен

преди 11 години

Източват здравната каса ,това става

37

Анонимен

преди 11 години

хахахах те в САЩ не могат да се преборят с фармацевтичните картели, какво остава за България

36

анонимен

преди 11 години

и няма как да е иначе..та нали куцо и сакато е прикрепено към този бизнес..и си смуче печалбата до 10 коляно..и иска огромни печалби та си вдига цените както се сети..а държавните контролиращи органи..ги има само на ведомостите за заплати...интереси и пак интереси преплетени като свински черва са ..а народа нека си говори..важното е частника да ***

35

45

преди 11 години

Я научи парвъ съдържаталната част на думата "политика" ***! Ще разбереш, че дори има лекарствена политика! *** си като Калинка!:)) Или ти си и първообраза!:))

34

анонимен

преди 11 години

Тъпият БЪЛГАРИН не разбра , че и накъдето и да се обърне . дупето му , ще бъде ОТЗАД./Пак го удари на политика/.

33

Анонимен

преди 11 години

Причината е безмерната алчност на новоизлюпените властимеещи бизнесмени и политици,пряки наследници на БКП+ДС

32

Анонимен

преди 11 години

Тази нали я взеха от психото в Русе, което е показателно за душевното състояние на герберите!

31

Анонимен

преди 11 години

Убийците от ГЕРБ как се кефят! Лошата новина за тях е, че краят им идва!

30

Избирател

преди 11 години

ХАхахахахахахахахахаКрадливите червени *** газ пикаят.Н Е К А.Сега реват на умряло, щото не могат да цуцат от бюджета. И стоят гладни. И псуват.