217

крупие

преди 11 години

Както се разбра, Борисов е загубил на белот от Е.Димитров и затова му е предоставил правителствения самолет да си повози футболистите...Последните сведения от сигурен източник гласят,че Тиквата е проиграл АЕЦ Белене на сантасе от Дж.Уорлик, преди да си замине, затуй изгони руснаците и я подари на американците.. Ама както е известно апетита идва с яденето - бил вече уговорен покер с новата посланичка, на който Тиквун е заложил "ва банк" - цяла България заедно с крепостното население...

216

румен221

преди 11 години

ДОКЛАДА НЕ ОБИЧАМ КОМУНИСТИТЕ, НО В СЛУЧАЯ СА ПРАВИ ЗА ДОКЛАДА НА HSBCmi.government.bg/bg/news/Ikonomicheski+model+na+HSBC+za+Belene+i+doklad+za+finansova+inspekciya+na+NEK-642.htmlЕТО КАКВО УСТАНОВИХ ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО ПРОЧИТАНЕ- СЪДЪРЖА САМО 15 СТРАНИЦИ 2 СТР. ТЕКСТ, 6 ЗАГЛАВНИ СТРАНИЦИ И 7 СТР. ГРАФИКИ??? И ЗА ТОВА СА БРОЕНИ 2 000 000 ЕВРО?!?!?! (А ЧУХМЕ ЗА 200 СТРАНИЦИ)- ДОКЛАДА Е МЕНТЕ!!!Изходните данни са дадени от НЕК (хора на ГЕРБ)!?!?!- (Първа графика) - Още първата цифра(стълбче) е невярна. Посочени са разходи до 2012г от 1.65 милиарда евро (вместо реалните 1.39), но в таблицата за финансиране сочат 2.017 милиарда (ПОСЛЕДНО КОЛКО???).- Комулативната максимална цена ВКЛЮЧВА И РАЗХОДИТЕ ЗА ИЗВЕЖДАНЕ ОТ ЕКСПЛОАТАЦИЯ и в доклада е 7.7 милиарда евро (само без първото надписване 7.4 милиарда евро) EPC договора е подписан с базова цена 3,995 милиарда, но в доклада фигурира цифрата 6.131 милиарда и 8.149 в таблицата за изчислявани цената на киловат. Но по данни на НЕК, а те откъде знаят цените без договор??? Така могат да я изкарат и 15 милиарда- И ВЪПРЕКИ ЯВНАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ДАННИ, АНГЛИЧАНИТЕ ДАВАТ СЕБЕСТОЙНОСТ 1.21 ЕВРОЦЕНТА И ПРОДАЖНА ЦЕНА ОТ 7,49 ЕВРОЦЕНТА (СРЕДНО ЗА 60 ГОДИНИ ЕКСПЛАТАЦИЯ ПРИ ЗАЕМ С УБИЙСТВЕНА ЛИХВА 8.5%... - А ЗАЩО НЕ 16 ИЛИ 26%...?!?!?)- Но в следващата графика авторите твърдят, че тази цена трябва да се коригира (самите автори не вярват в нея)- Общ размер на ПЕЧАЛБАТА ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА Е 405,45 МИЛИОНА ЕВРО, а за 60 години, с инфлацията - 97,2 МИЛИАРДА ЕВРО!!! - АХА-А-АААА, ЕТО КАКВО БИЛО ПОЧТИ 100 МИЛИАРДА ПЕЧАЛБА!!!- Има изрична уговорка, че данните на НЕК изискват счетоводна проверка (съмнително високи са)Накрая се прави убийствена за поръчителите забележка:- Информацията, използвана при подготовката на настоящия доклад е от материал и информация от вас (АЗ ЧЕТА ПРАВИТЕЛСТВОТО), WorleyParsons, НЕК, и АЕЦ "Козлодуй" и не е независима проверка от HSBC.И СЛЕД КАТО НЕ Е НЕЗАВИСИМА ПРОВЕРКА ОТ HSBC ИЗЛИЗА, ЧЕ публикацията Е ПРАВИТЕЛСТВЕНА ИЗМАМА!!!НЕ АНАЛИЗ, А ГАВРА С ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА КОФТИ МАТРЯЛА

215

ЗА БЕЛЕНЕ

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй се изплати още по татово време. Това, че печалбата и е малка се дължи на факта, че изкуствено и държат цените ниски, за да компенсира скъпия ток от солари, вятър и американските ТЕЦ Марици. Освен това отива за износ като познай къде отива разликата. Верно каза вчера Б. Манчев държавата е виновна. Неговия ток от соларите се изкупува от държавата за 700 лв/квч, пък той си купува от НЕК като потребител за 120лв/квч

214

Анонимен

преди 11 години

Развитието на сагата руска БелЯне Аец продължава. Премиера говори за американски инвеститори, наши дългове към Русия - само не и за български интерес. Не става въпрос за интереса на Р. Овч, Владо Манчев и тези от шайката на поцелуйковците около д-р Борисов, а за тези на електаротора му и останалата част от надореца. Чудя се, пък и никой не казва - каква ще е ползата за хората извън кръга на д-р Борисов от тази руска БелЯне Аец дето ще се строи уж от некакви американци и, които никой не ги знае кой са и какво са?

213

ПРЕВОД НА

преди 11 години

-РУМЕНИ *** КРАТУНИ - ЧЕРВЕНИ БЕТОНН ГЛАВИ - ТОВА Е ТОЧЕН ПРЕВОД. Е КАК ЦЕНАТА НА ГАЗТА ДА НЕ Е 600$ НА ТОН! КОЙ ГО ДОГОВОРИ? КОЙ ВЗЕ РУШВЕТА? ТОВА СА РИТОРИЧНИ ВЪПРОСИ ЗА ВАС ЧБГ!

212

ФАШИСТ

преди 11 години

гледах предаването "референдум" по БНТ. В опонирането си с Цветанов , Овчаров остана безмълвен на 2 въпроса , ЗАЩО ?! Не съм симпатизант на ГЕРБ но не и на БСП, враг съм на Костов - ПРОСТО СЪМ БЪЛГАРИН И СЪМ ПРОТИВ АЕЦ " БЕЛЕНЕ "

211

Анонимен

преди 11 години

nikakav referendym triabva da se stroi AEC BELENE i do aeca da se napravi zatvor za gerp i sds

210

Анонимен

преди 11 години

от кога комунистите - бсп имат Бог ???

209

Анонимен

преди 11 години

Възхитен съм от Румен Овчаров ,един изключително кадърен човек който милее за България.ЬЕЦ белене ще я има и ще бъде построена за благото на страната.Всички които са против да го духат.

208

Анонимен

преди 11 години

Този *** на снимката би трябвало да търка наровете.

207

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене НЯМА ДА ИМА !, а ТОЗИ трябва да е първият, който трябва да влезе в затвора за разхищението на огромни национални средства и за сключване на заробващи и непосилни договори застрашаващи суверенитета на страната ! Амин !

206

BIG AL

преди 11 години

Купувахте ли си САМО руски коли с чакане ? купувахте..си : Имахте ли си ЕДИН генерален за 35 години ? имахте , сега обаче- ще са БОГАТО политбюро :)..и пак ще си имате ) Имахте ли си два-три червени вестника ? имахте си .. Имахте ли си лагери- за певци, интелигенция, свещеници, демократи ? имахте си ..ПАК ще си имате .. Имахте ли си славославеща БКП - телевизия ? имахте си ..Пак ще си имате .. Имахте ли си свинари начело "? имахте си ..Пак ще си имате ..Руски..) Имахте ли си ВЕЧЕН строеж на НЕЩО _ което е на загуба и фалираха ?? имахте си ..ПАК ще си имате .. Имахте ли си съветски "дейци" - начело на България ?? имахте си..Пак ще имате .. Имахте ли си КПСС и БКП- вечна дружба ? имахте си ..Пак ще си имате ..

205

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО руско начинание в България - трябва да се посреща приятелски!!Ако искате да я има България де...

204

BIG AL

преди 11 години

Купувате ли си САМО бензин от ЛУК ? купувате .. Купувате ли си САМО руски газ ? купувате .. ЩЕ СИ КУПУВАТЕ ли САМО руски ТОК ???..Ще си купувате .. Ще ходите ли на море САМО ИЗВЪН руските градчета, колонии и лагери ?? Ще ходите.. Ще ви управляват ли САМО руски агенти - гоцета и сие ?? ще ви управляват.. Ще слушате ли САМО ОЛИГАРСИТЕ - руски наместници тук ?? ще ги слушате .. Ще си стоят ли вечно съветските и шумкарските паметници ? ще си стоят .. Ще си трае ли БОКО и дума да НЕ казва СРЕЩУ Гоце ??..ще си трае .. Ще позволявате ли САМО НЯКОЛКО СВИНСКИ МУТРИ- олигарси - да ви управляват?? ще позволявате ... Ще ви "обясняват ли по "путински" - КОЛКО и КОИ са вашите ГРАЖДАНСКИ права ??..ще , ще ... Това е положението за сега .

203

BIG AL

преди 11 години

Костов пак е прекалено мек ..Става дума за независимостта на България , член на ЕС -от руската държавна мафия ..Путин и без пари ще иска да ни построи АЕЦ-а - за да ВЛЕЗЕ в ЕС с 'удобрена " атомна електороцентрала ..За да ни СТОВАРИ тук - цялата ядрена мръсотия- а токът да се ИЗНАСЯ- на печалба или загуба - НЯМА значение за Империята ..На император - никой не може да му търси сметка, който и да е той ..За Имерията е важно да има някакво ВЛИЯНИЕ на Балканите !! Да има икономически лостове за изнудване ..Да откачи България - на първо време икономически , а после и ПОЛИТИЧЕСКИ - от ЕС ..Това е крайната цел : отново да сме 16- тата съветска "република"..Разчита се на старите КГБ- агенти , на подкупи , на прости фуражки , на кримита , на златевци , на дс- пенсионирани мутри , на "експерти"-които да будалкат крепостните и т.н..Империята на ЗЛОТО - още не се е отказала от България!1 Водят си ни за тяхна колония!! Навлизат в България по всички линии..Ботоксовият кагебист иска пак да разширява империята..Олигарничният "модел' се прилага и за България !!Генералните сектретари - са новите олигарси !!ВСЯКО руско начинание в България - трябва да се посреща на нож!!Ако искате да я има , България ,...де...BIG AL

202

orce

преди 11 години

B.Borisov se zalete vo slucajot BELENE kako slon vo staklen kafez.Tesko ce se izvlece ova mu bese loso izigrana igra.Go namestija negovite .

201

Анонимен

преди 11 години

Този как не го понасям. Прословутият Р.Овч. - корумпиран от корените си. Не гласувайте за Белене, защото щом той участва, значи народа ще пати.

200

Спин и Дрисня

преди 11 години

Ако БСП е спин от който отърване няма, ГЕРБ са *** - днеска ги има утре ги няма, обаче кой инвеститор би дошъл при такава смрад. Вие с кого предпочитате да работите със спинозен или с ***????????????

199

Анонимен

преди 11 години

"Бог да пази БГ от енергийната политика на ГЕРБ .., казал Р.Овч. , сина на Червения еничарин Коста Овч., на НКВД -ДС престъпника и *** ! ... Червените безбожници и към Бог се обръщат !За кой бог става въпрос др. Р.Овч, нали вие и вашата партия не вярвате в Бог ? !Може би Ленин , но то стояло там в Кремъл , умряло , а и без мозък , щото много миришел та му го махнали !Виж за АЕЦата Беленска си прав др. Р.Овч. , трябва да се строят АЕЦи и не само в Белене , а във всекиБългарски град и село , дори по няколко ! Абе що не вземете да направите на всяко *** по едно атомно кюмбе , руско , по списъка , по подписката дето я събра СтанишеФ , да се топлят всички от коалицията БСП -ДпС - ЕвроРома , а Българите нека мръзнат , .... без "братската помощ" на СС *** !Така де !

198

Анонимен

преди 11 години

ПОДПИСКА ----- ДА , не е достатъчно !ДА , за поне 51% БЪЛГАРСКА АЕЦ .