16

oejulnenrui

преди 5 години

theprettyguineapig/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="theprettyguineapig/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> ffi.kgbc.m.dnes.bg.fix.bd theprettyguineapig/amoxicillin/

15

Анонимен

преди 11 години

Страхотен актьор! Аз много го харесвам. Той е един от тези, които са ме карали да се смея от сърце и с удоволствие ще отида да гледам монолога му.

14

Анонимен

преди 11 години

На театър ходя редовно, изгледал съм сигурно всички български филми. Както във всяка една сфера, така и в киното и театъра има както недооценени, така и надценени актьори. За мен Мамалев е силно надценен, винаги ще си остане в сянката на Велко и Павката. Боли ме истински за недооценените. Наскоро си пуснах "Ако можеш, забрави", някой да е гледал скоро Иван Григоров или Андрей Андреев някъде? Да бяха само те, но не са. А в същото време всеки ден ни облъчва недоразумението Вачкова. Жалко!

13

wtf

преди 11 години

Моля, посетете поне една стойностна театрална постановка, преди да коментирате. Виждам доста жалки коментари. Ако отидете да гледате монолога на Мамалев, без предразсъдъци и с капка добро настроение, ви гарантирам, че ще се забавлявате. :)

12

LM

преди 11 години

Очевидно не ходите на театър, за да коментирате така злобно Георги Мамалев. Според мен той е страхотен.

11

Анонимен

преди 11 години

не знам за цялото човечество, ама една част от него се нуждае от това да си почине малко от натрапчивото присъствие на бездарни артисти, втълпили си че са велики комици.

10

Анонимен

преди 11 години

имаше времена му вървяха тъпизмите, ама писва де. то никой не може да надскочи себе си.

9

Discovery

преди 11 години

Не са Ви по-умни исказванията от споменатия в статията, изобщо защо всеки българин си мисли, че само неговото мнение е най-правилно. А ми е много интересно, като почнат да се ядат некакви и пишат коментари от сорта на До едикой си и т.н... и го превърнат в чат, чудно ми е тея хора дали работят или са кварталните ***, дето на живо две думи на кръст не могат да вържат :). Недейте коментира другите себе си гледайте...

8

jkkj

преди 11 години

Мамалев, винаги си си бил доста глуповат.Та то от доста ренесанси, либерализъм и разкрепостяване на нравите стигнахме дотук, а интензивното технологично развитие направо ще побърка хората.Затова и икономиката на света вече стагнира, нищо ново не се измисля, всичко буксува.Напротив света трябва да премине към по -консервативна фаза на развитие и да се обуздае дивашкия глобализъм за сметка на засилване на националните държави.

7

Пич

преди 11 години

Прав е Георги Мамалев, но понеже е прекалено ***, не може да стопли иронията на изказването си: за да настъпи ренесанс, трябва самият той да се застреля, а с него да си иде и ордата други смотани наши "артисти".

6

Анонимен

преди 11 години

Клуб НЛО ! Със сълзи съм се смяла на това предаване! Беше ми любимо. Жалко, че вече няма такива!

5

ПОП

преди 11 години

Човечеството вече се нуждае от Ренесанс на ПРОСВЕЩЕНИЕТО!

4

Мунчо

преди 11 години

Преждепишещите-като нямате какво да кажете,що се хабите да пишете тук...

3

Анонимен

преди 11 години

С не трябва да е на ротационен принцип. Аз бих сложил само Германия и Франция да ръководят съюза. Защо трябва да натовариш едно малко дете да вдигне сто кг чувал, като няма да може+++Защото малкото дете с гледане не се учи. Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е майстор касапин. Въобще, Мамалев що не си гледа сцената ами ръси мозък ? Айде да си остане в ролята на актьор, че най му отива. Напъните за анализи да ги запази за масата в кръчмата с приятелите си.

2

Анонимен

преди 11 години

Не виждам как точно театърът ще дръпне духа напред. Отиването до еатъра и гледането на постановката не променя по никакъв начин човека.

1

Анонимен

преди 11 години

Да то и без това в България е лукс да се реши!