11

Ами то там

преди 11 години

си му мястото другарю Путин

10

охохохо

преди 11 години

РУСНАК пък държи британска/еврейска преса....е как става това...без да слугуваш на определени финансови кръгове?Не за затвора,а директно за урановия рудник-краднал,краднал,а сега парите му навън...

9

гражданин

преди 11 години

До kirezaВсички руски магнати са за затвора,ако Русия е нормална страна.

8

kireza

преди 11 години

Когато живеех в СССР такива като него получаваха по 170-200 рубли заплата,до като работниците получаваха по 800-1000 рубли!Та питам аз,как със 170 рубли стана милиардер?По абсолютно същият начин и нашите партбандити станаха милионери а един дори е милиардер!Как го направиха?Цял живот работих като икономист и зная как го направиха,но да си мълча,че......По честн път е невъзможно,гаранция Франция:)))))))))))

7

Анонимен

преди 11 години

Не виждам какво се прави той си е виновен за боя! Закона е за да се прилага а че се прилага на милярдерите това само доказва че той РАБОТИ !

6

Анонимен

преди 11 години

пред Путин парите нямат значние... и 1,1 милиарда да имаш пак ще чукаш камъни цял живот в Сибир.

5

логика

преди 11 години

Жалко за човека, но винаги съм се питал:КАК БЕЗ благословията на могъщата РУСь се става МАГНАТ??Както онзи от Сибир, който живее в Лондон, притежава отбори..Всичко в бившия соцлагер стана с разпределяне на наши хора на парите.След това някои бяха уцелени от снайперисти, други- като в РФСР- в затвора.. трети поддържани като онзи в Лондон...Не може от бедняк да станеш богат, магнат, без Партията.И след това- когато и както каже ОНА.

4

Анонимен

преди 11 години

Руснаците ме кефят, след като паралиите не дават част от богатството си на държавата - в затвора. Кога крадяха добре беше, сега дойде време да дават, ако не в зандана да събира бълхи:))) де да бяха такива и нашите...

3

Анонимен

преди 11 години

Олигарх... Чумата на всяка държава !

2

Анонимен

преди 11 години

На избоите в Русия втората партия след тази на Путин беше Комунистическата партия! Или тоя олигарх е спонсорирал комунисти или някоя партия тип - Слави Бинев! Истината е че като милиардер той си позволява да нападне човек публично което си е чист затвор! В САЩ съм сигурен че ще отнесе хем голяма глоба хем ефективна присъда! Ако и българските мутрагени имаха страх от закона щяхме да живеем по-добре! А не да те бият на магистралата щото някакъв к*етен бързал както пребиха журналиста на БНТ!

1

Анонимен

преди 11 години

Ами точно и това заслужава! Всички трявбва да се страхуват от закона!