62

Анонимен

преди 11 години

Да кажат и покажат колко атомни централи са построили тия ***,да видим къде се намират и как се стопанисват.Ха сега изненада проверете в нета такава компания няма.Растрел за тая мафия-начело с винету и тетка Цецка.

61

До емигрант

преди 11 години

Според мен няма поне у нас голяма разлика коя партия ще управлява /всичките са маскари, както е казал великият Алеко/. По-правилното е да има силно гражданско общество, което да проявява нетърпимост при всеки грешен ход на управляващите, да отстоява своите права и свободи, да бди какво се случва и мигновено да реагира. А то на практика какво става: всеки плюе, негодува, иска друга партия да ръководи, но улиците за "празни". Няма демонстрации, а само констатации.

60

До емигрант

преди 11 години

В БГ денонощно се водят спорове, относно политическите партии. Кой е комунист, кой е демократ, коя партия ще се справи с кризата и ще стане по-добре. Не знам не се ли наслушаха на празни обещания цели 23 г. Сега залагат на Меглена Кунева. Пак ще е същото. Преди се залагаще на царя, след това на ГЕРБ и т. н. до безкрайност. А живота си изтича, както водата в пясъка. И човек докато се лута като погледне е вече на 70 г. и нагоре, ако доживее. И целият му живот е минал в очакване нещо да се случи.

59

До емигрант

преди 11 години

Аз живея в БГ, но не знам защо хората ти цъкат минуси за твоето мнение. Просто не мога да ги разбера. Не одобряват това, че си напуснал страната. Ами и аз ако бях по-млад щях да направя същото. Защото тук освен да се цъкат минуси и да се констатира друго не се прави. Не им харесва живота, който водят, но не правят нищо. Това, което става в Гърция, Испания и други страни от ЕС, тук е табу. А хората там живеят далеч по-добре и пак са недоволни. Но си отстояват правата.

58

АнТоНиМеН

преди 11 години

Мда, ще победим енергийната (не)зависимост! Очаквам скоро предложения за инвестиции и от други чуждестранни консорциуми - ВиК (Венецуела канал), МВР (Минист. на Великобританските работи), ГДБОП (Господарственая дирекция ....), индийски конгломерат за кмет на София, китайско сдружение за Президент и талибанско движение за Парламент.Моля, цените не са посочени, но очаквам с трепет вашите оферти !

57

Лъжете

преди 11 години

Тук не става въпрос за инвестиции !(ДЕВЕТ Американски Компании " Global Power Consortsium" , искат да КУПЯТ. " ИЗОСТАВЕНОТO". Белене .АЕЦ е най евтината енергия и трябва да остане на Българската държава . Токът ще стане още по скъп , и сигурноста на централата ще е под съмнение ?

56

Престъпно намерение

преди 11 години

Това ще бъде най-големият грабеж и продажба на народно богатство, което е извършвано в България. АЕЦ, които са винаги печеливши, трябва да бъдат държавни, защото ще осигурят големи печалби за народа, а не частни, за да заграбят американците цялата печалба, Герб ще налапа комисионните, а за българите остава голият к .рейтинг на Борисов. Значи, когато руснаци искаха да я строят при 51% българска собственост не може, а 100 % американска-може. А сме дали досега 1,5 млрд за площадка и др Престъпници

55

До възмутен

преди 11 години

Прав си. Имам чувството, че тези които пишат сънищата си не са прочели нашата история. Да не говорим за четирилогията на Димитър Талев, за произведенията на Иван Вазов, Елин Пелин, Николай Хайтов и още много други. Те само са слушали новите вождове в новините и по митинги. Прости им Господи.

54

г

преди 11 години

Как изведнъж всички и правителство и опозиция,са съгласни ,да разбира се ,да имаме нужда,за благото на България, мрън ,мрън, мамиц.та им *** хиени дърти знаят че всички ще бъркат в кацата с мед

53

киловатчас

преди 11 години

Във всички правителства, от 23 години насам, е имало негодници които са се облагодетелствали с нещо от държавната софра, но такова нагло , безочливо и мащабно продаване на българските национални интереси ,като при това правителство, не е имало в новата история на България!!!

52

киловатчас

преди 11 години

Тая далавера е съшита с толкоз бели конци, че само слепец няма да я види! Първо се проваля проекта за ДЪРЖАВНА АЕЦ, след туй "неизгодния" проект се дава на ЧАСТНА АМЕРИКАНСКА компания...Следващата стъпка ще е затваряне на 5 и 6 блок на Козлодуй, под предлог,че лошите руснаци ни изнудват за нещо си... Познайте до три пъти на ква цена ще ни продава тока ЕДИНСТВЕНАТА ядрена централа /американска/ Белене - справка Марици 1 и 3... Честито , братя българи!!

51

Анонимен

преди 11 години

Тази турта Цецка като я гледам и тя като нашата депутатка Фидосова и за еб.не не става. За друго няма смисъл да говорим.

50

Анонимен

преди 11 години

Еколози и зелени реват само когато добре им платят,второ пак ша ни разпределят,дано поне сега уцелиме отборо а Ьмериканците дано отпуснат малко и за народо.

49

анонимен

преди 11 години

Някой май ги е напляскал,та бият отбой и Кака Цецка,стар Кадър на БКП намира изход от конфуза

48

анонимен

преди 11 години

Поредната порция смях,от Бардака на ............

47

възмутен

преди 11 години

Ето ви и още информация за съмнителните далавери, които правят ГЕРБ:Представителят на инвеститора, който се представи като Самюел Реди,обясни, че те планират да запазят технологията, предложена от "Атомстройекспорт", и нямат намерения да я променят.В отговор на любопитството кой точно е инвеститорът, Реди каза, че компанията ще представи референции за своята идентичност, когато влезе в официални разговори с НЕК.По-късно в кулоарите на парламента той уточни, че компанията "Глобъл пауър консорциум" е регистрирана в щата Делауеър.Тъй като на срещата в парламента не беше точно изяснено каква е тази американска компания, която ненадейно се заинтересува от спряния проект АЕЦ "Белене", потърсихме обявеното име "Глобъл пауър консорциум" в интернет, но то не се появява.Читател на dnevnik.bg пък изпратил във форума на сайта линк с името на компанията - globalpowerconsortium, под който обаче се появява сайта на Quantum Group и там няма нито дума за такава компания, нито за неин представител с името Самюел Реди.

46

бляяя

преди 11 години

До възмутен- Съгласен съм със всичко казано от теб, но каква е истината- възмущаваме си се по къщите, по форумите-бля, бля... Така не става и няма да стане, докато не се събудим. Кога обаче или какво още трябва да стане, не знам , но силно се съмнявам. Както казват някои- дано, дано, ама надали.

45

възмутен

преди 11 години

Три години ни правят на маймуни и всеки, който го отрича, е против своя народ и своята държава! Три години се правим на слепи и глухи, три години се хилим на глупостите на управляващите, три години езиците ни виснаха до земята да се лигавим на същите тези, които ни тъпчат, които ни управляват с рекет и изнудване чрез всякакви измислени данъци, такси, глоби, увеличаващи се постоянно цени, без грам свършена работа и без лев за нито една прослойка в обществото! На това ли се радваме? Аз не!

44

възмутен

преди 11 години

До НЕ на АЕЦ'Белен - каква руска наглост бе! Стига сте се яли с руснаците! ГЕРБ съсипаха държавата! "Демократите" в тази държава обърнаха историята ни с краката нагоре - щом сме нямали турско робство, щом Левски е бил престъпник и турците са си вършили работата, щом руснаците не са ни освободили,щом от родата си се отказват, само и само да се пишат демократи, това надминава всичко! Един народ, който се отрича от историята си,не е никакъв народ! А ГЕРБ са шепа хора,случайно пападнали по върховете

43

Анонимен

преди 11 години

Аман от ид*оти, които се самоназначиха за "управленци" на бедната ни държавица! Тези са способни и майките си да продадат за задоволяване на собственото си просташко себелюбие и мутренско перчене! Цеца въобще нямам желание да я коментирам!