211

рико

преди 11 години

ГЕРБ демонстрира мускули за нещо незначително. За важните неща, обаче показва некадърност.

210

fckffSergey

преди 11 години

тоя Сергей започва да се излага като Волен Сидеров :D:D:D:D

209

pool

преди 11 години

В случая Станишев е много прав!!! Време е Бойко да върне концлагерите,как така ще пееш против ГРОБ!!!! Я вижте как се борят с престъпността, разбиха нарколаборатория и хванаха нейния тартор 90 годишната баба Велика Ташкова... как можеш ти да не вярваш на ГРОБ???

208

Анонимен

преди 11 години

ДОЛНА МАХЛЕНСКА СВАДА! ЕГА ТИ ПАРЛАМЕНТА! А така небръснат Главният ни прокуро удивително прилича на Мишо Шамара!ЕГА ТИ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!

207

tanja

преди 11 години

cлед Освобождението първата българска конституция, приета на 16 април 1879 в член 23 определя, че Българското народно знаме е трицветно и състои отъ бeлъ, зеленъ и червенъ цвeтове, поставени хоризонтално.тази песен е гавра с всичо българско!cтанишев,за тебе няма нищо свято!А сега остава и децата да научат новата символика на знамето ни!Позор!

206

Анонимен

преди 11 години

Понеже преди време се възмутих,че Станишев нарече Цвъко и сие "циракджий", а то се оказа самата истина, сега ще взема да се присъединя към думите му- ХОРА СПРЕТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ!

205

Анонимен

преди 11 години

Безсилието ви вече е жалко...Хващате се като удавници за сламка.Срам е от вас...

204

EasyDRL

преди 11 години

*** . p l e v e n . p r oавтоматични дневни светлини за вашия автомобил

203

arhar

преди 11 години

Прав е донякъде Станишев ! Но пропусна да каже, че през следващите 30 г. трябва да ни задължат да гледаме ' тигъра ' , когато е на зеления терен с футболната топка . Не може той, човекът от народа, да излиза заради нас на терена и да се поти, бягайки след футболната топка, за да ни доставя футболни зрелища, а ние да не го уважим и да го гледаме !Ние може и да нямаме хляб , но имаме зрелища . Какво по - хубаво от това ?Не трябваше ли дните, в които ' тигърът ' играе футболен мач, да бъдат официално обявявани за почивни ? Е как тогава хем да сме на работа, хем да го гледаме пред малкия екран ? Не е редно да бягаме от работа или да се ' разболяваме ' и респ. да си вземаме болнични, за да го гледаме , нали ?Шоуто / им / трябва да продължи !

202

до 229

преди 11 години

... леко да не ги е дигнал двойномоята заплата се дигна с 25 лева по негово време, за което той няма никаква заслуга - заради неговата политика фирмата закри три офиса.Нито имам познати, които да са получили дори 50% увеличение.Двойно може да е дигнал доходите на шефовете си, например на Доган.

201

Анонимен

преди 11 години

рими щеше да реди, ако беше цитирал по-голяма част от песента.единия ред, който прочете, даже не е римуван.Да не вземете да се заблудите, че е съкратил останалата част от песента от добро възпитание ...

200

до 231

преди 11 години

"А последната безумна случка ни върна преди 1989г."Имаш предвид - партиен активист да използва ЧАСТ от истината, за да манипулира обществото и да громи класов враг?Грешиш. станишев и Бойко не са класови врагове, и двамата работят за едни и същи господари, защитават класата на олигарсите.

199

ДО 229

преди 11 години

СПИНИШЕВ НАПРАВИ К.РВЕНСКИ НОМЕР С УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ЗА СМЕТКА НА БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ. ТОВА И ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕКОМУНИСТИ ГО РАЗБРАХА. А КАЖИ КЪДЕ ОСТАВИ ТЕЗИ 11.5 МЛРД. ЛВ? ТОВА Е ТОЧНАТА СУМА, КОЯТО ОКРАДЕ ЗА СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ! ТАКА ЧЕ АКО ЗНАЕШ, ОБАДИ СЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ВЛАСТИ....

198

хммм

преди 11 години

станишев е педа* и много пари от България укра*. Като гледам новините, днеска пак се е усра*, боооже какъв кава*, Липсваща буква ,,л,, и аз мога да правя рими, ама моите поне имат смисъл

197

niki

преди 11 години

Много добре,че най-сетне някой забеляза,че нашите рапари и чалгаджии се опитват да пеят,но се получава гнусна пародия на някакви текстове,крайно време беше,да им поискат сметка за пошлостите,които са принудени да слушат децата.Поздравявам Герб за това решение!!!А Станишев спокойно може да се запише в групата на Мишо Шамара,там му е мястото,а не в парламента!!!

196

До 214

преди 11 години

Станишев вдигна вече доходите ДВОЙНО и пак ще ги вдигне. Не ги замрази като вашата мутра, при която цените станаха двойни. Само за коледните добавки Санишев даде 800 млн., вместо да потънат в приятелски и лични джобове, като при тиквата. И Станишев остави 11,5 млрд, да видим Герб колко ще остави. Дотук Герб е на минус и то с огромни заеми. Как само крадат- за 3 години изчезнаха толкова милиарди, но някои си празнуват всеки новопридобит милион и милиард.

195

За "Не вярвам в

преди 11 години

Ако нямаше в текста : "Не вярвам в Герб, но силно вярвам в герба" никой нямаше да им обърне внимание. Прокурорът много бързо и "смело" е действал срещу някаква песен, а крадците и убийците никой не ги безпокои. Явно е момче за поръчки на Цветанов, щом е същият по "Октопод".

194

vagabonti

преди 11 години

ДОКАТО НЯКОИ РЕКЛАМИРАТ "БЕЛОТО И ЗЕЛЕНОТО" В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПАДАТ ЖЕРТВИ МЛАДИТЕ ХОРА, ТРЯБВА НА ОПОРОЧЕНИТЕ ДА ИМ СМЕНЯТ "БЕЛОТО"! ЕДНА ЯКА ПЕСЕН СЕ ПРЕВЪРНА НАРКОПРОПАГАНДА НО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА А ВСЕКИ ГО Е ГРИЖА ЗА ФИЗИОЛОГИЧНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ЖЕНСКОТО ТЯЛО! НЕ Е СРАМНО, ЧЕ ИМА ПРОСТОТИЯ В ЗАБАВЕН ВИДЕО САЙТ, СРАМНО Е ТОВА, ЧЕ ТЯ РЕКЛАМИРА ПОРОК, СПОСОБЕН ДА УНИЩОЖИ БЪДЕЩЕТО НА МЛАДЕЖИТЕ! ТОВА ПРЕСЛЕДВАЙТЕ, УВАЖАЕМИ УПРАВНИЦИ, СПАСЕТЕ НИ ОТ "ЗЕЛЕНОТО ЗА ПУШЕНЕ" И "БЕЛОТО"!

193

Първо заради Борисов

преди 11 години

"Шамара побърза да разясни, че разпитите започнали след няколко парчета срещу властта. Едно от тях било на Сарафа - "София де Жанейро". В него се пее: "Нема 'що, всички големи държавници - и Костов, и Борисов излезнаха измамници. Чалгата не спира да свири по радиата, мама ви да е., ходете си по селата. София стана като шопска салата. На кючеци ли възпитавате децата?!" Значи разследването започва заради Борисов, наречен измамник в песен, чак после, след следене на текстове, са се хванали за герба

192

bobo

преди 11 години

Vsiako chudo za 3 dni: i Gerb i BSP. Aman ot BG politizi vse eroditi...