47

Kumchev

преди 11 години

neka da pokanim bratskia siriiski narod i bratskia kurdistanski narod da ni pomognat! da im pratim edin bg samolet - hem malko turisti da doidat v republikata v tosi martav turisticheski seson!

46

Анонимен

преди 11 години

Собствениците на незаконни строежи трябва:а) или да се задължат да изплатят на държавата цялата стойност на незаконния имот, след което да го задържат, илиб)ако не могат да го платят, имотът да се отнеме в полза на държавата.Защо трябва да се руши?Каква е тази шизофрения?

45

don

преди 11 години

Глупава министърка.защо трябваще да събаря , а не взе някой лев да узакони всичко.20 години само рошима кога ще градим.Управлението та ГЕРБ пагобно за България по този му начин

44

Анонимен

преди 11 години

Браво на ГЕРБ!

43

Анонимен

преди 11 години

Много важно - тези хора вече си имат къщи в Гърция и по разни екзотични места.

42

az

преди 11 години

аз им предлагам да ползват мястото като снимачна площадка на пост-апокалиптичен филм :) май само за това става

41

до ники, 40

преди 11 години

що ти се струва?ами "щото" не си свикнал да мислиш.според тебе, бюджета на община Любимец, която обхваща доста по-голяма територия и десетки населени места, само за разчистване на митничарски вилили е отпуснат?с това ти мислене, мога да позная за кого ще гласуваш.

40

Стана ми весело

преди 11 години

Собствениците били неизвестни!Няма такава държава.Хахахааааа

39

Анонимен

преди 11 години

Снимка 1 олицетворение на България в момента една прогнила лада сред руините!!

38

Ники

преди 11 години

В тая статия нещо не е наред. Бюджет 5 000 000 , задължения за 2 000 000, разчистването ще струва 500 000. НЕ ИМ СТИГАЛИ. 5 000 000 - ( 2 000 000 + 500 000 ) = 2 500 000 ( които остават ) ... ама искат още. Що ми се струва че общината покровителства собствениците на имотите които са за събаряне ?

37

Анонимен

преди 11 години

*** ще извозят тухлите и дървения материал :)

36

само в Бг

преди 11 години

"Собствениците ----били....... "неизвестни"......?Айде ---ниц?

35

мм

преди 11 години

изобщо има ли такова село Ставри Димитрово?

34

САМО ПИТАМ?

преди 11 години

Кога *** от прованса ,ще имат събор в .....новият им дом ---София?

33

до 32

преди 11 години

НЯМА ДЪРЖАВНОСТ в Бг----!

32

провинция

преди 11 години

Добре ,че има София ,за да се отървем ,от *** ,*** и ромите ----от прованса !Да са ви честити ,..и за мнооого години да са там!

31

1

преди 11 години

Селото е паметник на българската демокрация за последните 20 годиниИмам пари и ше се правя ,квото искам....АКо убия някой ше си платя да не го лежа,ако си строя къща няма да чакам разрешение от общината....И сега след толкова години когато се намира някой да им подири сметка на тия,които са го правили това.....някъв *** ше излиза да ми говори че къщите трябвало да се узаконят........Ми аз ше си направя една къща пред мин.съвет и след това ше искам да я узаконя,щом тея могат аз що да не мога

30

АЛООО,....

преди 11 години

Каква община ...?Всеки разбойник да си заплати почистването,---в троен размер !

29

в

преди 11 години

Станишев ,то по негово време не разбра ,че там има къщи,не разбра че те са незаконни....

28

2

преди 11 години

Това просто българина бати ревящото магаре......Като стана известно преди 2 год,че там имало цяло село построенно незаконно.......Всичките ревяха че богатите нямало закони,че теможело да си правят каквото исакт.....и че незаконни постройки се събаряли само на *** и на обикновенните хора...........И сега изведнъж пак недоволни....Трябвало да бъдат озаконявани..И защо да са озаконяват бе?? Тоя дето я е построил да не би да не е знаел,че НЯМА ПРАВО ДА СТРОИ!!!!