29

муспи

преди 11 години

Еврейските шапчици кипа не са религиозни символи, а сатанински. Ако не - излиза че сега България е колония по религиозни причини, и геноцида е нещо като башибозушките кланета - религиозни различия между измета и християните, и ще си отминат сами! С една дума - изместване на вниманието от поредният ислямски сиир към евреите, е поглеждане в лицето на дявола, което иска достоен отговор, иначе е още крачка назад в робството.

28

1

преди 11 години

Франция има закон да се ходи по общественните места с открито лице и това е закон на Префестурата от 50 години.Арабите искат да движат те франсетата,това никой няма да им позволи.В държавните училища е забранено да си с религиозен знак/бурки кърпи,кипи,забрадки и т.н./Това са напълно демократични закони,в къщи всеки да се облича както си иска.

27

Анонимен

преди 11 години

Льо Пен иска освен забрана на носене на религиозни символи освен на фереджета и на еврейски кипи ,ама от днес не смеят да споменат нищо за хазарската пасмина

26

Анонимен

преди 11 години

всички *** и чафути вън от ЕС и България да се връщат в пустинята и там да се итрепят взаимно

25

Анонимен

преди 11 години

До щирлицАми тогава да си седят там от където са дошли та да си въшат бялата работа

24

Сокол

преди 11 години

Честно е! Щом белите европейки и американки са длъжни да носят забрадки и фереджета, когато са в Арабски страни, значи и арабските жени трябва да се съобразяват със законите в Европа и САЩ! На когото не му отърва - да се връща в пустинята, а не да реве, че му махнали религиозния символ?!

23

jo

преди 11 години

Да хвърлят забрадките и да обличат късите поли. Ако не искат ,да изчезват ***.

22

Анонимен

преди 11 години

На които му пречат френските закони, да не ходи и да не се заселва във Франция. Защо не пробвате с жена си да се разходите в Саудитска Арабия с потниче и шорти?

21

Анонимен

преди 11 години

Още малко и ще стигнат Турция, в която носенето на забрадки в официални учреждения е забранено.

20

Анонимен

преди 11 години

Не става с частични забрани! В целия ЕС трябва да се постъпва, както Франция с *** - безплатен еднопосочен билет и всички да пътуват към родината си! По-добре късно, отколкото никога!

19

Анонимен

преди 11 години

До 29Защото на български език се казва забрадка.

18

оежиг

преди 11 години

Не ми е ясно защо на фереджетата казвате забрадки?

17

До 18

преди 11 години

Съжалявам Пенке,но през последните 200 години никой от моите предци не е носил ***.За по-рано - не знам. Знам само, че преди да заграби властта твоята партия /през 1944 г./ и дядо ми, и братята му, и прадядо ми са получили образованието си в Западна Европа.А мюсюлманките, които са трето поколение французойки, не ходят с бурки.Но вместо да си блъскаш главицата с недостижими за ума ти проблеми, по-добре си купи един тълковен и един синонимен речник, за да си изясниш що е "страна" и "държава"

16

1

преди 11 години

Тази дърта чанта, е много опитна с уста.

15

Анонимен

преди 11 години

Замирисва на промяна!

14

до18

преди 11 години

Демократична Франция дава ли свободата да се дискутират исторически събития като т.нар.холокост или това било "установен факт",но богохулни статии и дискусии,дали Месията на (истинския библейски)Израел бил"женен"може да се дискутира.

13

Анонимен

преди 11 години

Г-жо Льо Пен,а мога ли да нося публично и без притеснение кръстчето на гърдите си?Щото едно време в казармата комунистическите *** ме наказаха за това!Май май почнахте много да си приличате с тяхната идеология?Уж сте ултра "десни",ама крайностите се привличат...забихте към нашето ултраляво в близкото недавно.

12

тцЪ

преди 11 години

Нищо лошо човек да е религиозен, но нека това да е в разумни граници... Опс, разум и религия са две несъвместими понятия. Особено една определена религия.

11

Анонимен

преди 11 години

Да забранят всички религиозни символи от всички религии, както и религиозни поведение на публични места. Да си вярва който квото иска, просто да не прави зулуми и да не дразни останалите.

10

Уважение за уважение

преди 11 години

Който иска да се прави на кадъна или на ортодоксален юдей, да си стои в собствената държава. Ние как не носим къси панталонки, когато посещаваме Саудитска Арабия? Когато сме им на гости, уважаваме техните традиции. След като искат да пребивават в нашата част на света за продължителни периоди от време, нека и те да уважават нашите критерии за нормално поведение на обществени места. Дрес-кодът е част от това поведение!