7

Nord

преди 11 години

То всеки човек е така, съчетава черти и емоции и на двата пола, друг е въпроса дали ще го усъзнае някога в живота си.

6

хех:)

преди 11 години

До dragozow да хубав е много...за филма говоря и актьора е добър определено. И Яж, моли се и обичай е известен филм с него(макар, че е за младите гаржета), и Призраците на Гоя.

5

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров премиер!

4

dragozow

преди 11 години

Според мен най-силният му филм е "Морето в мен". Много добър актьор, на мен лично ми е любимец.

3

имигрант

преди 11 години

Всеки човек има и мъжка и женска страна и това е природата.Всичко друго е избиване на комплекси.Нещо повече, като се заговори за хромозоми, генетично може да се каже че мъжът има в себе си мъжка и женска страна, докато жената - само женска. Защото жената е изградена със две X хромозоми - XX, докато мъжът и със X и със Y - XY.Казано с други думи, човекът е от женски пол по default. Мъжът се явява мутация.

2

хех:)

преди 11 години

малееее...не играе в Холивудски продукции??? Не бил известен????днес.бг - зле сте.Вики Кристина Браселона-главна роляНяма място за старите кучета-поддържаща роля като Антон Шигур-името по спомен цитирам(и май взе номинация за оскар, но не съм 100% сигурен)взе оскар и за Butiful(няма значение, че тоя не е хамерикански-дали не е известен)-така се казва с печатната грешка.Но според днес.бг той не е известен. Последните 5-6 год. прави в пъти по-силни роли от Пенелопе(нищо, че съм и фен).

1

Зиг

преди 11 години

Когато си истински мъжкар, можеш да си позволиш подобно изказване. Не като женчовците, мислещи, че са изцяло изградени от Y-хромозоми, и избиващи комплекси, правещи се на мачовци.