Снимка: сп. GQ

Той е емоционален, експресивен, страхотен актьор и любящ съпруг. Хавиер Бардем се чувства благословен, че има до себе си съпруга като Пенелопе Крус. А семейството му се допълва и от 20-месечния Леонардо, който успя да превърне брюнетката в перфектна домакиня и майка.

Бардем не играе в американски продукции, но пък ролите му винаги са силни и впечатляващи. В Холивуд неговата законна половинка е в пъти по-известна от самия него, но това ни най-малко не го притеснява. Наскоро Барак Обама сподели, че и неговият случай е същият, както и на Джей Зи.

Все пак сп. GQ реши да го почете, като го изкара на октомврийската си корица, която излиза в два варианта (във другия е Дензъл Уошингтън). А ето и какво казва в броя за себе си:

За съпругата си Пенелопе Крус: „Щастливо женен съм. Дишам и живея спокойно. Истински съм благодарен за това, че има кой да ме обича".

За това дали гледа превъплъщенията си на екрана: „Фактът, че харесвам героите си, не означава, че обичам да гледам как съм влязъл в образите им. Не мога да гледам дори очите, носа или гласа им. Не мога да го правя, но когато се наложи, не наблягам на детайлите, не слушам гласа си, нито се съсредоточавам върху носа си. Става въпрос за нещо по-голямо от това".

За своята емоционалност: „Отгледан съм така, че да не се страхувам да показвам емоциите си. В мен живеят и мъж, и жена. Имам мъжки и женски черти едновременно. „Бъди мъж" - какво означава това?".

Вижте снимки в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase