47

Условие

преди 11 години

Аз пък искам министъра на МИЕТ да вземе да ми направи един МИН***Т !

46

Дилема Делянчооо !?

преди 11 години

Втори мандат, само при по-евтини горива ! Ха сега Делянчо, какво ще кажеш по този въпорос ? Или трябва да го консултираш с Винету ?

45

Анонимен

преди 11 години

Дори и да паднат акццизите ,Лукойл паке ще вдигне цените на горивата на същото ниво ,което са днес.Трябвя революция и разбити комунистически носове,това трябва !!!!!

44

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Борисов: ГЕРБ обича Перник за милион...))))))..........ГЕРБ обича и ЛУК-ойл - за МНОООГО повече милони - от джоба на българина , НЕ наши , разбира се :0Обичаме и тимаджийте- и тях ЗА много повече милиони :Аз си обичам Цветито- не знам за КОЛКО милиона - я обичам :)Обичаме си ДС- другарите в ГЕРБ- и тях , като бедни - за някои и друг милион- ги обичаме .. ..И 65-имотния, и онзи фаса- и тях обичаме ..А Цвъ. си обича МАЛКО тъщата- под един милион :) Там му е грешката ...Най- много си обичам ИПОН..За милиони си го обичам ..Носи ми ги , докато се разхождам из България и съм мин. председател..И Тошо си го обичах , и Симеоново, и пожарната, и калинките , и кметството си обичам: там финтирах софиянци - КОЛКО много ги обичам ..И любенгоцевци, и пашата ,и маджовци , ОЩЕ си ги обичам ..ЖИВ съм , все пак ...И не мога да НЕ ги обичам ..За колко ли милиона - да ги обичам и за в бъдеще ????

43

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Той внимателно изкореняваше всички други центрове на властта. Пое под свой контрол парламента, политическите парии, губернаторите, големия бизнес и големите медии. Това са думи на Маша Липман от московския център Карнеги, казани за Путин. :::::)))))))))

42

BIG AL ::)))))

преди 11 години

През 2009 г. руският дисидент Владимир Буковски. (Поменяли хулигана на Луиса Корвалана) описа ставащото в Русия така: Крадат ужасно. Крадат даже не е точната дума. Те просто си разпределят страната. На Путин например не му се налага да краде. Той си взе 7% от Газпром. 7% са милиарди! И още проценти от Сибнефт. Западни експерти са изчислили, че той има като своя собственост $41. .млрд.........................................................................................................

41

Люлката на ГЕРБ

преди 11 години

Руснака намалил газта с 11% а на газстанциите се продава вече 1.40лв/1л.Люш -баш.Люш -баш.Люш -баш.

40

Анонимен

преди 11 години

ние сме по зле от Гърция, където на 1 литър дизел плащат 1 евро данък. докога ще смучете тоя народ бе пиявици ?

39

Анонимен

преди 11 години

цени на горивата в т.ч. акцизи - газ - 0,34 лв/кг , бензини 0,685 лв/л , дизелово гориво 0,60 лв/л . което прави 24,5 % акциз от цената на газа, 25,09 % от цената на бензина, 22,47 % от цената на дизела към днешна дата . нима няма от къде да се намали цената на горивата, дори само акциза да се промени ? докога ще манипулират и лъжат хората най нагло и безочливо че нищо не може да се направи ? е ми печалбата която Лукоил прибира ? защо не внасят по евтин петрол тогава ?

38

Маджаров

преди 11 години

Стига плюхте хората от ГЕРБ, идват избори и трябват пари за кампанията и за купуване на гласове. Влезте им в положението все пак.

37

Иван

преди 11 години

до 38: Паднаха си вчера - с 5 стотинки.И още ще паднат - и потреблението пада.

36

Бат Шабан

преди 11 години

Добрев от ушите нагоре няма никой момче

35

"Умен" е Д

преди 11 години

Този същия до вчера приказваше как щели цените на горивата САМИ да паднат след лятото... Сега се сети, че най-много върху цените вклияе акциза... КУХАЛНИК!!!

34

Анонимен

преди 11 години

ПП ГЕРБ -Популистка Партия Групировка за Екстремно Разрушаване на България

33

до 27

преди 11 години

Колега ти от кой град си, защото аз като погледна през прозореца не виждам санитарен минимум на потреблението... всички реват, че са им скъпи горивата, ама София денонощно е задръстена... има ли протест се събираме 500 човека...

32

Николов

преди 11 години

И 50ст. да го направите пак само *** ще гласуват за вас.Направете справка от преброяването и ще получите точния брои места в парламента.

31

Рудолф Дизел

преди 11 години

Толкова се нервирах на поредната ГЕРБ изцепка , че си напълних предния пост с правописни грешки!

30

Рудолф Дизел

преди 11 години

Абе , нали каза че ще поевтинеят сериозно , че било само за лятото? А сега готивте вдигане на кациза с дизеала? Кой го сложи това недоразумение за министър?

29

торашко

преди 11 години

стига с това "трябва" и т.н. да вземат сериозно мерки и да съобразят цените на горивата с реално получаваните доходи от населението. Държавата винаги има лостове за въздействие върху цените, ето Франция намали акциза, нашето правителство какво още чака ?

28

ma

преди 11 години

Нали прогнозираше по-ниски цени на горивата след лятото бе ? ДТИБ в устатия грозен ***!