84

Анонимен

преди 11 години

първо проституцията трябва да е легална и това го знае всеки мъж и второ жените трябва да си помагат една на друга и това го знае всяка жена

83

Анонимен

преди 11 години

След ония два скелета на турци дето ни върнаха от гърция , проституцията според мене ,не е само професия за жени !

82

майкоооооо

преди 11 години

много *** парчета има тука-не напразно сме на това дередже-копаем надолу,а че сме най-евтината СЕКС дестинация-никой не вижда или не признава!

81

Демон

преди 11 години

*** вършат само мръсната работа, тоест бият проститутките и ги пращат на магистралата. Над тях са полицаите, които събират рекет всяка седмица за всяко момиче, което е на пътя. Най-отгоре са тези, които държат каналите за износ на жива плът. Тези хора са българи, обикновено едри бизнесмени с положение в обществото. Познавам един такъв. В момента е едър бизнесмен и кмет на община. Това е истинската структура на този гнусен бизнес!!!

80

Независим

преди 11 години

В България тези нечовешки дейности се извършват от *** с протекцията на бандитите в Парламента.

79

Един чужденец

преди 11 години

Вие хора да сте чували за психически тормоз, а? Много трудно доказуем за разлика от физическият, където счупването на костите например се вижда при един ренген в болницата. Разсредвах случай, при който жена беше убила мъжът си, че и беше почистила след това. До такава степен беше стресирана, че всъщност беше почистила, защото като влязат полицаите в къщата ще видят колко е мръсно, а домът светеше откъм чистота и подреденост. Не бъркайте трафика с проституцията. Двете нямат нищо общо.

78

Анонимен

преди 11 години

Ако за една година те зазидат в уранова мина съм съгласен, че нито можеш да избягаш, нито можеш да се обадиш на полицията! ОБАЧЕ, една година проституиране на сила не си го представям! То самата "работа" предполага купища контакти с хора всеки ден! Освен, ако жената не е затворена в замък или концлагер, ама там пък не ходят клиенти! Е как става тоя филм- не ми е ясно!

77

:)))

преди 11 години

Писна ми да чета статии за *** кифли дето са отишли при богатия чичко и са си го получили по един или друг начин и после ходят и се жалват защо все на тях се случват такива работи.....

76

valya.doncheva.5

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯОткрих в мрежата подробности от френските закони: вашият познат от коментар 71 лекичко се е оттървал за внос на проституция във Франция.Не само всяко сводничество и склоняване към проституция е наказуемо, но има и така наречения по-тежко наказуем състав на престъплението и той попада в него.Защото е сводничил на "лице, което е въвлечено в проституция извън границите на Франция или при влизането си на нейна територия"Наказание:лишаване от свобода до 10 г. и глоба до 1 500 000 евро.

75

Анонимен

преди 11 години

Това пък ако не е историята на Кондьо и проститутката дето го изпържи! Кой друг държи проститутките...при жена си!

74

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Една жена могат да я накарат да проституира на сила само ако е вързана в една стая и няма достъп нито до GSM ,нито възможност за какъвто и да е друг контакт !! Но при положение ,че ми въртиш д*упето си на някоя улица ,хич не ми разправяйте ,че насила ви карали !! И защо се жалвате чак след 5-6 месеца или година ! Аз ако съм жена накарана насила ,още първият ден като ме искарат на улицата ,ще се разкрещя и ще викам за помощ ! "Страх ги е било"! Ами след 1 г. как не ви е страх?!

73

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Виждам ,че проститутките се разгневиха ! Добре бе ,лъжете ,че ви карали насила да проституирате ,що пък да не се възползвате от пропуските на закона !!

72

Анонимен

преди 11 години

В което и да е *** гето да отидете ще видите скъпи джипове, *** палати колкото прогимназии. Лесно е да се разбере от какво печелят собствениците им. Просто държавните органи си затварят очите срещу явно много пари. С една дума - КОРУПЦИЯ.

71

до гурбетчия

преди 11 години

Ти доброволно ли стана *** , или във вашия етнос е семейна традиция ?

70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Няма правосъдие и няма искрени хора ! Това го разбирам от минуса който са ми сложили на коментар 79. Значи аз искам еднакво да бъдат съдени както сводниците ,така и проститутките ,които лъжат ,че уж били карани насила да проституират,но виждам че някои *** не са съгласни с мен ! Няма закони за вас ,ще лъжете че насила ви карали ,а ,мореее фосфорлу Джеврийем , а върете и в Турция лъжете да видим какво ще ви се случи ?!

69

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Да ги съдят еднакво ! Сводниците за това ,че се занимават с нелегална дейност или насилват ,а проститутките ,които лъжат че били накарани насила да проституират също да бъдат съдени с цялата строгост на закона ! Стига сме давали поводи на родени *** да се правят на светици ,че били карани насила да проституират !

68

Анонимен

преди 11 години

За хората, участвали в трафика на други хора, трябва да има само едно наказание: смърт. В момента, в който близки на пострадал/а имат информация кои стоят зад това, трябва да си свършат работата - 2 патрона в главата на всеки от участвалите в трафика на роднината им. Ако могат да помогнат и на други момичета да се освободят, да го правят.

67

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До valya.doncheva.5. Значи позволяваш си да даваш оценка за нещо с което не си запозната лично ! Аз ги познавам и двамата ,приятели са ми ! Дори на момичето съм казвал ,защо се натискаш да проституираш ?! Просто ме помоли да не се меся ,искала да отмъсти на бившят си мъж ,абе глупаво момиче е ,дано да не ми чете коментарите отнякъде ! А този сводник изхарчи суматии пари за път ,да и осигури квартира и пр.! Е такава заслужава поне 10г. защото лъже в съда ,че е била насилвана !!

66

оле

преди 11 години

Добре измислена съботна сапунка.

65

valya.doncheva.5

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ 71Ха-ха-ха! Тук чак ме разсмяхте, макар че работата е за плач. Значи престъпник в България се надява, така да е сплашил и омотал някоя жена, че без да си мръдне пръста, да печели пари от проституция /Какъв мил източник на доходи, не намирате ли?/ - те да пристигат готови от Франция. И "тая" била "страшно алчна", че не искала да обогатява този доблестен мъж. Е, той явно не е алчен, но остава под въпрос дали е умен.