210

К-Н

преди 11 години

Яне схрускай тая митничарска па*авра !!!

209

Анонимен

преди 11 години

abe vsi4ko e Partizan6tina , kakto po vremeto na Jivkov ot 1940 nasamBalgariana sie Partizanin po du6a

208

241

преди 11 години

Борбата с корупцията беше основен предизборен приоритет на ГЕРБ. Създаването на новата комисия е косвено признание, че борбата с корупцията хич я няма. В сегашния парламент дейността на комисията за борба с корупцията случайно или не е доста анемична. Дълго време комисията бе блокирана. Тя трудно събираше кворум, тъй като представителят на ГЕРБ не се появяваше на заседания. Този депутат е вече бивш, нарича се Николай Коцев и преди дни името му бе замесено в побоя над бившия шеф на АЕЦ Козлодуй Александър Николов. Преди това пък се прочу с необяснимо високия си стандарт на живот и някои не съвсем обмислени изказвания. Фактът, че човек като Коцев беше член на тази комисия, допълнително илюстрира отношението на управляващата партия към нея. Твърденията на пострадалия Николов са само много скандални, но ето че вътрешният министър Цветанов веднага оневини Коцев. И хем каза, че не е замесен в побоя, хем Коцев напусна тихомълком ръководния пост в ГЕРБ Враца. Като отговорник за партийните структури явно Цветанов е посочил Коцев преди няколко години за местен партиен лидер, което в провинцията най-често се припокрива с местния главатар.В парламентарната комисия по корупцията Атака дълго време нямаше свой член, тъй като Волен Сидеров упорито искаше да стане такъв, а управляващите още по-упорито му отказваха. Съмненията, че това противопоставяне беше по-скоро театрално, с цел блокиране на работата на комисията в угода на властта, остават.Със сигурност ГЕРБ е шампион по създаването на органи за борба с корупцията.От тяхната работа забележителни резултати няма. Новосъздаденият орган към МС, известен като БОРКОР, се прочу най-вече с това, че досега не е свършил нищо, но въпреки това служителите в него получиха сериозни финансови бонуси. По отношение на конфликта на интереси също бе създаден специален независим орган. Тази структура трудно може да разсее впечатленията, че работи конюнктурно и служи за саморазправа с хора, станали неудобни на властта. Тя уличи в конфликт на интереси бившия шеф на комисията за отнемане на имущество Тодор Коларов и бившия икономически министър Трайчо Трайков. Но шефът на СГС Владимира Янева, семейна приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов, излезе от нейната хватка чиста като момина сълза.Антикорупционната дейност в България винаги се е провеждала на принципа: повече пара в свирката, отколкото в двигателя. В края и на този мандат паропроизводството за свирката върви с пълна пара.

207

Анонимен

преди 11 години

akoe popitat s kogo ot tia dvamat bih udaril po edna rakia. ste kaja Manolova a na Jane. Jane si vrti zadnika i spored viatyra i e istina 4e izgovori kakvi li ne dumi srestu Gerb i Borisov, dokato manolova ima edna i sasto klauza, moje da ne mi harrsva tazi klauza, no Manolova mi harsva i zatova bih si pora4al vtora rakia, a Jane bih go nasadil na skorostnia lost ot zaporojec i pusnal da se povozi po Boikovite asvalti za razsiriavane na 4e mnogo golem cipak se pise kato parveskinia,

206

Марио

преди 11 години

Този от снимката не се ли усеща,че е използван на всяка крачка? Очаква го бъдещето на обладан и изхвърлен.

205

дядо

преди 11 години

щом сме я докарали до там такива запъртъци да са в парламинта че и да оглавяват комисиисме за никъдетайното оръжие на американския посланник - дето плюеше бойко и събра гласовете на най лютите му врагове си беше вариант за решение ако тъпите българи бяха сбъркали да не изберат пожарникаро,сега е ясна защо го бяха обявили за креятура на бсп - те успяха както винаги да хлъзнат тъпия българин - а сега си го кусайте и да ви е сладко

204

управници

преди 11 години

крадат ни над 22 години всичките управници, на никото нямам и един грам доверие, затова наизбори вече не ходя и нямам намерение да отида, в българско всичко е фалш, далавера, кражба и мръснищина, затова народа български бяга от тук и ще бяга, затова рядко някой става учител и до пет години няма да има кой да учи българина, смешно е да си учител в България,стигаш до ***-работиш за по-малко от полицай/военен със средно образование

203

murmashka

преди 11 години

Брей че е хитра тая Мая Манолова бре! Изка така да извърти и насочи комисията да работи в направление което да спаси от разоблачение СВРЪХКОРУПЦИОНЕРА на България Р.Овчаров.Противник съм на ,,Герб" и Бойко.А Я.Янев не ми вдъзва никакво доверие като политик.Но в случая с Р.Овчаров трябва да призная ча Янев е прав.Р.Овчаров отдавна плаче за затвора за ограбването на страната и сключване на неизгодни за страната ни сделки под влияние на получен рушвет от руснаците.Бургас-Александрополис например

202

666! СУПЕР...

преди 11 години

Манолова: Свалям си гаштите! Янев: Ще ви изгоня от комисията!

201

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ВИЖТЕ СНИМКАТА ГОРЕ...!

200

Анонимен

преди 11 години

Тоя дудук Яне...

199

уса

преди 11 години

Слагат ,тая долна фурнаджийска лопата Яне ,за председател на комисията ,а защо ли- ами за да замита с опашката следите .

198

край

преди 11 години

тоя па яне- погледни се как си напраен бе. Аба хора как ака става че такъв тип влезна в парламента - да ти *** и демокрацията и народния вот.

197

Сюлейманов

преди 11 години

По доклада на посланик Джеимс Пардю SIMO каза:БОЙКО БОРИСОВ Е ГЛАВАТАР НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ.БРАТЯ ТАКЪВ *** УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НИ.БОГ ДА ПАЗИ НАС И РОДИНАТА НИОТ ТЕЗИ МУТРИ.

196

Цекова

преди 11 години

Като гледам струва ми се,че Янето е с меки китки.Ожениха го да докажат противното.

195

Анонимен

преди 11 години

Янето не е пед....,той е хормонален извратеняк.

194

къш

преди 11 години

Помиярката Манолова дебне Хубавото Яне.

193

Българин

преди 11 години

Горко на България щом този *** е депутат и ще разследва корупцията." Господи грешно ли се молихме или грешно ни разбра" ?

192

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЯНЕ ТИГОНАБУРТАМ УУСТЕНЦАТА...!

191

От Яне се стеле гнус

преди 11 години

На тази гнусна политическа ***, ще и плащаме като на председател на комисия секретарка, сътрудници, "Мерцедес". Ще го канят по телевизии и радиа, за да овонява ефира с нечистоплътните си изяви и дрънканици, ще развращава хората, които помнят как постоянно се извърта, лъже и говори точно обратното на това, което е казал. Предлагам да не го коментираме. Голяма погнуса е и човек трябва да спазва някаква нравствена хигиена, а около този плазмодий се стеле душевна мръсотия.